118.
Ďakujem pekne, ďakujem kolegom.
Najprv na pána Hrnka. Pán poslanec Hrnko, určite sme na jednej lodi, čo sa týka šetrenia, na tom sa určite zhodneme, ale skúste ešte jedenkrát si vypočuť to, čo som tu povedal o tej hre, do ktorej vás stiahli. Ja si myslím, že vás tam vtiahli. Toto nie je váš biznis. To nie je biznis vašej politickej strany, pán Hrnko.
Pani Laššáková, vy ste povedali, že aby som, že hovorím, že som čestný človek. Ja vám teraz dokážem, že som čestný človek, ja vám poviem dve veci. Prvá vec je, v súvislosti s tým, čo ste hovorili, mali ste tam kolegyňu, ktorej sa potom pýtali na jej pracovný program, nevedela ani jednu aktivitu povedať počas tých dní, čo ste tam boli v tom Petrohrade, ani jednu jedinú nevedela z tých niekoľkých dní povedať, že kde ste boli.
A teraz vám poviem, prečo som čestný človek. Viete, čo som dostal pred týmto rokovaním? Dostal som dve videá, na ktorých je údajne premiér spolu s jednou hlavnou štátnou radkyňou, nastupujú do policajného vrtuľníka a idú, letia v rámci Slovenska, nie je dôležité kam. Viete, čo som urobil, pani Laššáková? Ja som ich obidve vymazal, ani som ich neotvoril, lebo ja túto hru s vami nebudem hrať, lebo túto hru s vami nebudem hrať, pretože si naozaj myslím, že je to nedôstojná hra, to, čo ste tu rozpútali, a že sme tu na to, aby sme spájali, a nie, aby sme takýmto spôsobom rozdeľovali ľudí, pani kolegyňa.
Ďakujem pekne.