122.
Ďakujem pekne.
Čo sa týka odpovede pánom poslancom z Ľudovej strany Naše Slovensko, ťažko sa reaguje, lebo to sú také nevecné otázky, treba možno sledovať legislatívny proces, za ktoré veci buď nehlasujete, alebo hlasujete, myslím si, že tých vecí ste boli prítomní už mnoho, ktoré sa udiali.
A ešte som nespomenul, 1. január je v zásade len jediný možný termín, odkedy sa dá zrušiť odvodová odpočítateľná položka, to znamená, my v priebehu roka ju v zásade nevieme zrušiť, lebo by sme to skomplikovali oveľa viacej.
A to, čo ste sa pýtali, pán Dostál, a v zásade aj pán Budaj, ja neviem, prečo to vnímate ako nejakú kritiku. My sme aj s pánom predsedom vlády od začiatku aj s pánom predsedom Národnej rady debatovali, že 13., 14. plat je ďalší stimul pre zamestnancov s tým, že pôjde na úkor aj zdravotného poistenia, a vzhľadom na to, že takýto stimul zamestnávatelia dostanú, a vzhľadom na súčasnú nezamestnanosť tak takúto, tak odvodová odpočítateľná položka nedáva pre nás už príliš zmysel a priestor, aby sme ju dávali. A to vôbec nevnímam ako kritiku pána Mihála. Pán Mihál len zopakoval to, čo dlhodobo hovoríme, takže je skôr naša argumentácia, prečo sme navrhli odvodovú odpočítateľnú položku zrušiť.