210.
Ďakujem pekne. Kolegom svojim ďakujem (Zaznievanie gongu.) Budem reagovať len na tie, ktoré považujem za absolútne neprijateľné.
Tak po prvé, pán Herák, vy si mýlite dojmy s pojmami, hej? To vám len poviem, nebudem to ďalej komentovať (zaznievanie gongu) a verte, že za predĺženie núdzového stavu nezahlasujem, to je po prvé.
Pán Vetrák, viete, ja vám poviem jednu vec. Pandemická komisia, ako aj hlavný hygienik nemajú moju dôveru. A čo ja sa rozprávam, s kým, kde, to do toho vás nič nie je. Je to, je to moje právo. Vy už chcete obmedziť aj právo, aby si niekto, sa rozprával a myslel. Ja mám svoj názor a mám na ten názor právo. Toto sú čo za, za... nechcem povedať, ale neprijateľné poznámky? A keď chcete robiť negatívne opatrenia, tak nerobme negatívne opatrenia. Ja som skutočne tá posledná, ktorá by som chcela z niečoho ja vytĺkať skutočne kapitál.
Pán Benčík, ja by som chcela len podotknúť, že, a to som aj zabudla povedať, že nejde tu len o právnický a zdravotnícky problém, ale ide tu ešte aj o ekonomický problém. To hovoril aj pán Vetrák, vy máte len právo, áno, všetko je tu. A to, že ste ma obvinili, že mne nejde o zdravie, no tak to považujem skutočne, neviem, na základe čoho, ja som sa k tomu nevyjadrovala, neviem, na základe čoho si dovoľujete takéto konštatovania.
Čo sa týka (zaznievanie gongu), ja by som chcela ešte na pána kolegu Schlosára, že skutočne hovoríte o tom, že občania. Bolo, v posledných dňoch som zachytila zverejnenie prieskumu verejnej mienky, kde Národná rada, dôveryhodnosť Národnej rady a poslancov je na posled... (Prerušenie vystúpenia časomerom.)