8.
Pán poslanec Sloboda, ja obdivujem tú vašu ľútosť nad športom. Veď vy devastujete šport, vy ste tí, ktorí ste zničili šport, vy ste tí, ktorí dohnali tie športové kluby na kolená. Čo to tu rozprávate o tom, že my vlastne teraz nechceme pomôcť športovým klubom len preto, že tu nechceme zaviesť očkovací apartheid? To v akých rozprávkach, v akých bájkach tu žijete, čo za táraniny to tu rozprávate, to môžu naozaj veriť takýmto bludom len malé deti.
Veď vy tu chcete ľudí dostať do nekonečného očkovacieho kolotoču. Veď to povedzte na rovinu. Tá vakcína má určitú platnosť, na určité obdobie, na niekoľko mesiacov. Ten váš COVID fašistický pas má taktiež určitú konkrétnu dobu platnosti. Už aj tu pán doktor Mengele, minister zdravotníctva, to hovoril, tretia dávka, štvrtá dávka a ten človek sa bude očkovať a očkovať a očkovať a očkovať, až kým naozaj proste sa nepreočkuje na neviem čo, možno na poslanca SaS, ale to by som mu určite neprial.
Čiže ja neviem, prečo to tým ľuďom nepoviete na rovinu. Vakcína a nová varianta, vakcína a nová varianta a vakcína a nová varianta, a dookola ako na tom kolotoči. A to je jediné, čo z toho vyplynie, no inak to nebude. Pán Sloboda, nebude to inak. Takisto ako to nebude inak ako s tými vašimi senilnými kolegami, čo tu sedíme hodinu a pol bez rúšok, vôbec im to nevadí, lebo neni rokovanie a začne rokovanie: Oni nemajú rúška! Pán predsedajúci, nemajú rúška! Hodinu a pol som tu sedel bez rúška vedľa Zemanovej a nevadilo jej to. Lebo sa nemala komu sťažovať. To je také pokrytectvo, to je taká úbohosť, to mi príde ako nejaká, nejaké dieťatko v materskej škôlke: Pani učiteľka, ona mi zobrala lopatku! Však čo ste nešli kričať, keď som tu hodinu a pol sedel doteraz? Nebolo rokovanie. Nie? Veď vy ste tak ú-bo-hí, že nech to celý národ vidí, celý čas tu boli všetci bez rúšok aj poslanci OĽANO, len nebolo rokovanie. Boli kamery nasmerované na jednu cestu, tak to nikomu nevadilo. Ani najväčšej pokryteckej fašistke Zemanovej.