10.
Pán poslanec Sloboda, nič v zlom, ale vy musíte mať nejakú schizofréniu alebo niečo podobné. Vy si protirečíte sám sebe vo svojom vlastnom príspevku, ktorý trval pár minút. Na jednej strane poviete, že vy ste za slobodu v očkovaní, a na druhej strane poviete, že to je jediná cesta a že jednoducho kým to nebude, tak tu budú kapať športové kluby a v podstate s nimi celé Slovensko.
No, tak ale pozrime sa na to, ako vy si tu slobodu v očkovaní predstavujete. Že áno, je to sloboda. Tí, čo sa dajú očkovať, je to okej a tí, čo sa nedajú očkovať, tak tí majú smolu, od všetkého ich odstrihneme, aby oni pochopili, že sa vlastne očkovať musia dať, ak chcú mať všetky tieto nieže výhody, ak chcú mať všetky tieto normálne atribúty bežného života. A vy poviete sloboda. To je akože, chceš sa napiť, tu je pohár vody, ale ten pohár vody si môžeš zobrať, až keď sa budeš očkovať. To je vaša sloboda!
Vy by ste si aj priezvisko mali zmeniť, lebo takýto človek sa nemôže volať Sloboda. Tu bolo spomínané Mengele, tu boli spomínané ešte nejaké iné bytosti. Tak porozmýšľajte, na čo by ste sa dali premenovať. Vy proste nemáte tú hanbu, viete veľmi dobre, že ľudí chcete dotlačiť do očkovacieho kolotoča, potom, keď toto schválite, chcete na základe tohto zákona zmeniť rôzne ďalšie zákony, ktoré sa dotknú priamo rôznych zamestnaní, desaťtisícov ľudí na Slovensku, možno stotisícov. Veľmi dobre viete, kam to bude celé spieť, ale normálne s kľudom Angličana tu idete hovoriť, vy ste za slobodu v očkovaní. Vy ste za slobodu v očkovaní! Veď to je, to je, to je niečo absurdné alebo ako by som to nazval, aby som nenadával.
Ale, pán Sloboda, v tomto všetkom mám pre vás aj dobrú správu. Ľudia vám to už prekukli, tieto vaše lacné hry a triky. Ľudia už toho majú plné zuby. Zajtra sem príde omnoho viac ľudí, ako tu bolo dnes, a tí ľudia vám jasne chcú nahlas povedať, že už z nich proste otrokov... (Prerušenie vystúpenia časomerom.)