334.
Ďakujem za vaše faktické poznámky. Nestihnem na všetko reagovať a začnem tým, že keď ma urážajú ľudia zo SMER-u a z Republiky, je to pre mňa vyznamenanie. Môžte, môžte sa smiať, koľko chcete.
Taraba, Mazurek, vyložene manipulácia, čo ste tu predviedli, pretože ja som neobvinil Mazureka z vraždy tých dvoch ľudí, to by som si nedovolil. Ja som ho obvinil zo šírenia nenávisti voči nejakej skupine, o ktorej hovoril v súvislosti s iným niečím ako o leguánoch a... a podobne, a preto sa, sa mohlo stať to, čo sa stalo. Šíril nenávisť? Šíril. Viac sa bojím, pán Mazurek, vášho šírenia nenávisti ako čohokoľvek iného, pretože tie vaše vystúpenia sa podobajú na to, čo niekedy predvádzal Hitler. Aj on mal popularitu. Vy hovoríte, Šefčík, nemáš popularitu, my máme popularitu. Jasné. Cez nejaké, cez nejaké šírenie strachu a nenávisti vám to ide.
Ďakujem kolegom, Pročko, Nemec, Kučera, za vaše povzbudenia vo faktických poznámkach.
Suja, hovoril som o tom, že nenávistné a výhražné slová voči nám spôsobujú práve tieto vaše prejavy.
Kolega Susko, riešiť migračnú krízu? To som nikdy nepovedal, že by, že by mali tí dobrovoľníci riešiť migračnú krízu. To ste si zase vymysleli, ako je u vás zvykom manipulovať.
Ešte na záver som si nechal, pán Valášek, ďakujem.