90.
Vážené kolegyne a kolegovia, poviem to jasne a úplne na rovinu. Obrovské množstvo ľudí tvrdí, že politika je svinstvo. A nemajú pravdu? Čo iné je aj včerajší ranný návrh vlády o tzv. kybernetickej bezpečnosti?
Plukovník magister Róbert Pekarčík z Národného bezpečnostného úradu spracoval úplne nepríčetný návrh zákona na vypínanie nepohodlných stránok novín či inak prezentovaných názorov. Toto je ďalší výčin tejto vlády a ďalší klinec do jej rakvy. Ale je tu XY dôvodov, aby táto vláda padla, odišla a zmizla do nezabudnutia. Schválne hovorím - do nezabudnutia, lebo to všetko, čo nastvárali, na to sa nesmie zabudnúť. To aj v trestnoprávnej rovine. Stručne zhodnotím stav štátu.
Obrovská časť obyvateľstva sú úveroví otroci. Nemáme vlastný priemysel, sme len montážnou dielňou, niečo podobné ako Detroit. A každý vie, ako Detroit skončil. Nemáme potravinovú sebastačnosť. Naša armáda nás nezachráni a neochráni pred ničím. Sme prvosledový terč v možnej veľkej vojne. Dlžoby, ktoré máme ako štát, budú splácať ešte aj naši pravnuci. Školstvo je v troskách, zdravotníctvo tiež a tak ďalej a tak ďalej.
Budem sa venovať hlavne dvom osobám, ktoré boli aj v prvej, Matovičovej vláde, aj v druhej, Hegerovej vláde, čo je tiež Matovičova vláda.
Minister Mikulec, kauza údajného úplatku 100-tisíc eur.
Po druhé. Mohol mať prístup k informáciám, na ktoré nemal zákonný nárok.
Po tretie. Kauza vymyslených dôvodov na stíhanie.
Po štvrté. Možné manipulácie dôležitých svedkov.
Po piate. Vojna medzi jednotlivými zložkami v polícii.
Po šieste. Vojna v jednotlivých zložkách.
Po siedme. Odpočúvanie samých seba.
Po ôsme. Zasahovanie do živých prípadov.
Po deviate. Škandál so stravovaním v azylovom tábore.
Po desiate. Škandál s vrtuľníkmi.
Po jedenáste. Participácia na covidovom šialenstve.
Po dvanáste. Participácia na šialenom zadlžení Slovenska.
Po trináste. Vládny návrh zákona o azyle z apríla 2022. Tomu sa budem viacej venovať.
Po štrnáste. Nezvládnutie ani ukrajinskej migračnej krízy a nezvládnutie súčasnej migračnej krízy. Neuzatvorenie hraníc. Prijímanie Abdulov, Bašírov a neviem akých, Mohamedov bez dokladov a akceptu... a akceptácia ich vymyslených mien a pôvodu.
Žiaľ, ešte jeden predstaviteľ vládnej koalície sklamal. Kto to je? No Boris Kollár. Budem sa mu venovať neskôr.
Teraz sa vrátim k tomu zákonu o azyle. Po vlastizradnom procese realizácie prijímania amerických vojakov a vlastizradnej zmluvy so Spojenými štátmi je to ďalší návrh zákona, ktorý na Slovensku umožní pobyt ďalších prapodivných persón či elementov nepotrebných a škodlivých pre našu vlasť. Z textu návrhu a tiež aj z dôvodovej správy jednoznačne vyplýva, že toto vôbec nie je šité pre Európanov. Nie je to šité pre Ukrajincov, nie je to šité pre Srbov či iných pôvodných obyvateľov Európy. Je to šité pre hordy neprispôsobivých elementov z Afriky, z Blízkeho východu a nebodaj z moslimských krajín a Ázie. Tento návrh zákona mal upravovať prvotnú integráciu azylantov a cudzincov, ktorým sa poskytla doplnková ochrana.
Samozrejme, že to ide podľa smerníc EÚ, toho klbka vreteníc. A nikým nevolená Rada Európy ničí všetko, na čo siahne. Naša vláda kašle na občanov Slovenskej republiky. Ale keď ide o migrantov, ekonomických migrantov, ale hlavne mladých juncov, z ktorých mnohí sú vycvičení teroristi, ktorí sa aktívne zúčastňovali mnohých vojen, teroristických akcií, vrážd, zotročovania ľudí a znásilňovaní, na týchto nekašle. Na týchto naozaj nekašle. O týchto sa stará už aj dopredu. Týmto pripravuje život v banke... v bavlnke, taký, ako majú v krajinách západnej Európy.
Čo nás zaráža? Napríklad mňa zaráža tzv. zlučovanie lodín... rodín. Samo osebe je to pekné, keď je rodina spolu. Ale to už nie je pekné ani v súlade s právom, keď sa do európskej krajiny prisťahuje aj päť žien jedného tridsiatnika spolu s 10 deťmi. No a čo robia? No nič nerobia. Absolútne nič nerobia. Vyžierajú sociálny systém. A v tomto návrhu zákona máme zavádzanie jednorazového príspevku či integračných príspevkov pre azylantov či cudzincov.
Takže ešte raz, pre našich dôchodcov nič, pre naše rodiny s deťmi skoro nič. A pre... Alebo pre dôchodcov povedzme taká jednorazová žobračenka. A zároveň návrhy na pichnutie si neoverenej vakcíny. Toto je starostlivosť. Pointa toho návrhu, a čo, aké môže mať dôsledky. Zoberme si západnú Európu. Záp... Pologramotný bojovník z púšte je častokrát aj vysoko sofistikovaný výrobca výbušnín, ktoré sa používajú v krajinách západnej Európy. (Rečník si odkašlal.) Prepáčte, trošku mám problémy s pľúcami.
Darmo týmto ľuďom budete hovoriť, ženy sa nesmú obťažovať ani malých chlapcov nesmú obťažovať, no, no, no. Odporuje to našim zákonom. Oni to budú robiť. U nás máme zákony proti týraniu zvierat. Sú viacej chránené ako ľudia. No ale pozor, pozor! Medzi zvieratá patria aj kozy. Tieto chránime. A to nevysvetlíte bojovníkovi z púšte, tie kozy. Viete, o čom myslím? Azylanti a ich schéma, schéma ich ochrany a integrácie sú všade v Európe priam žrúti financií. (Poslankyňa z pléna priniesla rečníkovi fľašu s vodou a pohár.) Nie, ďakujem, nemôžem. Nie, to je astmatický záchvat, taký slabší. (Reakcia poslankyne.) Nie, nie.
Žrúti financií... Ale jednu vec, absolútne nechápem, ktorý troglodyt, človek jaskynný to dal do dôvodovej správy, že to bude mať pozitívny a sociálny vplyv na našu spoločnosť. Viete, dám otázku. Sú rôzne typy sociálnych vplyvov. Môže to byť konformita. To je výsledok stretnutia s názormi väčšiny. Inovácia, to je výsledok stretnutia s názormi menšiny. Skupinová polarizácia - zmena priemerného názoru skupiny, ktorá nasleduje po skupinovej diskusii. Rozmením to na drobné. Konformita. Väčšinovej masy migrantov sa to nejak nedotýka. V západnej Európe, samozrejme, tiež nie. Vznikajú no-go zóny. Migranti sú členení podľa svojich kmeňov, národností, národov a náboženstva. Aj náboženstva, lebo sú suniti napríklad a šiíti. Potom tu máme skupinovú polarizáciu. To znamená zmena priemerného názoru, ktorá nasleduje po skupinovej diskusii. No ale vďaka ich kultúrnym návykom, v tom, čo vyrastali, je to nemožné. Pozrime sa na migračné štvrte, ako to tam funguje. Tam autorita štátu vôbec nefunguje. Vplyv štátu tam vôbec neexistuje. Nie je tam ani štátna polícia, lebo tam sa polícia bojí vojsť.
Ešte raz, naši vládni predstavitelia vždy klamali, klamú a budú klamať. Pamätám si, teraz sa to týka predsedu nášho parlamentu, ako Boris Kollár, predseda parlamentu, v 2015., podotýkam, mal agendu žiadni migranti, žiadni migranti, nič také. No na to má pán svoje ovečky. V apríl... v apríli 2021 sa tvrdo postavil - žiadni migranti, žiaden pakt o umiestňovaní migrantov. A čo sa teraz deje? Pozrime sa, Ilava, Kúty. A bohviečo je ešte v pláne. Ja som si dakedy myslel, že najväčší exces v našej politike bol, keď Kiska dovliekol kozu do Prezidentského paláca. No mýlil som sa. Kruto som sa mýlil.
Teraz sa budem trošku venovať ministrovi Naďovi, ktorý je minister nie obrany, ale minister odzbrojovania. Húfnice Zuzany z našich skladov, vojenský materiál v hodnote 154 mil. v júni 2022, štyri vrtuľníky Mi-17, jeden vrtuľník Mi-2, muníciu do systém Grad. A teraz ukrajinský premiér, akurát teraz nedávno, ďakoval Naďovi, Káčerovi a Hirmanovi za desiaty balík, desiaty balík vojenskej pomoci. A čo naši občania, dôchodcovia, rodiny s deťmi a povedzme aj bezdomovci? Vláda aj veľká časť parlamentu nás, nás, ja tvrdím, priamo zatvorila do konfliktu na Ukrajine. Priamo. Ohrozuje tým priamo existenciu života na území Slovenska. Vysvetlím prečo.
Každý cudzí vojak z krajín NATO a tiež zbraňové systémy zločineckej organizácie NATO sú pri eskalácii konfliktu legálne a ľahko zničiteľné terče pre rakety Ruskej federácie. A tiež aj pre možné provokácie ukrajinskej strany. Videli sme to na prípade poľskej dediny a trafeného traktora. Každý aj lokálny konflikt môže vyeskalovať do konfliktu, ktorý už nemusí mať víťaza. A k tomu ešte dodám, že naši vojaci v rámci NATO chodia provokovať na ruské hranice do pobaltských krajín. Nuž už sme cieľ. Hodiny tikajú. Tik-tak, tik-tak. A pubertiak minister Naď si hovorí: „Tik-tak, tik-tak, umriete vy tak či tak.“ Toto je jeho systém. Celkovo to zhodím... zhodnotím. Vláda musí ísť preč, preč, preč.
Len nechápem a to nechápe skoro nikto, ten čudný pakt Molotov-Ribbentrop alias HLAS a SaS. Však hlasáci boli pre saskárov zlodeji, mafiáni, grázli, zločinci, oligarchovia, banditi. Však to je salto mortale, trojitý odpichnutý rittberger. Čo sa to tu deje? Čo to je? Aké zákulisné hry? To napríklad Lojzovi Baránikovi alebo Benčíkovi nevadí ich podpis pri Žigovi, Pellegrinimu? To je zvláštne. To je úžas. To je dačo neskutočné.
Podľa mňa táto naša parlamentná demokracia v slovenskom podaní je obyčajný, praobyčajný brloh. Brloh falošných, odporných, zákerných, plný mozgových, mozgových prehodených hemisfér, odídencov, zradcov, ktorí ťa hocikedy pichnú nožom do chrbta. Spája sa tu nespojiteľné za neurčitými cieľmi. Alebo tie ciele sú veľmi určité, dopredu dohodnuté.
A preto, dobre, jasné, budeme hlasovať za odchod tejto vlády.
Ďakujem.