42.
Ďakujem pekne za slovo, pán predsedajúci. Vážený a ctený pán predseda Robert Fico, chcem vám poďakovať za vaše vystúpenie v rozprave. Od začiatku do konca, až do konca vášho diskusného príspevku bolo zrejmé, že vystupuje bývalý trojnásobný premiér Slovenskej republiky. Váš diskusný príspevok bol faktografický, bol vecný, bol konkrétny a nastavil zrkadlo tejto nešťastnej, chaotickej vláde diletantov, ktorá nevie, čo so Slovenskom robiť ďalej.
Áno, mali ste úplnú pravdu, keď ste povedali, že sa demokratickí poslanci navzájom chválili, hladkali, no v zlomku sekundy sa žrali a trhali ako besné psy. Všetci sme sa dozvedeli z úst pán premiéra Hegera, že je proeurópsky, že je proreformný a hlavne proukrajinský, len kedy sa už konečne dočkáme toho, keď niekto povie, že on s jeho bábkovou vládou sú aj proslovenskí, že ich zaujíma aj Slovák, nielen Ukrajinec. To asi nikdy. Tí veľkí, ohromní demokrati majú strach z predčasných volieb, majú strach z návratu SMER-u a hlavne majú strach z vás, pán predseda. No prečo asi? Už neplatí téza, že v parlamente budú sedieť ľudia, ktorí prejdú demokratickými voľbami, že získajú mandát od ľudí? Už neplatí téza, že vláda vznikne z demokraticky zvolených poslancov, ktorí dostanú mandát od ľudí? No asi nie, keby to mal vyhrať SMER, tak asi nie. Demokratické voľby budú vtedy, kedy vyhrá táto, táto luza, ktorá tu ani nevie, čo ďalej so Slovenskom.
Áno, máte právo vy rozprávať jediný o vzniku Slovenskej republiky, o oslavách Slovenskej republiky, pretože ste boli pri zrode Slovenskej republiky, boli ste pri zrode slovenskej ústavy. Ale títo nešťastní ľudia si nevážia nikoho a nič.
Ešte raz, pán predseda, ďakujem za vaše vystúpenie.