Pán predsedajúci dajte prosím hlasovať o návrhu zákona ako o celku s odporúčaním gestorského výboru, schváliť.

Žiga Peter, podpredseda NR SR
Prezentujme sa a hlasujme.
(Hlasovanie.) 136 prítomných, 136 za.
Konštatujem, že sme návrh zákona schválili.
Pán spravodajca myslím, že toto sme skončili. Ďalej prosím spravodajcu z Výboru pre financie a rozpočet poslanca Júliusa Jakaba, aby uviedol hlasovanie o bode 39 schváleného programu, ktorým je prvé čítanie o návrhu skupiny poslancov na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon číslo 595 z roku 2003 o daní z príjmov, ktorú máme uvedenú ako tlač 71. Nech sa páči pán poslanec máte slovo.

Jakab, Július, poslanec NR SR
Prosím pán predsedajúci, aby ste dali hlasovať o tom, že Národná rada sa uzniesla v súlade s § 73 ods. 3 písmena c) zákon o rokovacom poriadku prerokovať predložený návrh zákona v druhom čítaní.

Žiga Peter, podpredseda NR SR
Prezentujme sa a hlasujme.
(Hlasovanie.) 136 prítomných, 23 za, 1 proti, 112 sa zdržali.
Konštatujem, že sme návrh neschválili.
Teda nebudeme pokračovať v rokovaní o návrhu tohto zákona. Panie poslankyne, páni poslanci podávam návrh uznesenia, aby Národná rada podľa § 24 ods. 8 zákona o rokovacom poriadku určila ako deň skončenia 9. schôdze Národnej rady 28. február 2024 o 15:36 s tým, že neprerokované body programu tejto schôdze sa zaradia do návrhu programu schôdze Národnej rady so začiatkom od 16. apríla 2024. Je všeobecný súhlas? (Nesúhlasná reakcia pléna.) Keďže nie je všeobecný súhlas prezentujme sa a hlasujme.
(Hlasovanie.) Prítomných 129 poslancov, 76 za, 22 proti, 31 sa zdržalo.
Návrh sme schválili.