Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

14.3.2018 o 16:11 hod.

MUDr.

Natália Grausová

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.5.2018 18:01 - 18:02 hod.

Natália Grausová Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Klus, vy ste zašli... (povedané so smiechom), naozaj spomenuli ste rok 1968. Pretože, a prosím vás, keby ste si doplnili naozaj vedomosti z histórie a nezavádzali, pretože nás zapredal a odovzdal boľševickému Sovietskemu zväzu vojnový zločinec a masový vrah Edvard Beneš dávno pred koncom II. svetovej vojny. Sympatiami k boľševizmu sa netajil ani vierolomný Tomáš Redlich Masaryk a o našom osude po II. svetovej vojne rozhodli veľmoci a ich predstaviteľmi boli okrem Stalina Roosevelt a Churchill.
Tak, prosím vás pekne, nezavádzajte a doplňte si, prosím, vzdelanie, lebo vám zrejme veľmi chýba.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.5.2018 14:45 - 14:46 hod.

Natália Grausová
Pán Klus, ak tu niekto šíri dezinformácie, ak tu niekto klame, tak ste to v prvom rade a jedine, jeden ste to vy, ale ešte, prepáčte a dovoľte mi, ale Facebook predsa nie je verejná informácia obyvateľstva. No jednoducho tu nebol, obyvateľstvo nebolo informované. Facebook nie je tá správna informácia pre.., to je, to nie je informácia.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 15.5.2018 14:39 - 14:43 hod.

Natália Grausová Zobrazit prepis
Vážený pán predsedajúci, pán minister, kolegyne, kolegovia, dňa 2. mája 2018 bol v Marakéši podpísaný protokol, resp. tzv. nezávislá deklarácia o migrácii ministrami zahraničia a vnútra. Tento dokument umožňuje osídľovanie Európy africkým obyvateľstvom. Ráta sa v krátkodobom časovom horizonte so stovkami tisícov afrických presídlencov. V budúcnosti to budú milióny. Jediný túto deklaráciu nepodpísal maďarský minister zahraničia, ktorý označil tento protokol, že je v rozpore so záujmami Európy. V Slovenskej republike o tomto protokole nikto doteraz neinformoval, preto sa pýtam vás, pán minister Lajčák, kto za Slovenskú republiku podpísal tento protokol a pýtam sa vás zároveň aj od koho dostal mandát. Vláda totiž nemá mandát na to, aby akéhokoľvek ministra poverila podpisom takéhoto dokumentu. Slovenská republika nemá totiž vo vládnom programe presídľovanie afrického obyvateľstva na Slovensko. V spojitosti s presídlením moslimov z Afriky sa totiž Slovenská republika zaväzuje k finančným a iným zvýhodňovaniam týchto prisťahovalcov. Každý takýto prisťahovalec dostane minimálne 800 eur, ubytovanie a mnoho ďalších výhod. Naši občania, slovenskí občania majú dôchodky aj menej ako 300 alebo 250 eur. Minimálna mzda napríklad na východnom Slovensku je okolo 400 prípadne 500 eur, ale reálne mzdy sú aj 360 eur a menej. Vláda Slovenskej republiky má v prvom rade povinnosť postarať sa o svojich občanov, a nie živiť milióny presídlencov, či už z Afriky alebo z Ázie. Je to trestuhodná diskriminácia občanov Slovenskej republiky a zároveň je to aj trestuhodné porušovanie ľudských práv občanov Slovenskej republiky. Na Slovensko by nemal byť prijatý ani jeden Afričan, nie tak, že niekoľko áno, že niekoľko ich tu môže byť, nie, opakujem, ani jeden! Pretože tu ide o princíp. Ide totiž o radikálne zmeny v zložení obyvateľstva, v zdravotníctve a najmä v bezpečnosti.
Čo sa týka bezpečnosti, vláda Slovenskej republiky nie je schopná postarať sa o bezpečnosť svojich obyvateľov, nie je schopná ochrániť ich pred asociálmi a pred určit..., neprispôsobivými občanmi. Tu ide o priame ohrozenie existencie slovenského národa a Slovenskej republiky. V otázke prísunu migrantov a presídľovania moslimov z Afriky či Ázie nemá vláda právo rozhodovať. Keď už, tak nech sa o tom rozhodnú občania. Občania nech sa vyjadria, či chcú, aby náš štát živil státisíce až milióny presídlencov, či chceme na Slovensku teroristické akcie, znásilňovanie žien a detí, či chceme vraždy, devastáciu územia a či chceme radikálnu zmenu našej kultúry. Minister zahraničných, pán bývalý premiér Fico a minister zahraničia Lajčák v rámci akéhosi pochybného jadra Európy nás presviedčali, že niečo musíme aj obetovať. Čo máme obetovať? Naše životy? Naše rodiny? Naše deti? Našu kultúru? Našu morálku? Máme sa vzdať života v mieri? A kvôli čomu?
Prípadný argument, že Marakéšska deklarácia je nezáväzná, je len ľstivé zakrývanie podstaty.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.5.2018 14:16 - 14:17 hod.

Natália Grausová Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pani Cséfalvayová, strana MOST - HÍD pracuje pre Budapešť, pracuje pre maďarskú iredentu. To je všeobecne známe a robí to, odkedy Slovenská republika existuje, druhá Slovenská republika.
Preto mi je veľmi ľúto, keď už teda bojujete za Maďarsko, že si neberiete príklad z Viktora Orbána, ktorý ako jediný štátnik, ktorý je jediným štátnikom v Európe a ako jediný pracuje pre svojich ľudí, pre ľudí svojej vlasti, za ktorú bol zvolený za premiéra, a nie, nebojuje za cudzie záujmy ako všetci ostatní vrátane našej, teda resp. neviem, či je to naša vláda, vrátane vlády Slovenskej republiky, vrátane ministra zahraničia Slovenskej republiky, ktorý tu sedí a ktorého by som nikdy nenazvala slovenským ministrom, a takisto vládu by som nikdy nenazvala slovenskou vládou.
Takže prosím, skúste si zobrať príklad z Viktora Orbána a nasledovať ho, keď už slúžite maďarskej iredente.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.5.2018 10:30 - 10:31 hod.

Natália Grausová Zobrazit prepis
Ďakujem. Pán Klus, vy mi pripomí..., pripadáte ako taký zväzáčik, ktorý ešte za socialistického bývalého režimu jednoducho všetko urobil preto, len aby ho do tej strany, aby ho do toho SZM, do toho zväzu mládeže komunistického a do tej komunistickej strany prijali, hádam aj na kolenách by kľačal a ja si pripadám, mne to pripadá tak, že viem si vás veľmi dobre predstaviť za bývalého totalitného režimu, keď sme, keď bolo oslavovaný, bol oslavovaný Sovietsky zväz, tak si vás viem predstaviť, ako by ste ohnivo bojovali za to, že so Sovietskym zväzom na večné veky a nikdy ináč a podobne. Nie ste jediný, podobne veľké množstvo vám podobných v tomto parlamente.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 9.5.2018 17:39 - 17:40 hod.

Natália Grausová Zobrazit prepis

149.
Ďakujem za slovo. Dokedy bude nešťastná vláda nešťastnej Slovenskej republiky taká zbabelá? Chceli si nakloniť Sorosove mimovládky tým, že do nich naliali množstvo peňazí z peňazí našich, z nášho štátneho rozpočtu a z peňazí daňových poplatníkov. Ale nerobte si ilúzie. Mimovládky sa vám odvďačili tak, ako vám to dokázali v nedávnej dobe, že ste zbabelo, že vás donútili zbabelo odstúpiť zo svojich funkcií ministra vnútra a premiéra Slovenskej republiky. To bola vyslovená zbabelosť a nemyslite si, aj tak to zahraničným agentom nestačí. A raz vám všetkým vykrútia krk.

Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 26.3.2018 16:47 - 16:48 hod.

Natália Grausová
Ďakujem za slovo. Takže sa nám tu začínajú odhaľovať neomarxisti, pani Petríková, pán Galek, jednoducho preto, že súčasťou neomarxistickej ideológie v Európe a vôbec vo svete je aj Istanbulský dohovor, aj gender ideológia. Takže ja som rada, že naši neomarxisti sa začínajú prejavovať navonok, nielen vo vnútri. Aspoň vieme, kto je kto. Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.3.2018 14:40 - 14:41 hod.

Natália Grausová
Ďakujem za slovo. Položme si otázku, cui bono, komu to prospeje? Všetko nasvedčuje k tomu, že tragická smrť dvoch mladých ľudí prospela najviac a v prvom rade stranám OĽANO, SaS, prezidentovi Kiskovi a zahraničným agentom. Toto všetko potom navodzuje otázku, či táto brutálna vražda náhodou nemá pôvod v týchto kruhoch. Ďakujem. (Reakcie z pléna: "Že vám nie je hanba, že vám nie je hanba." "Toto je vrchol!")
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.3.2018 14:06 - 14:06 hod.

Natália Grausová
Ďakujem za slovo. Pán Matovič, mne je len veľmi ľúto, že ako hyeny zneužívate smrť dvoch mladých ľudí. Je to obyčajný hyenizmus, hanbite sa za to.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.3.2018 16:11 - 16:12 hod.

Natália Grausová
Ďakujem. Ja by som len chcela pripomenúť všetkým 150 poslancom tohoto parlamentu, aby sa zamysleli, tým, ktorým je tento zákon ľahostajný alebo ktorým sa možno nepáči, ako by asi hlasovali, ako by reagovali, keby takéto, asociáli, keby si postavili chatrče a svoje čierne stavby na ich pozemkoch, v ich záhradách, respektíve by im zabrali ich luxusné bazény. Ďakujem.
Skryt prepis