Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 15:52 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 28.5.2018 15:23 - 15:24 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Krajniak, spomenuli ste minulosť, spomenuli ste, že ste vďačný rodičom za ich rozhodnutie. Aj ja som vďačný rodičom, ale hlavne som vďačný niečomu trošku inému. Podobne ako ja sú vďačné tisíce ľudí detí rodičov, ktorí študovali na vysokých školách počas 70. a 80. rokov minulého storočia. Tehotných vysokoškoláčok bolo obrovské kvantum a diametrálne v pluse boli oproti tým, čo išli na zákrok. Škola im všemožne vychádzala v ústrety, tehotná študentka automaticky dostala individuálny študijný plán, chodila len občas na konzultácie a potom prišla pre zápočty a na skúšky. Manželská izba za 40 korún československých bola istota, bola to samozrejmosť. A myslím si, že okrem prijatia tohto, by som povedal, priam najdôležitejšieho zákona je potrebné ešte nastaviť aj ďalšie zákony a vyhlášky, aby sme sa nestali kalifátom.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 28.5.2018 14:58 - 14:59 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Natália, to, čo si tu popísala, je úplne strašné. Vo vojenskej terminológii by sa tomu dalo povedať najprv bola rozborka a potom zborka. Strašné dačo, viem si to plasticky predstaviť, aj keď som videl obrázky, ale tvoja reč bola silná.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 28.5.2018 14:52 - 14:53 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Je to tak, Marian, na Slovensku je už všetko dôležitejšie ako nenarodené deti. Porovnanie s tými vajciami vtákov a ľudským embryom je perfektné. Toto je presne trefný príklad zvrátenej liberálnej demokracie, ktorá už vôbec nie je demokracia a už vôbec nie liberálna. Je to zločinný štátny systém s fašizoidnými prvkami. Povoľovanie vrážd detí v lone matky a zakrývať to takzvanou voľbou, slobodnou voľbou ženy je fašizoidný prvok či metóda boľševických vražedných čistiek, však aj nežiaducich kulakov bolo treba zničiť a namiesto nich mať masu rovnakých mladých alebo starších ľudí a potom, ale týmto pádom vlastne oni mali nahradiť roľníkov. A v našom prípade, v prípade Európy je to masa z Blízkeho východu a z Afriky.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 28.5.2018 13:51 - 13:52 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Milan, o tých záberoch si mal pravdu, čo si vravel na začiatku svojej reči. Umelé ukončenie tehotenstva, vražda výškrabom je to isté ako vražda, asistovaná samovražda, eutanázia či samovražda. Je to totižto totálny koniec jednej existencie a deje sa to veľmi brutálnym spôsobom, dosť podobným stredovekému mučeniu a porcovaniu na kolese. Ten maličký tvor, čo ho trhajú, všetko cíti. Keby existoval prístroj podobný 3D okuliarom a ten by simuloval pocity, rád by som ho nainštaloval každému mimovládkarovi, čo sa angažuje za umelé potraty. Aspoň na čas tak dlhý, ako dlho prebieha ten samotný úkon, to znamená 5 až 15 minút. Myslím, že by stačila jedna skúsenosť. Spôsobilo by mu to emocionálny šok a v rámci tohto môjho hypotetického pokusu aj trvalé psychické problémy s pravdepodobnou samovraždou na konci.
A to, čo si na konci hovoril o predsedovi KDH a jeho vyjadreniach, tak z jeho rečí si netreba robiť nič. Narušené persóny je potrebné najprv ľutovať a následne izolovať v liečebni.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 28.5.2018 13:10 - 13:12 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Marian, prebral si všetky aspekty tohto problému. Ja osobne umelé ukončenie tehotenstva volám vražda výškrabom. To dieťa má totižto hlavu, všetky končatiny, bruško, je to človek. Najväčšou tragédiou je to, že proti tomuto návrhu zákona sú práve tí, ako si povedal, ktorí ochraňujú zvieratká, mloky či jašteričky a tiež aj rôzne inakosti, ako sú gejovia, lesby, gender, transgender, mutant, transmutant a iné ďalšie inakosti. Ochraňujú aj islam, ochraňujú islamských obsadzovateľov Európy, ktorí neuznávajú umelé prerušenie tehotenstva a prvého, koho vyničia, keď uplatnia vládu šaríe budú práve exponenti týchto naničhodných mimovládok. Za antiislamský výrok tu v parlamente dostanete pokutu tisíc eur a za vraždu výškrabom nedostane nič, dokonca má svojich obhajcov.
Hovoril si o morálnej degradácii. Je to presná definícia. A túto degradáciu prináša liberálna filozofia. Analógia s Rímskou ríšou je úplne trefná. Liberalizmus, morálny chaos a úchylky v Rímskej ríši, keď spolu obcovali chlapi s chlapmi, chlapi so psami, zebrami či rybičkami, dokončili zničením Ríma barbari.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 28.5.2018 10:22 - 10:22 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Janko, dovolil by som ti povedať môj názor. Ja by som tú úderku nenazval Lunter a syn, ja by som tú úderku nazval Syn a Lunter. A prečo? Nuž preto, lebo hlava tam nie je Lunter starší, on je len nesvojprávna figúrka, šéfuje tam Ondrej a aj ten je ohýbaný inými persónami. Bol som na zastupiteľstve BBSK a nestíhal som sa diviť, hlavne pri zakladaní tej neziskovky. Škandál!
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.5.2018 15:52 - 15:53 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Milan, keď si už spomenul tie opozičné strany. Tu v parlamente to som už stokrát povedal, že je to len jedna minca, ktorá má jednu stranu modrú a jednu stranu červenú. A čo by sme chceli od tej falošnej opozície, ktorá je na tej modrej strane? Však na tej modrej strane sedí aj náš Ander z Popradu spolu s naším trnavským Igorkom, ktorý má tiež maslo za tými ušiskami, tie jeho prešľapy. Tak ako by sme chceli, aby náš Igorko trnavský búšil do úžerníka, keď je spolu na tej jednej modrej strane. A je to strašné, keď sa kvôli výčinom prezidenta musí navrhnúť taký zákon, ktorý je úplne opodstatnený.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.5.2018 15:36 - 15:36 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo, jedna vec je zaujímavá. Z Ameriky, kde sa chcel stať Židom, sa vrátil s takpovediac holým zadkom. Zrazu zázračne zbohatol, urobil sa dobrým anjelom, oklamal za pomoci médií, hlavne tých sorosovských, celý národ, stál sa prezidentom. Tento lietajúci Čestmír však, ako sa ukázalo, nebol dobrý anjel. Na základe toho, čo si, Jano, povedal, je padlý anjel. Toto, čo tento človek predvádza, je nonsens. Takéto výčiny sa hodia skôr do nejakej stredoafrickej krajiny, nie do Európy. Fuj, hnus, humus, odpor. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.5.2018 15:08 - 15:09 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Milan, mám taký sen, takú víziu a znie takto: Všetky tieto čertove spolky, ktoré si spomínal, budú odsúdené za holokaust nenarodených detí.
A k tomu Drobovi, čo dodať? Čo je to za schizofrénia? Chodí na pochody týchto koženogaťkárov a zároveň tvrdí, že s islamským terorizmom sa máme zmieriť. Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.5.2018 14:55 - 14:56 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Marian, tieto mimovládky infiltrovali celý štát. Pozorne som študoval výročné správy Nadácie otvorenej spoločnosti v skratke NOS a, ejhľa, bývalí štipendisti tohto NOS-a sú v štátnej správe, dokonca som ich našiel aj v NAKA. A z tohto NOS-a vyšiel hlien, ktorý dusí naše životy. Došlo to do takého štádia, že mimovládky chodia na školenia do Jeruzalema spolu so SIS-kármi a pri nich ako apendix politický prokurátor Honz. V televízii jeho tvár neukážu, ale v Jeruzaleme sa hrdo sfotil pri mimovládkaroch aj s certifikátom. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis