Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

15.6.2023 o 10:22 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.6.2023 10:22 - 10:23 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem, Rasťo, za vynikajúce doplnenie ohľadom tej Lisabonskej zmluvy, ešte raz ti ďakujem. A chcel by som povedať, že možno sa niektorí čudovali, prečo som sa rozčuľoval nad tým výrazom "v súčasnosti migrácia objektívne ovplyvňuje a bude aj ovplyvňovať budúcnosť EÚ". Tam nemalo byť slovo objektívne. Tam malo byť slovo negatívne, negatívne. Objektívne, to je, že ovplyvňuje. Tam malo byť negatívne. Táto migrácia iba a len negatívne ovplyvňuje. Žiadne pracovné sily, vyžierači štátneho sociálneho systému. Všade.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 15.6.2023 10:08 - 10:21 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Vážená kolegyňa a kolegovia, pozorne som počúval môjho predrečníka aj faktické poznámky, ktoré na neho boli. A dám jednu otázku, načo je nám Európska únia? Z tohto, čo bola debata. No načo je nám Európska únia, ktorá nechráni svoje vonkajšie hranice? No načo je nám? Ja vám poviem, načo je nám. Na nič a ešte raz na nič. A keď na niečo, len na pokuty, buzerácie a ešte raz buzerácie.
Všetko so všetkým súvisí, začalo to už dávno-pradávno, keď sme vstúpili do Európskej únie, občania Slovenskej republiky. Európskou úniou aj Slovenskom sa začala preháňať nákazlivá, veľmi nákazlivá choroba. Choroba, ktorá sa volá cholera migrácie. Táto cholera ničí demografiu štátov, ničí tradičný spôsob života Európanov a hrozí to veľmi aj nám. Začalo to v roku 2015, slúžka, obyčajná slúžka a tvár ľudí z pozadia, bláznivá Angela Merkelová pozvala v roku 2015 do Nemecka islamských migrantov: "Wir schaffen das. Wir schafen das!" No, nein, nein. To bolo heslo vymletých slniečkarov, liberálov a im podobných odkundesov. Začala lavína, pred ktorou varoval líbyjský vodca, a ja hovorím, aj prorok Muammar Kaddáfí, ktorého odporne zavraždili. Presne predpokladal, čo sa stane. A sa smiali z neho. A práve z líbyjských brehov teraz tu prúdia títo darebáci! Do Európy začali prúdiť milióny islamistov, arabov, aj černochov zo strednej Afriky, ktorí sú buď moslimovia, alebo animisti, no aj niektorí kresťania, ale prúdia tu.
V prvej vlne, hlavne v prvej vlne zaplavili Európu džihádisti, teroristi z Islamského štátu. A zrazu boli teroristické útoky všelijakými možnými spôsobmi – zrážanie ľudí autom, bomby v metrách, napádanie kostolov, synagóg. Migrantov od brehu Afriky priam dovážajú do Európy mimovládky, ktoré sú ako cestovné kancelárie platené z nadácií kazisvetov, ako je George Soros, čo teraz odovzdal žezlo svojmu podarenému synovi. Pán minister hneď na začiatku začal hovoriť o Frontexe. Toto sú tí hlavní pašeráci migrantov, vrátane džihádistov. Je to priam CK Džihád Tour!
Taliansko vyhlásilo núdzový stav. Je, dnes je úplne zamorené neprispôsobivými migrantami. Rád som chodil do Talianska, ale posledné cesty sa tam už nedalo žiť, sadnúť si s manželkou na kávu. Stále otravovali. Podivné tmavšie tváre chodili žobrať, otravovať, človek sa tam necítil dobre. Bol som na konferencii v Ríme. Ja a moja manželka a veľvyslanec Sýrie so svojou manželkou sme sa vydali na potulky Rímom. No nemali sme veruže pokoj. Nedalo sa tam normálne posedieť. Veľké časti Francúzska už nie sú francúzske. Belgicko to isté. Anglicko to isté. A tak ďalej a tak ďalej. Jednoducho des a hrôza ako mesiace Marsu: Fobos a Deimos.
Švédsko, to som už spomínal, ktoré za čias mojej mladosti bolo známe tým, že sa tam nezamykali domy ani autá, bicykle sa nepriväzovali reťazami. Už vyzerá úplne ináč, sa stalo mekkou terorizmu a to i vďaka liberálom, ktorí sa pokúšajú vládnuť aj tu. Za päť mesiacov bolo 144 prestreliek. Za päť mesiacov 144 prestreliek a z toho výsledok 18 zastrelených a množstvo ťažko alebo ľahšie zranených.
Čo je najhoršie, pokusy umiestňovať ich začali v pamätnom roku 2015 a to pamätným hlasovaním v Európskom parlamente, kde nás aj naši poslanci slovenskí odporne zradili! Jednoducho začali tie tlaky. Nenápadne. V roku 2017 som interpeloval ministra vnútra Kaliňáka, pretože už v dvetisícsedemnástom boli podpísané s medzinárodnou organizáciou pre migráciu dve grantové zmluvy v hodnote 1 832 209 eur. Toto som interpeloval v dvetisícsedemnástom. Čo to bolo? Á, to bola predpríprava. Už vtedy sa salámovou metódou jemnučko, jemnučko skúšalo obyvateľstvo na reakcie. Pred pár dňami preblesli správy o plánoch na tábor pri Malackách, že vraj tri možnosti. Prvá možnosť bola uvedená: príro... kvôli prírodným katastrofám. Druhá možnosť pre príslušníkov silových zložiek. A až tretia možnosť bolo, že to bude pre migrantov. Ale oni dali to poradie úplne naopak.
Náš poslanec Beluský interpeloval Romana Mikulca ohľadom migrantov a nelegálnej migrácie. No otázky už Mikulec mal na stole, ale pripadlo to novému ministrovi Ivanovi Šimkovi. Ten odpovedal 12. 6. 2023.
Pán minister, takto vám poviem, keď som to prečítal, skoro sa mi zježili vlasy, keby som ich mal, alebo by som si ich vytrhal. Je tu, asi to písala nejaká vaša neschopná sekretárka alebo nejaký neschopný, alebo priam šialený pracovník. Počúvajte dobre, čo je tu napísané, lebo vy ste sa podpísal pod toto. "V súčasnosti migrácia objektívne ovplyvňuje a bude ovplyvňovať aj budúcnosť EÚ." Migrácia objektívne ovplyvňuje a bude ovplyvňovať aj budúcnosť EÚ? (Rečník sa pozrel na navrhovateľa.) Pán Šimko, choďte do Londýna. Choďte do Marseille. Choďte do Malmö. Niekedy tam bol slávny klub, Malmö FF. Choďte tam. Vaša životnosť v zdraví by bola, nechcem preháňať, päť hodín a možno aj tri minúty. Hlavne v tom Švédsku, v tom Malmö. A potom ste napísal: "Vážený pán poslanec, dovoľte mi," tomu Beluskému, "aby som vám odpovedal na vašu interpeláciu až po hlbšej analýze a oboznámení sa s danou problematikou." No, ste tu krátko, ale za ten mesiac už ste mohol niečo o tom vedieť a tak ďalej, o týchto migrantoch, takže tak. (Reakcia predkladateľa.) Hej. Toto bolo, ale toto, čo migrácia objektívne ovplyvňuje, to je úplne nenormálne, za čo... Tie znásilnenia? (Reakcia predkladateľa.) Ale objektívne, objektívne. (Reakcia predkladateľa.) Objektívny fakt.
Pamätáme sa na nedávne vpády migrantov, o ktorých sa Mikulec a Krčméry vzorne starali v Kútoch. Šefčík vravel, že boli v pohode. No jasné, že boli v pohode, hlavne keď videli tú masovú demonštráciu tam. A potom keď tam bola procesia náboženská okolo nich. Česi vtedy uzavreli hranice, nepúšťali ich. My sme nemohli vyslať tých vojakov, kukláčov na hranice, ktorí nás tam strážili? Ktorí strážili tých migrantov? Však ich tam bolo obrovské množstvo na koňoch.
Teraz prúdia migranti cez južné hranice. Hovorili predrečníci, že juhozápadné. No oni chodia aj na juhu stredného Slovenska. V Tornali ich videli, a nie jedného, veľa ich videli. Chodia cez zelenú hranicu, aj cez cesty, prechody, no kde idú, keď už ich polícia odchytí? Kde ich polícia sprevádza? Kde ich odnesie? Na české hranice? Bratia Česi, berte si ich? A pustite ich, urob... špeciálny vlak vypravte ako futbalových fanúšikov z Brna do Prahy a potom, čo ja viem, smerom na Nemecko. Pán minister hovorí: tranzitná sekundárna migrácia. Tranzitná sekundárna migrácia. Čo keď bude terciárna migrácia? Pod hrozbou pokuty 20-tisíc eur, kde ste sa, žiaľ, musím povedať, hanebne zdržali hlasovania. Mali ste tam buchnúť po stole, a nie toto.
Takže situácia je veľmi komplikovaná, ale tá hlavná komplikácia má jedného pôvodcu, a to je Európska únia. Európska únia, ktorá plní úplne iné úlohy ako na začiatku. Európa, uhlie a oceľ, slobodný pohyb. Teraz je to úplne iné. Teraz je to o výmene obyvateľstva, o zdegenerovaní európskej populácie. Toto raz musí skončiť a musí to skončiť veľmi skoro, pretože západná Európa je stratená. Sú to kalifáty. Minule mi kamarát vravel prípad, ten ich zavýjajúci náboženský prorok z mostu z Temži cez repráky, všade dookola oni si tam kľakali. No toto je pekné, ich Londýn. Pekný Londýn! Vo Francúzsku je to strašné tiež, Paríž, centrum Paríža. Choďte tam aj teraz! To je dačo neuveriteľné.
A preto hovorím, načo je nám Európska únia? Na nič, na nič a na nič. A keď na niečo, na to, aby nás len buzerovala, pokutovala a robila obštrukcie a ničila národné štáty.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.6.2023 11:54 - 11:55 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Spomenuli ste kauzu Gorila ako najväčšiu korupčnú kauzu. Keď sa tak pozrieme na kauzu Gorila, boli v nej zapletení oligarchovia, členovia všetkých možných politických strán. V spise Gorila sa Dzurinda spomína 44-krát, Palacka, jeho dvorný financmajster, 54-krát, Ivan Mikloš 47-krát, Fico 142-krát, Krajniak tiež zopárkrát. On bol aj vo fonde národného majetku, dal tam demisiu. Takže čo z toho vyplýva? Zo všetkých možných politických strán tam boli ľudia zapletení. Toto je systém, toto je taký systém, čo sa, ktorý sa vytvoril po roku ´89. Žiadna demokracia, je to systém oligarchistický, ktorý treba zničiť, pretože vy, vládni aj štandardná opozícia, ste len jedna minca, jedna strana červená a druhá strana modrá, je to len jedna minca. A vy ste len sluhovia oligarchov.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.6.2023 11:21 - 11:21 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Šefčík, hovorili ste o vašich úspechoch, že Matovič a Heger aj Marek Krajčí sa vraj snažili zapchávať diery. To neviem, ako ste tie diery zapchávali. Diery v rozpočte sa zväčšili. Šialené zadlženie. Diera je väčšia ako najhlbšia šachta v Karvinej. To nie je obyčajná dedinská studňa, to nie je Omarova hlboká studňa. To je ako tunel v časopriestore z jednej dimenzie do druhej. A okrem toho, pán Šefčík, čo to Viskupič hovoril, však on bol s vami v tom vašom pekelnom spolku, v tej vašej koalícii.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.6.2023 9:52 - 9:54 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Rasťo, vynikajúce si to rozobral. Ja osobne som veľmi a veľmi podrobne som si preštudoval životopisy ministrov novej vlády. A výsledok? No neprekvapil ma. Napojenia na darebákov, ekonomických a vojnových teroristov ako boli Dzurinda, Mikloš. Napojenia a priamo práca v Európskej komisii, tej nikým nevolenej bande jedovatých hadov, ničiteľov národov Európy a tiež fanatikov transatlantických štruktúr. Aby som bol objektívny, našiel som dokonca ale len podľa životopisu jednu ministerku, kde som nenašiel takéto veci. Ale vedel som, že situácia sa vyvŕbi. Pôsobila len profesionálne vo svete filmu, Národnom divadle v Prahe či v Slovenskom národnom divadle. Dokonca jej projekt Stará Kokova poznám. No ale aj tá to poriadne pokafrala. Stihla to pokafrať. Ale bolo to len otázkou času, kedy sa prejaví. Však ju vymenovala pani Čaputová zo skládky. Celá táto nová vláda sú len vešiaky Čaputovej, na ktorých visia kabáty liberálov Progresívneho Slovenska a KDH. Otvorená spoločnosť, ktorú si rozoberal, ja zobrazím pasticky obrazne. Švédsko v časoch mojej mladosti bolo známe tým, že autá, dvere na domoch sa nezamykali. Ale vďaka takým ako je Čaputová a jej vešiakom sa stalo brlohom a mekkou zločinu v Európe. Za päť mesiacov vo Švédsku bolo 144 prestreliek a zastrelených 18 ľudí. Takto skončí každý liberalizmus. A čo si vravel o znásilnení starenky, toto bežne vo Švédsku, Francúzsku funguje. Migrant znásilní starú babku, pred smrťou, ktorá je. A vyjadrím sa aj k tomu, čo si vravel o EÚ a NATO. Jedine Kotlebovci – Ľudová... (Prerušenie vystúpenia časomerom.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 13.6.2023 18:45 - 18:46 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo.
Pán Blaha, dobre ste im naložil, pravdu ste povedali, úplnú pravdu. A ja veru nezvyknem chváliť SMER, však za vašej vlády ma chceli zavrieť, NAKA Kaliňákova ma prenasledovala, ale dali ste im dobre. Ale mám jednu výčitku. Tie prekliate mimovládky, hlavne Nadáciu otvorenej spoločnosti ste finančne dotovali, keď ste ako SMER vládli aj vy. To som vám vyčítal aj v minulom období.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.5.2023 16:47 - 16:48 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Milan, doplním ťa trošku. GLOBSEC nie je zopár ľudí, ktorých nevieme, z akých dôvodov robia to, čo robia. Je to medzinárodný gang, odporný gang medzinárodných sionistov, globalistov. Práve toto treba pomenovať. Je to gang, ktorý riadi NATO aj EÚ. Je to gang, ktorý nesie celú Európu do záhuby.
A k tým migrantom. Z Tornale mi ľudia hlásia, v pohode sa pohybujú. Ešte aj polícia ich dopráva... doprevádza. Tak kde idú? Ja neviem, kde idú, kde ich policajti nosia. Normálne pomedzi domy, hlavne vo večerných uliciach. Čo to má znamenať, čo tu robia? Prejdú cez Maďarsko zelenú hranicu? Tam mala byť už armáda, ako keď bol covid, teror a na okresoch, na hraniciach okresov boli policajti. Práve južnú hranicu zelenú hranicu treba chrániť teraz.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.5.2023 16:30 - 16:32 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pekne si to povedal, Rasťo. Celá Európa je zamorená rýchlou chorobou. Ja to nazývam cholera migrácie neprispôsobivých migrantov z Blízkeho východu, Afriky, tak severnej, ako aj centrálnej a tiež aj Ázie. Žiadna ich integrácia, týchto migrantov, neexistuje a ani nebude vďaka ich vnútorným predpokladom. Je potrebný radikálny rez, ale nie taký, ako sa stal, žiaľ, v Taliansku. Pekné sľuby Meloniovej, že žiadni migranti, tvrdo proti nim. A čo sa stalo? Prichádza tam priemerne ešte viac migrantov, Arabov, černochov, Aziatov ako pred jej nástupom.
A tu je kameň úrazu, sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú. Ale čo sa dá čakať od politikov, ktorí nie sú rázne proti Európskej únii a NATO? To je mlynček, ktorý zomlel aj Meloniovú v tomto prípade, čo hovorím. Čiže toto dokáže len strana, ktorá je radikálne proti NATO a proti EÚ a všetky kecy pánov Benčíkov a podobných liberálov alebo pána Dostála, ktorý tu nie je, a to mi určite odpustí, že som ho spomenul. O ich integrácii, o ľudskosti toto nie je pravda ani to nikdy nebude. Všetci budú plakať tak, ako už teraz plačú v Anglicku, v Nemecku, vo Francúzsku.
A taký hlavný príklad by som dal jedného veľkého zástancu migrácie, ale neviem, či zo Švédska, alebo Dánska, už sa to stalo asi pred troma rokmi. Migrant z Afriky mu zavraždil, znásilnil a dokonca ešte aj mŕtve telo zdeformoval, čiže tak môžu dopadnúť tí, ktorí, haló, haló, veľká ľudskosť, prijímajme ich, pomáhajme im, dopadnete ako severské a západné krajiny.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.5.2023 16:17 - 16:18 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Rasťo, správne si pripomenul, že nielen Hegerova a Matovičova vláda nás zaťahovali do cudzích konfliktov a do prípravy cudzích konfliktov, zúčastňovali sme sa na všelijakých akciách, na presunoch našich vojakov do rus... ku ruským hraniciam, všetko možné sme podporovali, NATO, USA, podpísala sa obranná zmluva s USA a neurobili tieto, to priamo tieto dve posledné vlády. Túto zmluvu, táto zmluva bola ešte pred nimi už pripravená, len nebola, nestíhala sa zariešiť tak, ako sa zariešila.
Takže toto je dôležité. Každý si musí uvedomiť, že všetky vlády od dnešného dňa až späť majú prsty v tom, že sme v zločineckom pakte NATO, že sú u nás cudzí vojaci a že pomáhame vytvárať globálnu vojnu, ktorá sa môže, žiaľ, to hovorím natvrdo, môže spustiť vďaka takým hlupákom, ako nám vládli, aj vládnu.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.5.2023 15:45 - 15:47 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
K pánovi Dostálovi. Hovorili ste o mojom nastavení. Áno, také nastavenie mám a bez mučenia sa priznám. Dostál, Dostál, ja Európu neuznám a v tej forme aká je. A teraz pán Benčík. Vaše argumenty, dobre počúvajte, sú ako argumenty decka s kýblikom na pieskovisku. Vy ste presne ten typ Göbelsa. Tisíckrát médiá povedia, čo ja som povedal na súde a vy to zase budete opakovať, že som vravel, že to neviem robiť a tak. Nebolo to preto, pán Benčík, aj pán Dostál, a to môžem tisíckrát povedať, ja som na súde nepovedal nič. Čo mi vsúvate do úst toto čo som nepovedal? Preto ma súd oslobodil, lebo podľa mojich počítačov a mojich mobilov zistili, že som nič tam nedával, dokonca ešte priame dôkazy našli. To vy budete trieskať a plieskať toto čo médiá, novinárske prestitútky z Denníka N, SME a tak ďalej. A sa smejete ako malé decko, naozaj. Vy si nechajte dlhšie vlasy, lebo vyzeráte teraz jak Švejk s tými vlasmi, pán Dostál.
Skryt prepis