Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

12.9.2016 o 11:19 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 12.9.2016 11:19 - 11:19 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Pán minister, budem stručnejší a tvrdší, ako pán Simon. Váš návrh je kombinácia drzosti a idiotizmu, dajte ho preč. Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 7.9.2016 15:18 - 15:18 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo.
Pani Žitňanská, mne sa zdá, že vytvárate podmienky na to, aby stále rástol práve cigánsky extrémizmus, to je extrémizmus menšiny voči väčšine. A tento extrémizmus je chránený vaším vládnym zlepencom. Vy nikdy nepochopíte ľudí na Gemeri, na Spiši a v iných lokalitách, kde žije táto menšina. Vy radšej prenasledujte vlastencov, ktorí chránia ľudí!
Ďakujem. (Potlesk.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 7.9.2016 14:41 - 14:42 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo.
Pani Žitňanská aj pán Lipšic, zabudli ste na akési rozdelenie extrémizmu, pretože ten môže byť z rôznych strán rôznofarebný, takže môže byť, či; rozmýšľajte o tom, či nemôže byť extrémizmus pravicový, ľavicový, náboženský, alebo dokonca aj cigánsky, ktorý prevažuje a, ako povedal kolega, spôsobil udalosti v Šarišských Michaľanoch.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 21.4.2016 9:52 - 9:53 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán kolega, veľmi výstižne ste rozobrali problémy, vynikajúci prejav do hĺbky smerujúci. Dovolím si vám však pripomenúť, aby sme nezabúdali aj na také drobnosti, v úvodzovkách drobnosti, ako sú pred voľbami realizované nájomné zmluvy od Slovenského pozemkového fondu pre zaslúžilých smerákov. Napríklad jeden z nich bol činný v sociálnom podniku neblahej to pamäti. Pýtam sa vás, náhoda? Nepochybujem. Je to ošetrené 100 percent. Ale pozor do budúcnosti, aby také náhody zase neboli.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis