Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

12.1.2021 o 18:55 hod.

Mgr.

Jozef Pročko

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 27.1.2021 9:39 - 9:40 hod.

Jozef Pročko
Ďakujem veľmi pekne. No ja som tiež pozorne počúval a musím povedať, že naozaj pán Susko, to, čo ste povedali, že je to nad rámec osobných práv a slobôd, vy tieto vaše mantry dávate do všetkého. Všetko čo urobí táto vládna koalícia, je nad rámec práv a slobôd a je to už nieže trápne, ale je to veľmi nekorektné, pretože neskutočne zavádzate. Chcem použiť slušné slovo, veľmi zlým a odporným spôsobom. Ďakujem veľmi pekne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 26.1.2021 13:52 - 13:53 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Milé kolegyne, milí kolegovia, moja rozprava bude veľmi krátka, v podstate ani k tomuto zákonu nie, aj keď sa ho bude týkať, pretože my poslanci sme boli zvolení preto, aby sme sa vyjadrovali k zákonom. My sme tuná v rozprave rozprávali, vo faktických pozmienkach, poznámkach, pardon.
Ja len chcem povedať, že v úvode tejto schôdze vystúpili viacerí poslanci s procedurálnymi návrhmi a dožadovali sa, aby mohli pracovať, dožadovali sa, aby sme im dávali viacej informácií, teda Národná rada, tak ja len chcem povedať, pozrite sa, kde je kolega Podmanický, ktorý chcel pracovať, pozrite sa, kde sú Kuffovci, pozrite sa, kde je celý SMEROHLAS, pozrite sa, kde sú kotlebovci. Á, už prichádzajú, už prichádzajú. Takže ďakujem pekne, že ste ma počuli, chlapci, tu seďte a pracujte.
Ďakujem veľmi pekne. (Reakcia z pléna.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.1.2021 16:31 - 16:33 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem. Ja musím podporiť naozaj nášho ministra zdravotníctva. Vysvetlil nám to za desať minút absolútne perfektne, jasne a stručne. Tá pokuta nie je na to, aby sme zdravotníkom znepríjemňovali život. Tá pokuta je jednoznačne na to, pretože naozaj aj v našej spoločnosti, aj teraz stále sú ľudia, ktorí nedodržujú pravidlá, ktorí robia veci, ktoré umožňujú robiť zle. Tá pokuta nie je 10-tisíc eur pre každého. To môže byť od 200 euro. Ale tá pokuta je dobrý, dobrý signál preto, aby sme ukázali, že naozaj, pozor, nerobte zle.
Nám to vysvetlil Marek za desať minút. A naozaj ten zákon, aj to, čo ste, pán predseda, čoho si sa bál, Boris, všetko tam je, naozaj. Ja som rád, že si na to poukázal, ale, samozrejme, že všetko to, aby sa naozaj očkovali ľudia podľa, podľa toho, ako, ako, aké nebezpečenstvo je, aký majú vek, aké majú postihnutie. Všetko tam je.
Ale sú tu ľudia, ktorí nechcú dávať tú pokutu, pretože naozaj aj na Slovensku sú ľudia, ktorí spolupracujú s Pentou, spolupracujú s rôznymi organizáciami zdravotníckymi a dohadzujú im kšefty. Takže títo ľudia sa vždy budú báť, aby ich spolupracovníci nedostávali veľké pokuty.
Ja si myslím a som hlboko presvedčený, že každý normálny Slovák ocení tento zákon, pretože naozaj tento zákon nie je proti, ale je za.
Takže ďakujem veľmi pekne Marekovi a chcem ho naozaj v tomto veľmi, veľmi podporiť.
Ďakujem veľmi pekne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 12.1.2021 18:55 - 18:57 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
No, vzdychol si tu môj kolega, poslanec Nemec si tu vzdychol a povedal, no, a zase žiadne riešenie.
Reagujem, hneď na úvod, keď sa otočil na kolegu Čekovského a povedal, že ideme predložiť zníženie peňazí, som zvedavý, či budete hlasovať. Kolegovia, pamätáte si, že by predložili niečo iného okrem populistických znížení platov, znížení peňazí, znížení tohoto, tohoto? Vedia, že to neprejde, pretože naozaj sa to musí schváliť všeobecnou rozpravou. Oni len z brucha trestnú nejaký zákon, populistický, vedia, že to neprejde, vedia, že ich voliči môžu na nás nadávať, akí sme zlí, akí sme odporní, ako deťom bereme jedlo, pritom absolútne, ale absolútne neurobia nič iné, len zákon populisticky predložia.
Dnes som sa od nich nedozvedel, pán Suja, nič od vás, nejakú, nejakú víziu, niečo, čo by ste boli predložili. Nič, nič. Mne veľmi vadí, keď niekto útočí na moju rodinu a vy v kuse útočíte na Pavlínku, aj teraz ste začali. Pán Suja, dávajte si vy pozor, lebo keď začnú ľudia rozoberať váš súkromný život, tak to bude veľká, veľká katastrofa, veľká katastrofa, ale ja sa k tomu neznížim, celá Detva o vás vie, takže to stačí.
No držíte s Ficom, pán Suja, s nikým iným, lebo nikto vás nechce, bijete s ním bandu, ani SMEROHLAS o vás povedal, že, že vás nikdy v živote nezoberie.
A prečo hlasujte za nás? Povedali ste, že hlasujete za naše zákony. No veď by vás zožrali vaši voliči, keby ste nehlasovali za tie dobré zákony, ktoré pripravujeme! Veď by vám (reakcie z pléna), veď by vám naložili! Takže som rád, že predkladáme skvelé zákony a že vy za ne hlasujete.
Ďakujem veľmi pekne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 12.1.2021 18:24 - 18:26 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem veľmi pekne.
No, pán Suja, celý svoj plat dávam, rozdávam ľuďom, naozaj celý svoj plat. Mám dvadsať zamestnancov a požiadal som, aby sme mohli aspoň prežiť, pretože tých ľudí som ja nevyhodil. A keď teda máte fitko, verím, že ste platili a všetky odvody ste robili podľa správnosti, a keď ste to teda tak robili, tak máte na to právo aj vy. Toto vaše teatrálne vystúpenie, že ja Suja som nežiadal, myslím, že ste mali na to právo, ale zase je tu veľká pochybnosť, či ste v tom fitku robili tak všetky veci poctivo ako my v našej spoločnosti.
Pán Kotleba, a premiér zachraňuje ľudské životy, preto tu nie je. Naozaj je pre nás veľmi dôležité, aby bol tam, kde teraz je, a aby s ministrom zdravotníctva a s ostatnými ministrami riešili ťažkú situáciu, ktorá na Slovensku je.
Pán Mazurek, vy ste úplne úchvatný človek, nie je tu, ale na chodbe, keď ho stretnem, tak to by ste videli, to je taký ten, také to bábätko s holou hlavou (rečník zmení hlas a začne hovoriť tenkým hlasom): „A vy, pán Pročko, vy ste skvelý, vy ste úžasný, ja som vás dnes v sne miloval.“
Tu vám nadávajú do idiotov, do blbcov, tu vám Kočiš povie, že ste, že ste kretén, tu vám nadávajú, čo robí Suja, celá, celá ĽSNS.
To som chcel povedať, áno, spojme sa, ale u vás to nefunguje, chlapci! Vy ste tak agresívni! Tie steroidy človeku tak ubližujú. Možno preto Kotleba bol zachránený zo života, lebo možno to je to, ja neviem. Určite, možno, možno, neviem.
Schlosár, aaa (rečník si vzdychol), viete, ja vám dám tisícky ľudí, ktorí povedia úplný opak, čo vy, čo povie lekárska komora. Viete, to je tak, vy naozaj, vy tu dávate také príklady takých vedcov, ktorých v živote nikto nepoznal.
No a, Kočiš, viete, toto ste vy, presne toto ste vy. Urážate ľudí, dehonestujete ľudí, ponižujete ľudí. Ľudia, ja som v živote nič neukradol. Vybudoval som si to, čo som vybudoval, na základe toho, že som poctivo pracoval. Ja som zvedavý, čo spraví Mazurek, keď skončí vo vláde, teda vo vláde, keď skončí v parlamente. Čo myslíte, čo bude robiť? (Reakcie z pléna.)
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 12.1.2021 18:00 - 18:11 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Milé kolegyne, milí kolegovia, vážený pán minister, v úvode hneď chcem odpovedať pánovi Kotlebovi, kde je pán premiér, kde je minister zdravotníctva. No, robia si svoju robotu. Nebudú sedieť tuná a počúvať naozaj štyri hodiny jednoducho len negácie, negácie. Nebudú počúvať to, čo tu rozprávate, pretože naozaj vy nerozprávate žiadne riešenia. Čo vy rozprávate, je to, že čokoľvek táto vládna koalícia urobí, čokoľvek táto vláda urobí, vy poviete, že to je zlé! Chýba vám Matovič? No a kde je, nechýba vám Pelle? Kde je celý Pelle? Kde je, kde je Fico, s ktorým sa určite budete radi priateliť? Kde sú títo ľudia? To sa nepýta.
Ja som nepočul, žeby sa bol Kotleba niekedy spýtal na nejaký priekak, čo urobila smerácka banda za tých 12 rokov! Počuli ste to niekedy niekto, že by bol Kotleba tu vystúpil?! Že by bol Mazurek tuná bol vystúpil a jeden jediný ich naozaj z tých zločinov, čo porobili, na niečo bol upozornil?! (Reakcia z pléna.)
Prosím vás, aby ma neupozorňoval, dobre? Ďakujem pekne.
Chcem povedať naozaj a odpovedať Marianovi Kotlebovi, že načo je ten núdzový stav. Núdzový stav je nato, aby naozaj sa dodržiavali opatrenia, aby sa ľudia selektovali.
Ja vám poviem jeden krásny príklad, ktorý sa mne stal. Bol som v nákupnom centre a z 30 ľudí tam bolo 20 alebo 25 zodpovedných, ale 5 tam bolo takých ako Kotleba. Pozrite sa, ako celý čas sedel. Teraz si ho dal. Celý čas tu Marian Kotleba sedí a má rúško pod nosom! Absolútne pod nosom! Nie ako pán Laurenčík tuná, čo tu Suja rozprával, že tu sedel 30 minút. Celý čas, štyri hodiny tu Suja sedí, teda, pardon, Kotleba a nemá rúško! Nemá rúško. (Reakcie z pléna.) Tak toto je, priatelia... (Reakcie z pléna. Zaznenie gongu.) Toto je, toto je, toto je naozaj príklad.
A to, čo ste tu viacerí povedali, je to naozaj o tom, že z tých, v tom obchode z tých ľudí, čo dodržiavali tie opatrenia, boli naozaj zodpovední. Veľa ich tam bolo zodpovedných. Ale čo spraví z tých desiatich traja, ktorí tam nie sú. Pani mala rúško tuná na pol brady, olizla si prst a s tým prstom si otvorila sáčok a prehrabávala rohlíky. (Reakcia z pléna.)
Samozrejme...
Ja vás poprosím, môžte upozorniť pána, pána Suju (zaznenie gongu), aby ma neustále neprerušoval, naozaj ho poprosím. Poprosím ho naozaj, poprosím ho. (Reakcia z pléna.) Tak sa správajte, pán Suja, ako človek, nie ako v Detve. Prosím vás, správajte sa ako človek... (Prerušenie vystúpenia predsedajúcim.)

Grendel, Gábor, podpredseda NR SR
Poprosím. kolegovia, pokoj. Slovo má pán poslanec za rečníckym pultom, ostatní, ak chcú, faktickými poznámkami.

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
Ďakujem pekne. Ďakujem.
To znamená, že z tých desiatich, keď siedmi dodržujú tie opatrenia a traja nedodržujú, čo sa stane? No samozrejme, že sa nakazia. Samozrejme.
Ja len chcem povedať jednu vec, že či sme už ĽSNS, či sme koalícia, v tomto čase by sme naozaj mohli a mali poprosiť občanov, aby sa správali zodpovedne. Pán Kotleba mal obrovské šťastie, že jeho COVID postihol naozaj tou ľahšou formou, že je silný človek, že má naozaj dobrú výdrž. Ale je koľko ľudí, ktorí majú naozaj problémy, zdravotné problémy. Koľko ľudí tu zomrelo, ale nie preto, že si Matovič vymyslel COVID, ale preto, že niektorí ľudia tu šíria tie svoje demagógie! Že naozaj ústavný sudca nabáda ľudí, dajte si rúška dole, buďte slobodní. Prečo nemôžme spoločne, spoločne naozaj poprosiť národ v núdzovom stave, správajte sa núdzovo.
Áno, samozrejme, boli otvorené lyžiarske strediská, neprospelo tomu. Ja som s tým nesúhlasil, ale tí ľudia, čo tam chodili lyžovať, ja som si to pozeral, tak tí ľudia sa správali zodpovedne. V tých radoch mali, mali rúška naozaj nasadené. Mohlo sa tam stať niečo. Ale keď som si pozrel tie protesty, keď som si pozrel to, čo sa tu dialo, ako sa naozaj ľudia štvú, ako sa ľudia nabádajú k tomu, aby sme sa nenávideli.
Preboha, ja som, ja som zničil, ja som zabil ľudí? Ja som zabil, čo mi vypisujú, a to je v kuse, ľudia, prívrženci ĽSNS a SMEROHLAS-u? Ja som sem nešiel s tým, že idem ľuďom ubližovať, ale pomáhať! A budeme si jeden druhému teraz tu rozprávať?
Viete, zaznela tu taká krásna vec, že Naď tu nadáva opiciam. Počuli ste pred chvíľočkou, že ste paviáni? Počuli ste? No tak keď, keď nechcem, aby niekto rozprával takéto veci, tak ja takéto veci nebudem rozprávať! Ale niektorí ľudia si tu kakajú do pusy a veľmi si kakajú tu do pusy.
Núdzový stav a s ním spojené celoplošné testovanie je fantastická vec. Ja len prosím a budem apelovať na to, aby to celoplošné testovanie naozaj neprebiehalo tak, že tí ľudia budú stáť v rade a že naozaj tam budú mrznúť, aby sa logisticky, aby sa to vyriešilo spôsobom, že to bude akceptovateľné.
Ale čo je skvelé, a ja chcem tomuto národu povedať, čo je fantastické, je to, že naozaj je tu 30 % ľudí, ktorí vám budú rozprávať veľmi zlé veci, ktorí vás budú dehonestovať!
Veď táto partia mala 890-tisíc voličov! Myslíte, že tých 890-tisíc voličov bude rozprávať, aká je táto vláda dobrá? A zvlášť keď ich budú takto hecovať?! Zvlášť, keď sa chce Fico, Pellegrini a pripojiť sa k nim, chcú vrátiť k moci?! No urobia všetko pre to! My môžme urobiť čokoľvek! Môžme dať celoplošné testovanie, bude zle! Môžme dať lockdown, bude zle! Nedáme ho, bude zle! Čokoľvek urobíme, čokoľvek urobíme, na tomto zarábajú! A tancujú na hroboch ľudí, ktorí zomierajú! A to je to, to je to odporné!
Nemôžme sa spojiť? Nemôžme sa spojiť? Môžme.
Na záver chcem povedať len jednu vec. Spytoval sa tu kolega Rišo Nemec, dával otázku, že, prosím vás, pán Mazurek, dajte mi päť odpovedí na riešenia. No ani jedno. Ale príde sem pán Mazurek a začne rozprávať, toto robíte, toto robíte, Mazurek je takýto, Mazurek!
Potom sem príde Kotleba (rečník zmení hlas aj spomalí tempo, akoby napodobňujúc poslanca): Čo vy idete ničiť národ, čo to vy tu robíte?
Počúvajte, to sú takí Hans Christian Andersenovia, že to neni možné. A na tom to si naberajú body! Na vás, Slováci, na vás ľuďoch! Ako nikto vám z tejto koalície nechce ublížiť, ale na tomto, na tom, čo rozprávajú a ako sa správajú.
Chcel by som ešte povedať ľuďom, s ktorými komunikujem, ktorí mi píšu, že doba je ťažká a že by chceli niečo pozitívne počuť. Ono pozitívne je to, že každý z nás má niečo dobré a niečo zlé. Je len na nás, čo necháme, aby v nás zvíťazilo, že či to dobré, alebo to zlé.
Andrej Stančík sa tu prihlásil, dal faktickú a hneď vzápätí ho, ale zhodil ho, ako ho, mladý, čo ty, ty nerozprávaj radšej, ty, namiesto slušnosti a pokory, lebo sa prihlásil a nebol vulgárny, bol normálny, tak ho zhodil pod, tsch, Stančík, ty buď ticho, čo ty rozprávaš, ty môžeš byť len ticho!
Máme v sebe dobré aj zlé. A necháme na sebe, milí Slováci, čo v nás zvíťazí. Prosím vás veľmi pekne, je tu naozaj veľmi ťažká doba pre Slovensko. Veľmi ťažká! Každý z nás si to uvedomuje! Zdravotníctvo je v takom stave, v akom je, ale nie je v tom stave preto, lebo zdravotníci sú zlí ľudia, lebo Matovič a Krajčí urobili niečo zlé. Nie. Zdravotníctvo je preto v takom stave, lebo 12 rokov tu takí ako boli, nech mu je zem ľahká, Paškovci a Raši a ďalší a Blanár, urobili tu toto z toho. Urobili si zo zdravotníctva, si urobili trhací kalendár a zarobili. Kde je teraz to zdravotníctvo? A naozaj zdravotníctvo nám môže skolabovať. Núdzový stav tomu pomôže a celoplošné testovanie tiež.
Ale prosím vás naozaj, ja vás prosím o pokoru, Slováci, naozaj porozumenie. Ja viem, že je vás veľmi veľa normálnych ľudí, normálnych, ktorí uvažujete. (Rečník si vzdychol.) Ja prosím vás, bude v lete, ja som hlboko presvedčený, že v lete bude dobre. A bude dobre. Budeme sa kúpať, len teraz... (Reakcie z pléna. Zaznenie gongu.)
Toto je to. Ja vám poviem, ešte mám minútu. Chcem vám niečo povedať.
Odkedy som vstúpil do politiky, tak táto partička na mňa vyťahuje, že som pred 20 rokmi bežal holý cez námestie a Mazurek, na chodbe hovorí (rečník zmení hlas, naznačujúc smiech): „Hh, ja som sa zabával na vašich reláciách.“ Zostrihal to videjko, ale tu mi nakladá, aký som, aký som, aký som, holý behám. Ako som behal. No bežal som. Raz som cez námestie bežal. Videli ste ma niekedy bežať teraz cez námestie, pán Mazurek? Teraz, keď som tu? Videli ste, môžte niekedy povedať na mňa niečo, že som ukradol, niečo urobil? Môžte to povedať? Nie. Viete, čo robia? Suja posiela svojich kamarátov do okolia a sondujú o mne, sondujú o mne a vyťahujú veci. Spýtajú sa, že aký som, čo som, riešia, riešia moje rodinné záležitosti, riešia tieto veci. Toto robia, toto robia. Ich práca, ich práca je dehonestovať ľudí. Toto, čo predviedli Andrejovi, tak toto robia. Pošpiniť človeka, aj keď čokoľvek. Lebo keď nemáte na človeka, že niečo ukradol, pošpiniť ho.
Slováci, verím, že bude dobre. A bude dobre! (Potlesk.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 17.12.2020 10:14 - 10:16 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
No, ja musím reagovať na toho Janka Heráka. Naozaj dlhé roky s ním aj ja spolupracujem, dlhé roky. Je to nezištnosť. Jána Heráka poznám ako človeka, ktorý nerozpráva o pomoci, ale tú pomoc robí, a dlhé roky.
Kto v sále sedí a nesedí, no, vy tu sedíte aj tam dole so zelenými chlapcami len vtedy, keď to, keď to je vhodné vám, keď tu púšťate tieto mantry, že chceme okradnúť deti, že sme zobrali dôchodcom, že dávame bankám. To sú vaše mantry, ktorých sa chytíte a národ presviedčate o tom, aké sme my hyeny a akí ste vy sociálni politici, hlavne ochraňujete tento národ. Hlavne ste tento národ dlhé roky okrádali. To je najdôležitejšie povedať.
Rozprávate tu o nenávisti, zlobe a nadávkach. Rozprávate tu o tom, že sa ťukáme po čele. No, keď rozprávame my, tak tie vaše gestá, čo robíte, sú katastrofa. Ale to je tak.
A o tom, aká tá politika vaša je, svedčí vaše vystúpenie. Naozaj pôsobíte na tie najcitlivejšie stránky ľudskej bytosti, a to sú city. Vy ich tu presviedčate o tom, že ideme okradnúť malé deti. To je taký hyenizmus, čo predvádzate, že to nemá obdobu. Najhoršie na tom je, že rozprávate o agresii, a to, čo tu predviedol človek, ktorý trénoval Černákových vrahov, že sa postavil a vyhrážal sa, vyhrážal sa poslancovi, to tu nemá obdobu. To, čo predvádza celá ĽSNS, ktorá je kompletne, kompletne plná odsúdených ľudí, to nemá obdobu.
Ďakujem veľmi pekne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 9.12.2020 11:18 - 11:19 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem, pán podpredseda. Prosím Národnú radu, aby prijala na vedomie, že prijatím rozpočtu a schválením rozpočtu príde každý jeden poslanec o 500 euro. A toto je ten dôvod, prečo je tam Kotleba a prečo sa Kotlebovci búria, pretože ich falošná, ich falošná... (potlesk), ich falošná sociálna marketingová politika je presne o tomto, pretože poslanec Kotleba si tam bude robiť takto svoju reklamu.
A poslanec Kotleba nikdy sa neohradil proti poslancovi Ficovi, ktorý sedel vzadu v rade, nikdy sa, nikdy nepovedal ani mäkké slovo. Toto je politika, toto je politika komunisticko-fašistickej opozície!
Ďakujem. (Potlesk.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 8.12.2020 17:42 - 17:43 hod.

Jozef Pročko
Nešlo kolegovi Nemcovi hlasovacie zariadenie v predchádzajúcom hlasovaní.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 8.12.2020 15:42 - 15:44 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem veľmi pekne. No, pán poslanec Šipoš, vidíš, šliapol si do osieho hniezda, trafil si, zelené osy sa vyrojili a naozaj ti naložili, pretože si mal vo všetkom pravdu. Vo všetkom si mal pravdu.
Pochovávala sa kultúra v Banskej Bystrici, kde Kotleba, fašista Kotleba, zakazoval divadelné predstavenia, tak sa tam pochovávala kultúra.
Pred Bonaparte, kde, kde komunista Fico býval v dome, ktorý vlastnil Kočner, zlodej Kočner, tak tam býval Fico, tak tam protestovali slušní ľudia. Ale vidíš, fašisti zorganizovali pred domom, kde deťom odniesli truhlu, ale počul si, veď tam nikto nebol, tak my sme to len tak priniesli. Veď tam nikto nebol! Tam neboli deti!
Vieš, tá sociálna politika kotlebovcov je naozaj v tom, že odfotí sa poslanec Suja v Hnúšti v, s deťmi v, na škôlke, ako im priniesol darčeky a iným deťom poslanec Suja prinesie truhlu. Toto je ich politika. Ich politika je to, že naozaj dajú návrh zákona populistický, ktorí vedia, s nikým to nedokomunikujú, z brucha si to tam šľahnú, pretože oni vedia, že budú potom vykrikovať, akí ste vy, aké ste vy hyeny, vy, vy koaliční, lebo vy nám neschvaľujete veci. Toto je ich sociálna politika. Žiaden rozum, žiadne návrhy, žiadna, žiadne nič akceptovateľné, čo by bolo naozaj rozumné pre národ, pre občanov.
Ale mal si veľkú pravdu. To zlo a nenávisť, akú šíria, a, a, a čo, to nielen na Facebooku, ale aj v skutočnosti, ja som od nich nepočul povedať okrem toho, že zlé, nedobré, bude tu zlé, ľudia zomierať budú, ľudia budú, namiesto nádeje Slovákom dávajú nenávisť. A to je to, čo je na nich absolútne, a máš v tom veľkú pravdu, choré.
Skryt prepis