Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

5.2.2021 o 17:13 hod.

Mgr.

Jozef Pročko

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 19:10 - 19:12 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem. Milan, no keby si tu bol od rána a vypočul si, že celoplošné testovanie uškodilo tomuto národu a celoplošné testovanie naopak znížilo, to boli najlepšie výsledky počas, po celoplošnom testovaní. To keby si bol od rána a vypočul si tie nadávky, vypočul si tie, to tancovanie na hroboch mŕtvych, to bola katastrofa. Ale ja ťa chcem pochváliť, že si naozaj pekne ukázal aj Peťa Pellegriniho, ktorý keď potrebuje byť svätý, je svätý, keď potrebuje byť komunista, je komunista. Peťo Pellegrini keď potrebuje, tak povie, že nebudeme rozdávať rúška, ale keď nepotrebuje, tak nerozdáva rúška. Dnes tu zaznela taká perfektná poznámka, že bola disciplinovať, áno, ale to je to katastrofálne, prečo tento núdzový stav potrebujeme, pretože naozaj, či je už to Kotleba a jeho ĽSNS, HLAS, či čo sú to, či je to už smerohlas, či je to už Harabin a ďalší, Danko, tak to je 89-tisíc voličov. Táto skupinka týchto opozičných buričov a podnecovačov zla, Kotleba, smerohlas, pele, Fico a ďalší, títo ľudia nerobia nič iné, len si získavajú politické body takýmto spôsobom. Presne dnes som, to bolo krásne povedané, pred chvíľou Potocký, potrebujeme spojiť ten národ. Preto je to vo svete také dobré, lebo tá opozícia pomáha, ale tu chce opozícia vládnuť. Tu chce opozícia opäť robiť to, čo robila, kradnúť! Preto potrebujeme núdzový stav a ten núdzový stav je dôležitý najmä preto, aby to zdravotníctvo neskolabovalo. Dnes tu už stokrát ste počuli, že tuná naozaj rozkradli to zdravotníctvo, ale celý východ. A tak to je.
Ja chcem len poprosiť všetkých občanov, ktorí toto budú počúvať, núdzový stav im nijako neublíži, práve naopak pomôže, a prosím, spojme sa!
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 11:16 - 11:18 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem veľmi pekne. Pán Mazurek, včera ste povedali, že pani Monika Kavecká tu 30 minút rozprávala o ničom. No vy ste tu 20 minút išli svoju raketovú ivermektínovú filozofiu, ale chcem vám povedať, že naozaj to, čo robíte, je veľmi nepríjemné, zlé. Pretože ja som sa síce zasmial, ale ani raz som vás neurazil. Ja som sa vás pýtal, ktorý ten lekár teda zachránil 20, dvadsať, povedali ste 20 ľudí vyliečil ivermektínom? Takže ja vašu výzvu prijímam, ja, povedzte mi, kde zajtra mám prísť, ja zajtra za tým lekárom idem s vami, povedzte mi kde a ukážete mi toho lekára, ktorý vyliečil 20 ľudí ivermektínom. Ale ďalej, tuná pán, viete, musím reagovať na vás, ale reagujem, že viete, vaši poslanci, najmä Suja, to je neskutočná ukážka urážania, dehonestovania ľudí. Človek, ktorý, človek... (Prerušenie vystúpenia predsedajúcim.)

Šeliga, Juraj, podpredseda NR SR
Reagujte, pán Pročko, na pána Mazureka.

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
Áno, áno, ale dobre, dobre. A ja vás vyzývam, pán Mazurek, teda naozaj urážate ľudí a rozprávate, že sú to psychopati. Ja veľmi rád s vami absolvujem test u nejakého klinického psychológa, odborne zdatného, ktorý má štátnu skúšku, vyberiete si ho vy, tu v Bratislave sú traja, vyberiete si ho a ja s vami, pán Mazurek, to absolvujem, s vami určite, môžte zobrať aj Suju, toho určite zoberte. A chcem vám povedať jednu vec, že tuná rozprávate o ľuďoch, že, že som drogovo závislý, že som alkoholik. Ja kedykoľvek pôjdem s vami, s každým z vás na, na alkoholické testy, na test z alkoholu, na test z drogy, ale aj na steroidy. Ja s vami pôjdem a kedykoľvek dám moč, aby ste dali aj vy, pán Mazurek, moč a veľmi. Ale prosím vás, prijímam vašu výzvu, pôjdeme, pán Mazurek, za tým lekárom... (Prerušenie vystúpenia časomerom.)
Skryt prepis
 

5.2.2021 17:13 - 17:28 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Pán Stančík, ja nesúhlasím s tebou. Pre mňa je politik Fico čo politik Lipšic.
Pán Žiak, ďakujem. Naučte sa dávať procedurálny a budete hviezda.
Pán Kotleba, vy ste nepočúvali mňa, vy ste nepočúvali mňa. Ja som tu rozprával o tom, čo ste vy spravili a ako ste to spravili. Vygúglite si medvedia služba alebo od Krylova si prečítajte rozprávku Pustovník a medveď.
Druhý pán Kotleba, no čo vy tu tlačíte do hlavy stále, že som ja holý behal po ulici. Behal som raz. Počúvajte, mám vám ja rozprávať, ako ste vy robil vrátnika u brata, ktorý vás tam dosadil? Potom ešte aj svoju manželku, sestru, sesternicu, tetu, tetinu sesternicu, tetinu kozu. Všetkých vás tam nanominoval. Vy ste tam boli pri tom, keď sa tam, keď sa tam predávali tie buldozéry za, za euríčko.
A na pani poslankyňu som reagoval preto, lebo pani poslankyňa povedala sama o sebe, že pomáha. Ale pani poslankyňa počas môjho vystúpenia vyrušovala, ona stále vyrušuje. Napríklad keď tu máme faktické poznámky, tak sa otočí dozadu, ukazuje mi, aký, ťuká sa po čele. Tak potom poproste pani poslankyňu, aby sa ona správala ako človek a potom riešte iných.
Pán Herák, ďakujem veľmi pekne, ale arogantný štýl ste povedali v úvode, potom ste povedali distingvovaný prejav, tak si to musíte uzrejmiť. Musíte si to uzrejmiť.
Ešte sa chcem vrátiť k pánovi Kotlebovi. Pán Kotleba, viete ono je to naozaj o tom, že my máme slobodu. Všimnite si, že naozaj hlasujeme tak, ako slobodne človek hlasuje, ale keď si pozriem vaše hlasovania, tak vy ste hlasovali vždy ako, vy ste taký Fico 2. Vy ste vždy hlasovali, teda to ĽSNS predtým, ako chcelo. Teraz neviem, ako bude hlasovať pravé a ľavé ĽSNS, ale vy ste vtedy hlasovali, ako ste vy povedali.
A mne je smiešne napríklad to, keď pred mesiacom sa bil tuná poslanec z nového hlasu ĽSNS do hrude, aký on je skvelý, a pred tromi dňami sa rozplakal, že odišiel som.
Skryt prepis
 

5.2.2021 16:58 - 17:13 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Milé kolegyne, milí kolegovia, ja som nechcel vystúpiť dnes... (Zaznievanie gongu.) Nevyrušujem vás, pani kolegyňa?

Laurenčík, Milan, podpredseda NR SR
Pokračujte, pán poslanec.

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
Počkám. Ja som dnes nechcel vystúpiť, pretože som si povedal, že moje rozhodnutie si poviem svojim voličom sám, zodpoviem si to, ale keď si, ale keď som počul ruského verbálneho nihilistického komunistu a keď som si vypočul rúškového pod nosom nosiča, tak som si povedal, že naozaj idem vystúpiť aj ja, pretože aj jeden, aj druhý zavádzali, ale tak, ako klame Blaha, teda, pardon, poslanec, ktorého meno sa nevyslovuje.
Povedal, že sme boli dopredu dohodnutí. Ja musím povedať za seba, že, budem hovoriť za seba, ja som nebol s nikým dohodnutý a riadim sa vždy svojím vedomím a svedomím.
Poslanec, ktorého meno sa nevyslovuje, povedal, že máme dopredu určeného špeciálneho prokurátora. V tejto miestnosti, raz, dva, tri, štyri, päť, šesť, sedem, osem, je tu osem ľudí, o ktorých viem, že nemali Daniela Lipšica ako svojho jediného šéfa špeciálnej prokuratúry, ale že mali aj viacerých, poniektorí mali len jedného. Len jedného.
To, čo predviedol poslanec, ktorého meno sa nevyslovuje, aj pán Schlosár na vypočúvaní, bola čistá katastrofa. Ja som tam bol. Poslanec, ktorého meno sa nevyslovuje, predviedol takú exhibíciu, tak sa tam predvádzal a zase to jeho andersenovské vzdychanie, ručičky, to bola čistá katastrofa. Oni sami sebe predviedli medvediu službu. Tento frazeologizmus určite poznáte a oni sami urobili sebe zle. Namiesto toho, aby urobili to, čo urobil Peťo, tichučko čaká, ako sa to vyvinie, tak oni začali a poďme do toho Lipšica a poďme do toho Lipšica.
Poslanec Žiak, ktorý pred chvíľou povedal, že sa rozhodol na základe toho, čo ste vy predvádzali, je toho naozaj dôkazom. Vy namiesto toho, viete, poradím vám, keď chcete niekoho, aby nebol niekde, tak ho chváľte, rozprávajte, že aký je skvelý, aký je výborný, aký je fantastický, že ho budete voliť. Ale vy nie.
Musím povedať, že poslanec, ktorého meno sa nevyslovuje, mal niektoré veci, ktoré boli relevantné. Ale keď to povie on, tak normálna časť národa si povie, čo tento zase rozpráva. A všetky veci, ktoré on porozprával, si obrátil proti sebe a aj ľudia, aj ja včera na klube som bol, aj ľudia si povedali, predsa len sa boja toho Lipšica tí smeráci. Tak ste ich presvedčili, pán poslanec, ktorého meno sa nevyslovuje. To bola čistá katastrofa, čo tu aj dnes predviedol. Čistá katastrofa! Pozrite, už tu nie je. Odišiel so svojím pánom dozadu, naštekali a išli preč.
Ja len chcem povedať, ja neviem, aby ste sa zase neurazil, lebo včera sa Suja urazil, ja som nevedel, či ste pravá ĽSNS alebo svätá ĽSNS, alebo čo ste, tak sa tu Suja tak urazil, začal mi nadávať, tak, prosím vás, definujte sa, či ste Kotlebovi praví chlapci, alebo kulturisti, alebo čo ste. Tak si len povedzte a ja vás budem tak volať. Prepáčte, zhlboka sa vám ospravedlňujem. Naozaj. Či ste schlosárovci, alebo či ste urbanovci, mne to je jedno.
Ale presne, presne aj chlapci tuná predviedli to, čo ste nemali. Keď ho nechcete, tak doňho nebite! Ale ste tomu veľmi pomohli. Veľmi ste tomu pomohli. Naša koalícia, ja som hlboko presvedčený, že sa dohodla včera, dohodli sa predstavitelia, lebo to tak je v tomto verejnom živote, v tejto politike, že si dohodli pravidlá. Ale tie pravidlá a určite viem, že ani v SaS, ani v SME RODINA, ani ZA ĽUDÍ, ani u nás neboli všetci, ktorí chceli voliť toho Daniela Lipšica, ale vy ste im to tak krásne, veď vy ste ho zvolili. Ak ho zvolíme, tak vy ste ho zvolili a obúchajte si tie svoje ctené hlavy o stenu, čo sme to my spravili!
Poprosím pani, ktorá pomáhala 20 rokov, aby ma nevyrušovala. Ďakujem. (Prerušenie vystúpenia predsedajúcim.)

Laurenčík, Milan, podpredseda NR SR
Pokračujte, pán poslanec.

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
Ďakujem veľmi pekne.
Viete, naša rodina je naozaj veľká, koalícia má mať koľko poslancov. Tu sedí pani z rodiny, dieťa, ktoré robí veľké problémy, a ja poviem úprimne, že ja ju za to nemusím, lebo naozaj jej prejavy sú niekedy aj na chodbe také, že ja to nemusím. Ale celkovo, keď sa pozriete, tak aj dnes sa predviedlo, že naozaj že aj Karol Kučera nemal rovnaký názor a tak ďalej. Ale to je ten rozdiel medzi touto rodinou a rodinou, ktorú viedol Robo Fico.
Robo mal takého psíka, Peťula, na vodítku a Peťulo hafučky, hafučky štekal, ako Robo chcel. Ale teraz, teraz sa stala vec, že Robo Fico nevyhral voľby. A Robo Fico bol v takej depresii endogénnej, ktorú zapíjal, že stratil to vodítko. A viete, keď ste trošku takí malátni, tak ho nechytíte, tak mu psík Peťulo ušiel. A so sebou zobral aj partičku priateľov, ktorí pochopili, že s Robom Ficom to už nepôjde. A Robo Fico teraz predvádza presne to, presne to, čo chce.
On sa chce vrátiť. A namiesto toho, aby chválil toho Lipšica, tak doňho bije. No a národ si povie, keď bije do niekoho Fico, keď bije do niekoho Fico, tak pozor, Fico sa ho bojí. A Fico, Fico sa má čoho báť, priatelia. Ten nemá za ušami, ak ste ho niekedy videli, ako má toto tak naložené, tak Fico má za celým chrbátom od nôh až po hlavu.
Ja poviem, čo budem robiť ja. Ja sa zdržím pri voľbe prokurátora špeciálneho, pretože ja som nesúhlasil s tým, aby Robert Fico ako politik kandidoval na ústavného sudcu. Ja som mal iného kandidáta, ktorého som chcel, ale takého mala, malo veľmi veľa, veľmi veľa poslancov, ktorí nechceli hlasovať za Daniela Lipšica, ale vy, pravá, ľavá, hlasná ĽSNS a SMER alebo SMEROHLAS tam, tí boli tichučko. Ste spravili, áno, aj rimavská, štvrtok, či čo si to. Presne ste si spravili obrovskú medvediu službu.
Ja sa zdržím, pretože opakujem, že ja som aj na vypočúvaní mal výhrady voči tomu, aby bol Daniel Lipšic špeciálnym prokurátorom, a budem sa domnievať, že sa mi nepomstí niekedy v živote a že ma nezavrie za to, že nepôjdem na tri roky len preto, že som povedal, že ho nebudem voliť, ale chcem povedať slovenskému národu, že nikto nebol dohodnutý. Táto rodina, aj keď funguje naozaj veľmi ťažko, veľmi ťažko, tak nikto v tejto rodine, tak ako Robo Fico neriadi túto rodinu čižmou, ktorá kope poslancov, aby robili to, čo on chce.
Ďakujem. (Potlesk.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.2.2021 19:23 - 19:25 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem veľmi pekne. No, Jozef, naozaj ako veľmi dobré, kultivované, ako ťa poznám, povedal si o moste, si hovoril, no a zajtra, som presvedčený, že nepríde pán Pellegrini do pléna, pretože aj dnes niektorí poslanci prišli za našimi poslancami, Jozef, a prosili, aby ste vystúpili, pretože zajtra určite Peťo Pellegrini do pléna nepríde, tak ako nepríde Robo Fico, tak ako tu nebudú, tak ako celý čas nechodia. Ale majú právo, samozrejme, že majú právo na predčasné voľby. A prečo majú právo, Jozef? No pretože už sa tie najťažšie časy končia, už Peťo Pellegrini nebude platiť, ako povedal Sakovej, že veď to oni zaplatia. Peťo Pellegrini už chce vládnuť, opäť chce kšeftovať, ako, samozrejme, čo celý čas s Robom Ficom robili, a to je ich, to je ich, to je ich. Nikto tu zajtra nebude zo SMEROHLAS-u, tak ako počas celého toho roka, počas toho celého roka.
Peťo, čo ste nervózny? Čo rozkladáte ručičkami? Máte tie ručičky nejaké nervózne. (Prerušenie vystúpenia predsedajúcim.)

Blanár, Juraj, podpredseda NR SR
Pán poslanec...

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
No tak čo ma tu, tak môžte upozorniť, aby na mňa nerozprával.

Blanár, Juraj, podpredseda NR SR
Poprosím vás, aby ste zachovali pokoj. Dokončite.

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
Pán Pellegrini! Vráťte mi čas, prosím vás pekne.

Blanár, Juraj, podpredseda NR SR
Pokračujte, pán poslanec.

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
Vráťte mi čas, pán Pellegrini ma vyrušoval.

Blanár, Juraj, podpredseda NR SR
Ja vám nemôžem počas tohto vrátiť, ale...

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
No jasné, presne toto ste, toto ste vy! Toto ste vy!

Blanár, Juraj, podpredseda NR SR
Pán poslanec!

Pročko, Jozef, poslanec NR SR
Ste jedna neskutočná skupina, skupina, ktorá tu roky kšeftovala, roky kradla a teraz, keď vám človek povie pravdu, tak tuto Peťko Pellegrini ručičkami rozhadzoval, vyrušoval ma a keď mi máte vrátiť čas, tak zase, samozrejme, lebo ste z tej istej partičky Alibabových zbojníkov, no tak ja vám nevrátim.
Ja vám želám všetkým veľa zdravia, ale každému jednému z vás. Smeráci, nech vám Pán Boh alebo karma vráti to, čo si zaslúžite.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.2.2021 19:09 - 19:11 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ja by som chcel povedať, že pán Pellegrini teraz odchádza, škoda, mal tu byť ako, veď on to predkladá, ale celý čas, keď si, Tomáš, rozprával, tak vôbec ťa nepočúval, arogantne teraz ide telefonovať, asi nejaké kšefty alebo čo ešte má.
Ale chcem povedať, že keby sa, vieš, Tomáš, keby sa SMER stal víťazom volieb, tak ja si nemyslím, že by Peťo Pellegrini odišiel od Fica, ale s nasadeným obojkom by stále slúžil Ficovi a stále by k tomu robil. Ja si nemyslím, že by sa Peťo Pellegrini rozhodol zobrať si svoje biznis krídlo a odišli by od Roberta Fica. Ja si, práve naopak, myslím, že by Peťo Pellegrini slúžil a robil to, čo doteraz, poslúchal Roberta Fica.
Jedna vec ma zaujala, musím pochváliť naozaj pána Krajčíra, to bolo perfektné, naozaj toto je to, kvôli čomu oni nechcú odísť. Oni, oni, oni, teda chcú sa vrátiť, oni chcú zase ďalej kšeftovať, robiť kšeftíky. Všade sa robili kšefty a všade sa tie kšefty stále ešte robia. Žiaľbohu, treba to povedať, pretože také podhubie si tu SMER vytvoril, pretože premiér a vláda už nekradne, ale stále sa kšeftuje, všade tam, kde si dosadil SMER svojich, svoju chobotnicu. A tá chobotnica má riadne chápadlá. To vám môžem povedať. Absolútne veľké. No a sú tu chlapci, teraz, dneska sa urazili, povedal som, že ĽSNS, tak sa ospravedlňujem Sujovi, už neni ĽSNS, ale sú tu chlapci, ktorí ani raz, ani jeden jediný kšeft smerácky, ani na jeden jediný kšeft nepoukázali. Chlapci z ĽSNS šúchali nožičkami a oni čakajú, kto ich zoberie do tej vlády. No ale Peťo Pellegrini povedal, že ich nezoberie. Tak s kým pôjdu?
Ľuboš, perfektne si to povedal, sú to kšeftári, ktorí sa chcú vrátiť a teraz, keď vláda a polícia robí svoje veci, tak sú všetci zrazu psychicky chorí.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.2.2021 16:15 - 16:17 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Veľmo sa mi páči, nahám to tak, lebo keby som to nenahau, tak by som išou dakde inde.
Mne sa strašne páči vaša detviančina, pán Suja. Ja som si nerobil srandu, ja som povedal, chlapci z, teda poprosil som ĽSNS, a keďže ešte nikde neoficiálne nebolo, že ste nezávislí, tak sa vám ospravedlňujem, keď som vás urazil, že ste ĽSNS. Ja si pamätám, že ste ešte pred mesiacom alebo pred dvomi hrdo vykrikovali, že ste ĽSNS, potom sa tam Mazurek rozplakal, že už nie je ĽSNS, potom ste sa rozplakali vy, takže ja sa vám ospravedlňujem, keď som to nevedel, že vy nie ste ĽSNS, ak vás to urazilo.
Ale poprosil som vás, ja som vás prosil o niečom inom. Ja som vás prosil, ja som teda prosil o to, aby ste podporili tento zákon. A keď (povedané s pobavením) vás toto urazilo, viete, ja, pán Suja, na vašu inteligenciu nebudem narážať, pretože ako nikdy sa neponížim k tejto, k tomuto a nebudem vás urážať, tak ako urážate vy všetci. A či ste už ĽSNS, alebo nie ste ĽSNS, či ste pravá strana, ľavá strana, ja vás prosím ako človek, aby ste podporili tento zákon.
Ďakujem veľmi pekne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.2.2021 16:15 - 16:16 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem. Milé kolegyne, milí kolegovia, vážený pán podpredseda, milý pán minister, moje vystúpenie bude veľmi krátke. Naozaj chcem poprosiť, hlavne tuná kolegov z ĽSNS, ktorí práve v tejto chvíli prišli, ďakujem, že počúvajú. A všetci dobre vieme, aká je to banka, odkiaľ je tá banka, a keď som si vypočul pána Suju, tak ja verím, hlboko som presvedčený, že podporia pána ministra, pretože verím, že im záleží na tom, aby slovenské peniaze ostali na Slovensku, aby sme ušetrili, aj keď sa teda jedná o ruskú banku, a veľmi pekne im poďakujem. Žiaľ, nie sú tu žiadni smerohlasáci, ani jeden, ale dúfam teda, že ma počúvajú v kanceláriách, a som hlboko presvedčený, že aj oni urobia všetko pre to, aby sme si uchránili naše peniaze.
Toto, čo sa deje teraz, nie je maslo na hlave tejto vlády, ale táto vláda to zachraňuje. Ja som veľmi rád, že Peťo Kremský sa dohodol s pánom ministrom, samozrejme, o tom je koalícia, ale ešte raz, veľmi pekne chcem poprosiť pánov z ĽSNS, aby podporili... (Reakcia z pléna.) Už nie ste? Vy ste čo? Hlas ĽSNS alebo čo ste teraz? (Smiech v sále.) Ja neviem, prepáčte, som teraz, ospravedlňujem sa vám, ale vy ste povedali, že nie sme, tak prepáčte. Chcel by som poprosiť vystúpivších aj nevystúpivších, aby podporili tento zákon. Ďakujem.
Pán Galis, prosím vás (poslanec Galis práve prechádzal okolo rečníckeho pultu), aj vás chcem poprosiť, keby ste teda povedali... (Reakcia poslanca Galisa.) Prosím? Prečo som blázon, pán Galis? Zato, že vás prosím, aby ste... (Reakcia z pléna.) Ďakujem. Takže aj pána Galisa poprosím, aby podporil tento zákon.
Ďakujem veľmi pekne všetkým, aj vám, chlapci.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 27.1.2021 18:04 - 18:04 hod.

Jozef Pročko
Ja by som chcel, pán minister, ospravedlniť pána Kotlebu, pretože naozaj v súčasnej situácii, v ktorej sa nachádza psychickej, keď sa mu rozpadla celá strana, ja si myslím, že on ani nevie, čo rozpráva. Takže ja by som ho chcel ospravedlniť za to, že čo tu predvádzal. Nehnevajte sa.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 27.1.2021 10:10 - 10:11 hod.

Jozef Pročko Zobrazit prepis
Ďakujem. Pán Šeliga, vy ste sa tu ospravedlňovali pánovi Suskovi, ale to netreba, pretože naozaj už som to povedal, čokoľvek predložíme, čokoľvek predložíme, tak je to protiústavné, je to zlé, siahame na práva občanov. A keď poviem, že je to vaša populistická reklama, tak začnú rozprávať. Áno, ale vy siahate, vidíte, vy ste proti ústave. Oni sú, to je neskutočný marketing. To je, tieto ich mantry, ktoré tu používajú, ktoré jednoznačne masírujú hlavy svojim voličom cez takéto klamstvá a rozprávanie, že idete proti, proti národu, proti, proti ľuďom.
Jednoduchý zákon, ktorý ide pomôcť, ktorý si vyžiadali naozaj, ktorý si vyžiadali odborníci z Notárskej komory a on ide rozprávať o tom, že to je, že to je mantra, že to je, že idete proti, proti ľudskosti, idete proti právam.
Nemusíte sa ospravedlňovať, pán Šeliga, za nič, pretože toto je ich politický marketing, ktorý používajú na to, jednoznačne spraviť z tejto vládnej koalície koalíciu, ktorá tento národ zotročuje. A nie je to pravda. Aj tento zákon, čo predkladá pani ministerka, jednoznačne je pre dobrú vec, pre dobrú vec.
Ďakujem.
Skryt prepis