Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s procedurálnym návrhom

24.3.2020 o 18:28 hod.

Mgr.

Peter Pčolinský

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 2.4.2020 19:27 - 19:29 hod.

Peter Pčolinský Zobrazit prepis
Ďakujem pekne. Pán poslanec Fico, ja som bol tiež na tom grémiu, možno si len zle pamätáte, aj kolega Kotleba, možno si len zle pamätáte, ale, pán poslanec Fico, vy ste tam nedávali žiadne tri otázky, vy ste dal len jednu otázku, že či budete môcť parkovať na ministerskom mieste. To bola jediná vaša otázka.
A čo sa týka obsadenia výborov. Ja som vám povedal, ja som vám povedal, vy ste sa nič nepýtali, ja som vám povedal, že v koalícii je problém, aby Ľudová strana naše Slovensko obsadila zahraničný alebo ľudskoprávny výbor, a nemáme problém, aby ste mali nejaký kontrolný výbor. Je fakt, je fakt, že pri voľbe koaliční poslanci jednoducho odmietli voliť pána Kotlebu. Kľudne to, pán Kotleba, môžte považovať za porušenie, v úvodzovkách, nejakej dohody, je to fakt.
Ale čo sa týka pána Blahu, ja som povedal na tom grémiu, že v koalícii je problém, aby Ľuboš Blaha, napríklad, lebo my sme nevedeli, že koho vy ešte navrhnete, aby Ľuboš Blaha mohol byť predsedom výboru napríklad zahraničného, napríklad. Ale bolo jasne povedané, že problém nie je Ľuboš Blaha na čele zahraničného výboru, ale problém je Ľuboš Blaha ako osoba. Bolo vám jasne naznačené, ja som na tom výbore bol. Bolo vám jasne naznačené, že Ľuboš Blaha je problém, nie problém na zahraničnom výbore.
To znamená, že nie je pravda, že sme povedali, že pán Blaha môže byť kľudne v inom výbore. To vôbec nie je pravda. Ja chápem rozhorčenie, chápem, že pán Blaha chce mať tých 150 euro v hrubom a kanceláriu a asistentku. (Reakcie z pléna.) Ale pochopte, pochopte, jednoducho poslanci hlasujú podľa svojej vôle, vedomia, svedomia a jednoducho majú problém s pánom Blahom. Nie s tým, aby bol v zahraničnom výbore, ale s pánom Blahom.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 2.4.2020 14:07 - 14:07 hod.

Peter Pčolinský
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 25.3.2020 16:41 - 16:41 hod.

Peter Pčolinský
Ďakujem pekne. Pán predsedajúci, prosím vás, aby ste, aby ste oboznámili ešte raz poslancov Národnej rady, že faktickou poznámkou sa reaguje len na predrečníka vystupujúceho v rozprave. Ak chcú povedať niečo iné, úplne mimo, nech si zoberú telefón, natočia si videjko na Facebook, ale nech nezdržiavajú rokovanie úplnými nezmyslami. Ďakujem. (Potlesk.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.3.2020 16:33 - 16:33 hod.

Peter Pčolinský
Ďakujem pekne. Pán poslanec Kuffa, pán poslanec Kuffa, chcem vás poprosiť, pre budúcnosť, prosím vás, preboha, stojte pri mikrofóne, nie meter od neho, otočte sa k mikrofónu, nie bokom. Nič vám nebolo rozumieť, rozprávate strašne ticho. Naozaj nič vám bolo skoro rozumieť. A ja naozaj musím skonštatovať, že po tých siedmich minútach, čo ste rozprávali, ja nemám šajnu, o čom ste rozprávali. Nič vám nebolo rozumieť.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 24.3.2020 18:28 - 18:29 hod.

Peter Pčolinský
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 20.3.2020 13:09 - 13:10 hod.

Peter Pčolinský Zobrazit prepis
Ďakujem pekne za slovo. Rišo, si ma predbehol. A ja len dodám, že ten citát povedal Robert Fico v nedeľnej relácii TA3 v Politike 4. 1. 2009.
Pán Fico, ja som bol na tom grémiu a vy ste zabudli povedať, ako ste tam bojovali za Ľuboša Blahu. A teraz skúsim, skúsim povedať, ako ste bojovali za Ľuboša Blahu. Chcel by som sa spýtať, či by nemohli predsedovia parlamentných strán parkovať dole tam, ako parkujú ministri. Takto ste bojovali za Ľuboša Blahu. Jediné, čo vás zaujímalo, či budete môcť parkovať na ministerských miestach. To bola vaša jediná starosť a váš jediný spravodlivý a rozhorčený boj za Ľuboša Blahu.
Ďakujem. (Potlesk.)
Skryt prepis