Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

8.12.2020 o 10:02 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 8.12.2020 10:02 - 10:03 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Marián, správne si hovoril o tom dlhu. Dlh, deficit, schodky. ktoré som aj ja označil nie za schodky. ale schody do pekla, ktoré rozhodia ekonomiku, spôsobia krach. Ten krach musí nevyhnutne nastať pri neschopnosti splácať úvery, pôžičky, dlhy či nebodaj časovo limitované splatenie štátnych dlhopisov. Táto obrazná sekera zaťatá do buka, javora či jelše je taká obrovská a taká grandiózna, že nie je možné ju zaplatiť, naozaj vzhľadom na prognózy a tú astronomickú výšku to bude nemožné. Ani ixté generácie po nás to neporiešia. Toto, táto skutočnosť je prakticky nezvrátiteľná.
Ja sa na tieto skutočnosti pozerám tak, že bude musieť nastať zlom. Bude to zlom, zlomenie neuveriteľných rozmerov. Zúfalstvo a zlosť sú také veľké, že ten zlom nebude musieť byť asi nežný.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 8.12.2020 9:48 - 9:48 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Bolo to už povedané a ja to tiež poviem po svojom.
Milan, tvoja pravdivá reč vyhnala poslancov OĽANO zo sály. Pod taktovkou veľkovezíra Mustafu Pročka ušli ako Turci od Viedne.
Ďakujem ti.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.12.2020 9:56 - 9:56 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Pán Dostál, vecná debata je dôležitá, ale potrebuje aj väčšie publikum, hlavne pri takom zákone, ako je zmena ústavy. So záujmom však pozorujem masívny súboj ohromného množstva poslancov vládnej koalície v počte až 25 ľudí pri najdôležitejšej debate o zmene kráľovskej koruny každého štátu, ktorou je ústava, s poslancom Suskom.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.12.2020 9:28 - 9:28 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Pán Susko, povedali ste, že vládna koalícia má čas, že má ústavnú väčšinu. Povedali ste, že má čas tri roky. No ja si myslím, že nemá. Ich čas sa kráti. Čas týchto rozhádaných pubertiakov vrátane výtržníkov sa kráti, a práve preto chcú meniť ústavu a prispôsobiť si ju pre svoje účely.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 3.12.2020 15:54 - 15:55 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Rasťo, správne si odhalil tento jedovatý kamuflážny zámer a to, čo majú mocipáni v súčasnosti na pláne. Tento manéver si odhalil právnou analýzou. Toto totálne zglajchšaltovanie všetkých sfér našej spoločnosti je neúnosné. Obmedzovanie, platená karanténa, plošné dobrovoľno-nedobrovoľné testovanie, ruinovanie firiem, svätenej vody niet v kostoloch, obmedzenie omší, deti bez vzdelávania a tak ďalej a tak ďalej.
Bol tu Mečiar, Radičová, Dzurinda, Fico, Slota aj na Ľuptáka si spomeniem, ale táto vláda na čele s Matovičom prekonala aj majstra vesmíru a všehomíra a tiež aj tejto budovy pána Danka. Na ňom sa dalo aspoň zasmiať, ale pri týchto sa dvíha tlak. Havla, Mečiara, Dzurindu, Fica, Slotu ľudia neznášali, ale týchto už vo veľkom nenávidia. A nenávisť je zlý radca.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 3.12.2020 9:40 - 9:41 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Pán Šeliga, dá sa vám veriť, keď ste sľubovali, že do politiky nevstúpite? Však vy ste do politiky vstúpili v priebehu pár dní. To už Pčolinský po Gorile počkal pár rokov. A to nesľuboval, že nevstúpi do politiky ako vaše hnutie slušácke. Dá sa vám veriť, keď ste v strane padlého anjela Andreja Kisku, čo má za ušami veľa, veľa špiny? No uvidíme, či aj po neho prídu. Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 2.12.2020 16:15 - 16:16 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Kamenický, správne ste podotkol, že nebol vyčíslený Matovičov chemický pokus špáraním v nosoch miliónov ľudí, a to socialistickým, dobrovoľne povinným spôsobom. Keď padli nejaké čísla, boli stopercentne podhodnotené. Kde sú zvyšné financie? Prečo to nebolo do posledného centu vyčíslené?
Zaujímam sa o kozmológiu, čiernu dieru v ďalekohľade som nikdy neuvidel, nedá sa uvidieť. Môj ďalekohľad nevidel ani výtrysky z tohto vesmírneho unikátu, a tu hľa, čierna diera, tento galaktický unikát, je tu, priamo v tejto sále, hurá! Som v centre čiernej diery, kde miznú peniaze. V čiernej diere sa rušia bežné zákony fyziky a tu sa ruší normálne uvažovanie.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 2.12.2020 15:25 - 15:26 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Viskupič, ešte raz sa vrátim k tomu, čo ste povedali. Povedali ste, že je to zákon roka. Tak naozaj nechápem, prečo z vládnej koalície, z ústavnej väčšiny je vás tu spolu desať ľudí vrátane ministra. Však by ste mali celým srdcom a dušou brániť tento váš zákon proti opozičníkom.
Pán Viskupič, hovorili ste pekne, sladučko, korektne, optimisticky. Máte dokonca aj mierny optimizmus do roku 2021, tak ste povedali. No ja ho nemám. Rozpočet vraj ráta s oživením. No, bude to ťažké. Bude to hraničiace so zázrakom, pretože sme malý štát, máme zle nastavenú ekonomiku, jednostranne zameranú. A ja by som nehovoril o dlhu, deficite, o schodku, ja by som hovoril o schodoch do pekla. Šmýkame sa, padáme po týchto schodoch. Obrazne povedané, peklo sa ukrutne rýchlo blíži, týmto peklom je rozhodenie ekonomiky, budúci krach.
Zaujala ma aj kapitola školstva, ale môj kolega Marian Kotleba to už vysvetlil.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 26.11.2020 16:03 - 16:03 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Pán Richter, z vašej reči vypichnem iba jednu vec. Budem mimoriadne stručný. Vy sa čudujete, že premiér Matovič za 8 rokov zmenil názory na stravné lístky. No ja sa nečudujem, vôbec sa nečujem. Však on mení názory zo dňa na deň. Dokonca aj počas jedného dňa. Však tu je čistá anarchia. Anarchista Bakunin aj s Kropotkinom musia od radosti tancovať odzemok na onom svete. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 26.11.2020 10:58 - 10:59 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. V minulosti bol jeden pán. Volali ho verejne sociálny netvor. Bol to pán Kaník. Bol to titul, ktorý mu dala obrovská časť populácie. Uvidíme, či sa k tomuto pánovi a jeho titulu vrelo prihlásia aj poslanci vládnej koalície, ale keď vidím ich mašinériu, tak som skeptický. A týmto koaličným poslancom by som odkázal, aby navštívili zbedačené okresy Rimavská Sobota, Revúca, Rožňava a nerobili zákon, ktorý je kamufláž.
Skryt prepis