Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

17.3.2021 o 11:47 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 17.3.2021 11:47 - 11:48 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Rasťo, dobre si hovoril o tom núdzovom stave a ja by som podotkol, táto vláda využíva núdzový stav ako ochranu svojej moci. Už som to viackrát povedal.
Nič iné už ani totižto nemá. Nemá žiadne klady, ktoré by ju normálnou cestou, to je podporou voličov udržali pri moci. Koniec koncov priznal to aj bývalý babrák na poste ministra pán Krajčí, keď sa vyjadril, že núdzový stav je preto, lebo vláda sa bojí vzbúr. Toľko zmätkov, čo Matovičova vláda narobila, tu nikdy nebolo. Toľko šikany tu nikdy nebolo. Toľko neliečenia v zdravotníckych zariadeniach tu tiež nikdy nebolo. Toľko mŕtvych vďaka neschopnosti a babráckosti tu tiež nebolo. A toľko zahraničných medzinárodných škandálov, čo vytvoril pán premiér, tu tiež nikdy nebolo. Jednoducho celá táto vláda je škandál a núdzový stav slúži len na jej ochranu.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 17.3.2021 10:47 - 10:47 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo a ďakujem za faktické poznámky.
K tomu, čo si hovoril, Marek, k tým zmeneným pohlaviam by som ešte dodal, že už bolo ix prípadov, keď dieťa si zmenilo pohlavie, akože je dievča, že je chlapec, potom zrazu späť sa chcelo vrátiť k tomu pôvodnému a dokonca to postihlo aj niektoré liberálne svetové hviezdy.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 17.3.2021 10:41 - 10:44 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Vážené kolegyne a kolegovia, od vekov je nemenne určené, že potomstvo ľudskej rasy privádzajú páry na svet opačného pohlavia. Jasné, že matkou môže byť iba žena a otcom muž. Je jasné, že je to model, ktorý by v každom prípade mal platiť. Nuž ale sa stáva, že niektoré deti sú opustené, odkázané sú na štát a štátnu opateru alebo sa aj využívajú rôzni náhradní opatrovatelia. Štátna opatrenia, opatera, to je, napr. detské domovy sú nutnosť, keďže tých detí je dosť veľa, ale sú v poriadku, zvlášť keď je, sú tzv. rodinného typu. Náhradní opatrovatelia, zvlášť keď sú to napríklad bezdetní manželia, sú vynikajúca možnosť pre opustené deti.
Ale je tu jeden problém, jeden obrovský problém. V Európe sa, žiaľ, šíri amorálny a proti Bohu orientovaný tzv. genderizmus. Tam už nie je otec a matka, tam je rodič 1 a rodič 2. A tu evidentne existuje možnosť adopcie deti pármi rovnakého pohlavia. Ale ten genderizmus je celkom zvláštna, zvláštny nezmysel, je to úchylka. Však slovo rodič je od slova rodiť, resp. podieľať sa na budúcom rodení. No ale ako môže byť rodič chlap, ktorý žije v páre s chlapom? Však oni sa nemôžu na rodení podieľať a ani na plodení, ktoré by viedlo k rodeniu. Muž - otec, žena - matka majú nezastupiteľnú reprodukčnú funkciu. Aj v slovníku je slovo rodič definované v prvom rade ako otec a matka. Tento návrh a jeho ústavný princíp vylúči možnosť do budúcnosti prijímať pod liberálnym tlakom zákony, ktoré by umožňovali adopciu detí pármi rovnakého pohlavia.
A prečo by to mal byť ústavný princíp? Z môjho pohľadu je to úplne jednoduché. Prieči sa to božským zákonom, aby páry, aby pár rovnakého pohlavia nebodaj aj zosobášení, v úvodzovkách zosobášení, lebo už aj také kvázi - ja ich volám - satanské manželstvá, v úvodzovkách, sú, zabráni sa možnému sexuálnemu zneužívaniu. Takéto deti by mohli mať narušený obraz o vzťahoch na základe pozorovania zvráteného vzťahu opatrovateľov. Existuje tu aj možnosť inklinácie ku rôznym deviáciám. Takéto liberálne trendy je potrebné zastaviť ešte v ich, ja to takto nazvem, ešte v ich embryonálnom štádiu.
A na záver, v preambule ústavy máme aj cyrilsko-metodské duchovné dedičstvo. A tento ústavný princíp v tomto návrhu ho, ho úplne podporuje. Aby ste boli v obraze, zvrátený v západnej Európe bol už aj premiér, ktorý mal manžela, alebo napríklad minister spravodlivosti, ktorý mal snúbenca a tak ďalej. To bolo len na príklad, k čomu to všetko môže viesť.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 22:20 - 22:21 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Marian, k tej noci dlhých nožov, k tej noci zlodejov, to si teda úplne vynikajúco zhodnotil súčasnú situáciu v súčasný večer, v súčasnú noc. Keď sa nemýlim, bolo to už strašne dávno, bola takáto dlhá, noc dlhých nožov, noc zlodejov tiež tu v parlamente. Bolo to za Mečiarovej vlády. Vtedy sa v noci privatizovalo. Tuším sa vtedy aj priklepla VSŽ Rezešovi, no a s jeho synom Julom boli neskôr v kindermanažmente, ktorý výdatne tuneloval VSŽ, aj ten odborník - hutník Jura Anton, ktorý vymenil na poste už spomínaného odborníka lekárskeho. Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 21:25 - 21:27 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Šefčík, poviem vám s kľudom len to isté, čo pani Záborskej. Štát má v prvom rade liečiť a možno aj zatvárať oblasti, ale ktoré sú fakt veľmi premorené, ale v prvom rade má liečiť. Keď ste spomenuli Dominikánsku republiku, tak ja vám pripomeniem chudobnú Indiu, kde keď zistia na odbernom mieste pozitívnosť na chorobu COVID, okamžite daný človek dostane balík liekov s návodom. U nás vás pošlú domov do karantény a živ ťa Boh. A zoberú vás do nemocnice, až keď je zle, keď je už na liečbu neskoro, keď je ochorenie rozvinuté v strednej alebo už v tej zlej fáze, horšej fáze. Aby som ešte nezabudol napríklad mesto La Paz, ono nakúpilo balíky s antivirotikami a antibiotikami pre všetkých, všetky státisíce občanov mesta.
A k tým testovacím miestam. No, pán Šefčík, žijem na vidieku. No to je Sodoma Gomora. Ľudia z vidieka napchatí v autobusoch, sú napchatí v autobusoch a idú na testovacie miesta a potom aj pozitívni, aj negatívni v tom istom autobuse sa vracajú domov a keby ste videli tie nátresky pred testovacími miestami. Prosím vás, však to je úplná hlúposť.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 21:00 - 21:02 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pani Záborská, stále len núdzový stav a opäť len núdzový stav. Jasné pravidlá a jasné pravidlá, ale aj vy zabúdate na liečbu v prvotnej fáze COVID-u a hoci aj experimentálnou liečbou. Poviem vám príklad z vlastného života, možno ste tu neboli a ja som to už hovoril, ale poviem aj vám to. Ja osobne som sa nakazil tu v parlamente, keď tu boli tie slávne fólie za 3 eurá. Nikde inde som nechodil a nebol som. Štyri dni po návrate som zistil, že mám nádchu. Sám sebe som urobil okamžite antigénový test, lebo som si nakúpil do zásoby a keďže som bol pozitívny, tak som sám sebe nasadil experimentálnu liečbu. Antivirotiká, antibiotiká, trombex plus jeden experiment. COVID-u som sa zbavil hneď, a to som bol rizikový pacient. Porážka, cukrovka, bronchitída a astma. Takže toto všetko mám za sebou a v pohode som sa z toho vyliečil a vy ste presne zabudli, že netreba hlavne zatvárať, treba hlavne liečiť a v prvotnej fáze. Úplne na začiatku. Keď niekomu zistia, že má COVID na teste na odberovom mieste, okamžite má dostať balíček liekov, ktoré s poučením, ktoré bude používať. Ja som to urobil na vlastné riziko, na vlastné tričko, ale zabralo to. Čiže vám hovorím z vlastnej skúsenosti, úplne z vlastnej a teraz mám celý vagón protilátok. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 17:52 - 17:53 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Blaha, k tomu núdzovému stavu, čo ste spomínali. Boli rôzni diktátori. Spomeniem Pinochet v Chile akože ochraňoval Chile pred komunistami. Jaruzelski v Poľsku akože ochraňoval pred antikomunistami. Matovič na Slovensku akože ochraňuje verejné zdravie. No a čo majú spoločné? Všetci potreli demokraciu. A čo majú ešte spoločné? Je to strach pred ľudom, pred národom, pred hnevom národa. A správne ste podotkli, že Matovič ženie ľudí do občianskej vojny. Ja s tým absolútne súhlasím. Až na skalných tejto koalície narastá hnev. Ale nie obyčajný hnev. Je to výbušná kombinácia, akási zmes, akási zlúčenina nenávisti a hnevu. Toto som ešte nezažil, ale je to fakt. Je to strašné.
Totižto rozprávam sa s mnohými ľuďmi, chodím po mnohých okresoch. A najčastejšie slová na vládnu koalíciu, keď príde debata na politiku, sú slová: zabiť, ubiť, vykopať, nakopať, zastreliť, obesiť. Toto je názor veľkej časti národa.
A, pán Blaha, aj z faktických poznámok koalície ste musel pochopiť, že oni asi nikdy nepochopia, že treba liečiť hneď po zistení pozitivity, okamžite a neposielať ľudí do karantény bez adekvátnej liečby.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 16:55 - 16:56 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Susko, to, čo ste povedali, že lieky treba nasadiť okamžite a nie až keď je človek v ťažkom či stredne ťažkom stave, je absolútna pravda. Na mojom vlastnom príklade som sa o tom presvedčil. A platí to aj v prípade mojej ženy a mojich známych, ktorí ochoreli. Na začiatku keď sa to nasadí, aj alternatívna liečba, funguje to. Na vlastnej skúsenosti som to zažil. A spomeniem aj to, čo som povedal včera. Pán minister Krajčí sa preriekol. On si strelil vlastný gól takzvaného vlastenca, strelil capa, keď povedal, že núdzový stav je preto, lebo hrozia vzbury, to je možno alfa a omega toho, o čom uvažujeme. A tie lieky v balíčku dostávajú dokonca v Indii, v chudobnej to krajine, hneď keď zistia, že sú pozitívne otestovaní. Rovno idú aj s balíčkom z testovacieho miesta. Podobné je to aj v La Pas v Južnej Amerike, kde mesto nakúpilo ivermektín pre celé mesto, pre každého jedného občana. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 25.2.2021 16:31 - 16:38 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Vážené kolegyne a kolegovia, ohľadom tohto prerokúvaného bodu už bolo asi povedané všetko. Boli tu seriózne aj odborné, ale aj búrlivé rozpravy. Tak si dovolím k tejto téme trošku úvahy či prózy.
Začnem asi takto: Bohu dušu a mne peniaze. Presne takto sa správa vláda Slovenskej republiky ku svojim občanom a týchto zbojníkov je viac, ako bolo v minulosti v zbojníckych družinách. Títo zbojníci nesú pomenovanie ústavná väčšina a počúvajú svojho Jánošíka. Tento kompilát bezduchého a súčasne bezdušovo sfanatizovaného davu riadeného myšlienkou vlastnej neomylnosti chce odsúhlasiť opätovné predĺženie núdzového stavu, Pinochetovského núdzového stavu, ktorý sami vyvolali a spôsobili. Sú len dve možnosti. Prvá možnosť, spôsobili a vyvolávajú ho svojou babráckosťou, neschopnosťou a diletantizmom. Druhá možnosť, môže to byť aj zámer. No keby platila práve táto druhá možnosť, je jasné, že prvá možnosť neplatí, že je to dopredu vypracovaný plán. Plán, ktorý má svoj dopredu určený cieľ, ku ktorému vedú dopredu naplánované kroky. Čo si má o tom všetkom občan myslieť? Že by zas nejaká konšpirácia či hoax?
V tejto sále už som neraz vyslovil názor, že medzi konšpiráciou a pravdou je rozdiel až tri roky. No došli sme v súčasnosti ku stavu, že ten rozdiel sa rapídne skracuje. Príklad? Tak napríklad siete 5G. Toto je príklad rapídneho skracovania, keď sa konšpirácia premení na pravdu. Alebo poviem iný príklad. To je tá dlhšia časová os. Keď som v minulosti, keď sa v minulosti objavila takzvaná konšpirácia o genderizme a rodovej rovnosti a ja som túto tému načrtol medzi svojimi kolegami učiteľmi, tak si ťukali na čelo a smiali sa, že je to nemožné. Ale žiaľ, už je to holý fakt.
A teraz prejdem ku začiatku problému. Čo sa mi nezdá? Evidentne máme podľa názoru obrovskej časti populácie na čele štátu narušeného človeka, Igora Matoviča Bonaparteho. Tento Bonapartík brutálne uráža pána Sulíka, brutálne ho uráža a obviňuje svojho koaličného partnera, ponižuje ho. A pán Sulík to drží.
Špeciálny prokurátor súdne trestaný, toho času v podmienke a súčasne pasovaný za rytiera v boji proti mafii skladá sľub do rúk človeka, ktorého prepojenia na mafiu v minulosti sú potvrdené a neodškriepiteľné.
Minister zdravotníctva s exaltovaným výrazom sektára a jeho "podarený" hygienik. No čo k tým dvom dodať? Mohol by som dlho a predlho hovoriť o zvláštnych paradoxoch. Čo drží túto nesúrodú masu pokope? Aké lepidlo? Nuž Duvilax to asi nebude. Je tam niečo iné ako peniaze? Každý si môže dať odpoveď.
V súčasnosti je stav taký, že keď si niekto vymyslí konšpiráciu, aj tak o dva roky to bude pravda. K čomu slúži predlžovanie núdzového stavu? K čomu slúži neustále testovanie? Prečo sa nelieči s inovatívnymi prostriedkami? Prečo sa nenasadzuje ivermektín masovo už pri začiatku ochorenia pre každého jedného jedinca? Prečo bol spôsobený stav, že občania, mnohí občania si pokútnym spôsobom zháňajú alternatívne liečivá? Myslíte, že sa to nedeje? Áno, deje sa to. Prečo sa urobí vyhláška na jeden deň, len aby sa poriešil núdzový stav, ako to bolo minule tu v parlamente?
Apropo, budem trošku hnusný, tú fóliu si mohol premiér omotať okolo svojej hlavy. Ja osobne som na štvrtý deň po rokovaní dostal túto chorobu. Dva dni nádcha, tri dni bolenia krížov. Antibiotiká zabrali v kombinácii s antibiotikami a Trombexom. Aká to bola nezodpovednosť ťahať ľudí medzi nakazených? Či to bol zámer? Aký cieľ mal tento zámer? A tí nakazení boli vo fólii aj na chodbách parlamentu či vo výťahu? Prečo sú občania šikanovaní, zbedačovaní a častokrát dovedení do biedy? Ľudia krachujú, vážená pani ministerka.
Môj názor je taký, že núdzový stav slúži na zavedenie totálnej diktatúry skupiny šialencov a ich záujmov pri zotročení obyvateľstva. A posledné? Finančný profit pre určité firmy a určité persóny v pozadí. Predlžovanie núdzového stavu namiesto liečby považujem za najväčší zločin od druhej svetovej vojny. Všetci, čo sa na tom podieľajú, budú raz súdení a odsúdení.
A celkom na záver. Svet sa mení na nezmysel. Aj u nás. Tak aby sme neskončili tak, ako je v pasáži z textu mojej obľúbenej skupiny dokonca českej: "Naštvaná země chrlí tuny žhavý lávy a děti na stráních hledají fialový krávy."
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 25.2.2021 11:48 - 11:49 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Jozef, spomenul si hutníka na čele Východoslovenského ústavu srdcových chorôb. Keď sa dobre pamätám, a to zároveň objasňujem poslancom z vládnej koalície, že Anton Jura bol členom Rezešovho kinder-manažmentu vo vtedajšej VSŽ. Toho kindermanažmentu, ktorý brutálne, ale naozaj brutálne tuneloval VSŽ, teraz sa to volá U.S. Steel pre mladších poslancov a že vraj je Jura schopný manažér. No ja som na pochybách. Každý, kto sa pohyboval v okolí Rezeša juniora, sa pohyboval aj v spoločnosti obávaných bossov mafie Holuba či Karola Kollárika, toho času po smrti. Mne osobne to vadí, aspoň z morálneho hľadiska. Každý, kto pozná košické divoké roky a má trošku charakteru, sa na ľudí z tohto okolia musí pozerať cez prsty a zaujímavé, že si to nevšimol posadnutý Duchom Svätým náš minister zdravotníctva. Túto skutočnosť, že si nevšimol. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis