Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

24.7.2021 o 16:28 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.7.2021 16:28 - 16:29 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za faktické poznámky. Áno, každá konšpiračná záležitosť sa za krátky čas stáva realitou. A prečo? No lebo na Slovensku je to tak. To, čo podľa tohto zákona môže urobiť nejaký Mikas a či v budúcnosti nejaký Trkvas, či Ťuťas, je aj nemožné si snáď predstaviť, lebo tí mikasovia či trkvasovia, či ťuťasovia si môžu urobiť hocičo, čo sa im len v ich hlavičkách skrsne, alebo im to prikáže urobiť nejaký klient Pinelovej kliniky, ktorý bude daného času vo funkcii a pri moci.
No a, pani Vaľová, chápem vaše rozčúlenie, čo ste sa rozčuľovali, no, žiaľ, rady parlamentných výtržníkov sú v tomto parlamente široké ako hruď Leonida Iľjiča Brežneva. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

24.7.2021 16:14 - 16:19 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Vážené kolegyne a kolegovia, na úvod odovzdávam pozdrav od jednej pani protestujúcej. Pozdravuje pána Kollára a žiada ho, aby pustil ľudí na balkón. Tá pani sa volá doktorka Janka Kollárová.
A teraz k tomuto zákonu. Táto vláda predkladá šialene obludný návrh zákona, ktorý zavádza, resp. vytvorí absolútne ideálne podmienky pre totálnu kontrolu obyvateľstva. Spustí to vtedy, keď jej to bude vyhovovať. No a kedy to bude? No vtedy, keď tejto vláde bude prihárať pod zadkom. Táto vláda nás dostáva priamo na hranicu čínskeho sociálneho kreditu. Možno aj niekto o tom niečo vie, keď nie, nech si to naštuduje. A to je strašné, zvlášť keď človek pozná reálne dôsledky tohto pekelného systému.
Tento návrh je vágny, je ako plastelína, ktorá sa dá vytvarovať, vymodelovať do hocijakej formy. Prispôsobiť sa dá tak, aby to bolo vhodné pre vládnucu partičku, a tá partička si tú plastelínu prispôsobí na daný tvar. Ako som povedal, budú to obmedzenia nielen pri športových podujatiach, kultúrnych podujatiach, budú to obmedzenia hlavne pri protestoch proti tejto vládnej, vládnucej kamarile.
A o čom je ticho? No do tejto barbarskej veci, do tohto paškvilu sa úplne v pohode vojde aj doprava, autobusy, trolejbusy, električky, ľudia sa tiež zhromažďujú na nástupištiach autobusových, električkových, trolejbusových i vlakových. Sú aj čakárne, aj tam sa to dá aplikovať. Ľudia sa zhromažďujú aj na súkromných akciách, na svadbách, pohreboch, na omšiach. A na základe skúseností, skúseností zo života, ako to už bolo pri tejto aj predchádzajúcej, Matovičovej vláde, je na 100 % isté, že sa to bude aplikovať pri najväčších sviatkoch, to je pri Vianociach, Veľkej noci a Pamiatke zosnulých. Toto nám bývalá vláda skazila, zničila. Táto vláda a tiež aj nástupkyňa po Kiskovi a po Kiskovej koze v prezidentskom paláci, možno ešte teraz sa zbierajú bobky v tomto paláci, pani Čaputová, dokázali v rámci svojej úplne šialenej kampane zneužiť aj návštevu pápeža.
Pán Ježiš chodil medzi nakazených, malomocných, pán Ježiš ľudí spájal. A čo sa deje u nás? Táto banda nedovolí zdravým ľuďom ísť ku pápežovi a zaočkovaným, ktorí ho môžu nakaziť, lebo oni môžu prenášať vírus, tým hej. Ježiš ľudí spájal. Táto vláda koná, žiaľ, ako Satan. Rozdeľuje ľudí. Toto je taktika Satana. Zavádza sa GreenPass. Hej, človeče, nemáš tento pas? Si nikto. Fuk, nič. Nenakúpiš, nedostaneš sa nikam, nepocestuješ.
Táto neomarxistická kamarila má v rámci svojho pekelného plánu svoju taktiku, techniku, metódy práce a postuláty. Technika a jej realizácia je najdôležitejšia pre túto partiu, pre túto bandu, si dovolím povedať.
Obsahuje po prvé klamstvá. Klamstvá napríklad o nosení rúšok. Budú len žiaci druhého stupňa nosiť, ale už aj potom prvého stupňa, stále sa to menilo. Po druhé znevýhodňovanie. No nemáš pas, nemôžeš nič predsa. Po tretie kolektívna vina. Vy, práve vy ste na vine, nezaočkovaní, vy, čo ste sa nemohli dať zaočkovať. Vy, čo ste zdraví, ste na vine. Po štvrté zastrašovanie. Nezaočkuješ, prídeš o prácu. Pôjdeš tam a tam, choď, keď sa nezaočkuješ. To sa už deje teraz, ešte ten zákon ani nie je schválený. Ešte nie sú ani zelené pasy a už ľudia sa musia očkovať. Už to bolo spomínané, nebudem to rozoberať.
O klamstvách, zvýhodňovaní, o kolektívnej vine, zastrašovaní a manipulácii naozaj by sa dalo veľmi veľa hovoriť. O každom ale jednom z týchto piatich bodov, ktoré som spomenul, to už bolo mnohokrát povedané.
A čo na záver, kolegyne a kolegovia? Globalisti a ich domáci sluhovia a ich špinavé lži médiá využívajú tento COVID ako nástroj na rozvrátenie tradičnej spoločnosti a nastolenia najtvrdšej neomarxistickej zvrátenej totality. Tento návrh zákona je toho absolútnym dôkazom.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.7.2021 16:04 - 16:05 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Marek, výborne, zrozumiteľne si to povedal. Super. Veľmi sa mi to páčilo. Ale pán minister zdravotníctva vo funkcii generála, keby bol vojak základnej služby pred 30 rokmi, už by mal naparených 4 týždne väzenia v posádkovej väznici. Prečo? Trikrát meškal do služby - rozpravy. Raz desiatky minút, dvakrát kratší čas. To znamená, že by som mu ako veliteľ útvaru naparil dvakrát po týždni basy a raz dva týždne. A ako bonus rajóny na buzeráku, zametanie lístia a rajóny na štábe.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.7.2021 12:20 - 12:21 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Stančík, normálne ma seklo, toto nebolo normálne, toto bolo abnormálne. Keď ste vraveli o cynizme, tak to vy ste cynici par excellence. Viete, kde hľadajte najväčšieho cynika? No, je buď v Trnave, možno vo Viedni, možno aj v Bratislave, ale najskôr bude niekde na klinike.
Bedákal ste, že ste nemohli to a to, no kto to urobil? No práve vy, vaša vláda a vláda vášho guru. Vaša vláda, vy babráci, čo len otrepávate prázdne frázy, vy budete obviňovať ľudí, že sú cynici? Vy cynik, vy podporovateľ guru cynika, guru cynikov celého sveta, toho cynika z kliniky, ktorý sa vyškieral a urážal ľudí cez facebook a žral im nervy, vyžieral im nervy, cynicky sa vyškieral a sadisticky mučil, trápil a polarizoval spoločnosť, dokonca aj svojich najbližších spolupracovníkov a kolegov týral, cynicky ich zneužíval, vlastných, vlastnú vládnu koalíciu. To čo ste povedal, že kto tu je cynik?
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.7.2021 11:00 - 11:01 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Miro, povedal si, že tak zničia túto spoločnosť, že sa roky nedá dokopy. Tak zničia túto spoločnosť, že sa roky nedá dokopy. No títo exoti, táto banda ju už zničili. Zničili ju na generácie dopredu. No, ale musím aj povedať to, že slovenské pomery sú, žiaľ, také, že aj zničené sa dá zničiť. Len zničenie, keď to bude takto pokračovať ďalším zničením, tak to bude asi nakoniec veľký tresk. Ale to sú už asi fyzikálne záležitosti.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.7.2021 10:11 - 10:13 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Marian, správne si podotkol, čo to bude znamenať pre ľudí, ktorí sa nebudú chcieť zaočkovať alebo sa len nebudú chcieť preukázať potvrdením. Toto je dôležité. Sa nebudú chcieť preukázať potvrdením. Hoci len z hrdosti. Prečo by som ja napríklad mal sa preukazovať nejakému vyhadzovačovi, SBS-károvi, biletárovi, barmanovi nejakým potvrdením. Ja sa preukážem len policajtovi občianskym preukazom, najlepšie sympatickej policajtke, občianskym preukazom, vodičákom. Preukážem sa fúknutím, či som nepoužíval alkoholické nápoje. A ešte, aby som nezabudol, preukážem sa manželke, koľko peňazí som minul zo štátneho, svojho, nášho rodinného rozpočtu na svoje hobby.
A teraz k tým paragrafom, čo si použil. Áno, správne si použil paragrafy. Správne, je to naozaj neskutočná diskriminácia a ja by som tam dal to slovo apartheid. Správne si použil príklad, tento príklad, výrobca nenesie zodpovednosť. Ja som to už vravel veľakrát tuná v tejto sále, ale dobre, že si to opäť povedal, aby sa to tým ľuďom zapísalo do hlavy, najlepšie cez uši. Výrobca nenesie zodpovednosť a my máme byť zodpovední za tých, čo nemajú zodpovednosť, čo nenesú zodpovednosť. To je absurdita. Aj toho šialenca Billa Gatesa, alias šialeného Billa, kovboja Billa, dobre, že si spomenul a citoval. Tu sa síce ostentatívne jemnučkým chichúňaním chichotal pilier demokracie, pilier v úvodzovkách, náš pán Dostál, snažil to dostať na nižšiu úroveň. Len zabudol, že nie je už pred gymnáziom Hronca a v ženských šatách.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.7.2021 9:31 - 9:33 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Dostál, vaša znôžka strašenia podporená kvázi argumentami o nejakých cielených opatreniach, o opatreniach pri hromadných akciách, keď vypukne ďalšia vlna, hm. Povedali ste to tak rafinovane, ako keby sa to týkalo snáď iba športových podujatí či kultúrnych podujatí. No ale existuje taký výraz, ten výraz znie "kápnout božskou", takže kápnite božskou, pán Dostál! Nie? Ja vám teraz kápnem namiesto vás. Ide tu o masové protesty proti politike bývalej aj súčasnej vlády. A tie nemusia byť vôbec ťuťuli-muťuli, ťaťa-paťa, moja drahá. Zničili ste štát, ľudia sú zúfalí!
A teraz ďalšia vec. O tom zomieraní. Podľa skúseností, čo predviedli vaše babrácke vlády, to bude vyzerať pravdepodobne takto, lebo vy sa na nič iné nezmôžete, pán Dostál. Ľudia nebudú zomierať na COVID, budú zomierať na neliečené pridružené komplikácie, ktoré vyplynú z COVID-u. To znamená ťažké zápaly pľúc a tak ďalej, ktoré sú už ťažko liečiteľné, ktoré by skončili úmrtím tak či tak.
A povedali ste, že to nie je od diabla idea, aby si ľudia prispievali na liečbu. Presne tak ste to povedal, že to nie je od diabla idea. No ja si myslím, že to je diablova idea, ktorá práve vstúpila do vás a vy ste ju plamenným dychom vypustili do tejto nešťastnej sály, ktorá musí počúvať takého diablove výplody.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.7.2021 21:47 - 21:48 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Radovan, ja vás dokonca aj premenujem. Princ Radovan z Temného kráľovstva. Ja len stručne k jednej skutočnosti. Že vraj opozícia vrieska. To máte tak krátku pamäť? Nepamätáte na takzvane slušno-neslušné Slovensko? Nepamätáte napríklad na jednu čudnú persónu, ktorému aj prischlo príznačné pomenovanie, prezývka, a to škriekajúci pavián? Jeho ctené meno je Richard Stanke.
A ešte jedna vec, princ Radovan. Opozícia má právo vrieskať, má právo protestu a verte mi, že podľa ústavy má dokonca aj právo na odpor. A z toho odporu máte strach. Na základe toho vášho strachu z odporu občanov je aj tento návrh zákona prijímaný. Dúfam, že nebude prijatý.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.7.2021 19:38 - 19:40 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Blanár, mali ste dobrý, vecný prejav a keďže bol veľmi vecný, aj keď dobrý, ja dám trošku šťavy do faktickej poznámky. Zaujala ma vaša slovná hračka v tom zmysle, že imunitný pas a ideologický pas. Nuž, ako môže mať človek imunitu, keď je schopný ochorieť, aj keď je zaočkovaný? Čo je to vlastne za alchymistickú vodičku, čo je to za lektvar? Pri zaočkovaných sa len predpokladá, že môžu mať imunitu. Zaočkovanie negarantuje prítomnosť protilátok. Napríklad ja mám protilátky, tak prečo by ma mal pán generál Lengvarský diskriminovať? Načo by mi bol tento pas? Načo, keď mám potvrdenie, že mám dostatočné množstvo protilátok? A to potvrdenie je rovno z laboratória a dokonca dvakrát ho mám.
Logicky, dedukciou musí príčetný človek dôjsť k názoru, že je to ideologický pas, presne tak. Pas, ktorý svedčí o tom, že človek sklonil hlavu, ako psíček počúval pána, počúvol pána. Dobre, Dunčík, máš náhubok, očkovanie proti besnote, psinke, proti parazitom, môžeš behať po trávničku. Však ten pas je ako červená knižka aktivistov Mao Ce-tunga, ktorí nepríčetne mávali týmito červenými knižkami a tiež nepríčetne omieľali heslá, rovnako ako títo omieľači fráz, prisluhovači a zriaďovatelia slovenského apartheidu.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.7.2021 17:51 - 17:52 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Stratil som skoro reč, no ale chytilo ma nejaké básnické črevo, múza ma chytila, keď som počúval vaše nezmysly.
Pán Kazda, vy ste ale gazda ako nevyoraná brázda. No áno, je to rozdeľovanie občanov! Je to diskriminácia! Je to apartheid! Čo ste vraveli, že tie testy pomáhali identifikovať infikovaných? No áno, niečo identifikovali, ale aj nakazili obrovskú, preobrovskú masu ľudí, ako ľudí, čo boli natlačení pri testovaní a spolu cestovali autobusmi a autami. Bolo to masívne a práve vtedy sa rozšírila táto vaša milovaná choroba, ktorú zneužívate.
A ešte jedna skutočnosť. Čo s tými, ktorí majú imunitu vďaka tomu, že ten COVID prekonali a majú dostatočné množstvo protilátok? Ako môžu ochoreť a prečo by mali byť očkovaní?
Vraveli ste, že nikto nedáva návrhy liečenia. No nevraveli sme to už? Aj ja som to navrhoval. Nemám to z vlastnej hlavy, normálni lekári tak robili. Okamžite po zistení pozitivity aj pri najmenších prípadoch boli nasadené antibiotiká, antivirotiká, izoprinozín, ako dostal aj váš predseda vlády bývalý, na tajnáša sa dával ivermektín a lieky proti trombóze a fungovalo to.
A čo ste povedali? Sami platiť za ošetrenie? Však vy ste sociálny netvor! Kaník klesol proti vám na úroveň maličkého teliatka. Vy ste perla spomedzi sociálnych netvorov, vy ste perla z Labuanu, už vám chýba len Sandokan! (Reakcie z pléna.) A veru, veru, mal som vás použiť ako živý štít, keď na mňa nastriekali slzotvorný plyn, aspoň by vám to prečistilo hlavu a rozum.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis