Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

11.11.2021 o 10:45 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 11.11.2021 14:55 - 14:56 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo.
Správne, Rasťo. Pána Luka Montagniera neustále pripomínam aj ja pánovi ministrovi. Ale pán minister je hluchý a hluchý. Ale nám tu na Slovensku tancuje a diriguje bláznivý Jarčuška, ktorému fidlikajú rezko do uška a do rezkého tanca, ktorý ide sám seba udať, keď jeho videjko videlo celé Slovensko. Toto je presne, toto je ich dvojaká tvár.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 11.11.2021 10:45 - 10:46 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Martin, áno, ja si myslím, že práve zaočkovaní budú prenášať tento vírus, ako ho aj roznášajú. A tento návrh v zrýchlenom legislatívnom koma... konaní im to umožní nielen de facto, ale aj de iure. Budú mať voľnú ruku pri roznášaní. Tento návrh zákona, keď sa odsúhlasí, a to nepochybujem, že tieto COVID hlasovacie automaty sediace naľavo odo mňa za to zahlasujú, tak to bude katastrofa tak morálna, ako aj ekonomická, ako si správne pripomenul a rozobral.
A ešte raz pripomeniem slová legendy. Však minister ich už odo mňa viackrát počul. Legenda Luc Montagnier jasne povedal, že očkovanie vedie k úmrtiam a vytváraniu nových mutácií. Luc Montagnier je absolútne iný level ako vaši jarčuškovia, sabakovia a krčméryovia.
A ešte jedna záležitosť. Ako bude v tomto darebáckom zákone ošetrené, že človek, ktorý prekonal COVID a má protilátky, aké budú mesiace, lebo najprv to bolo 3 mesiace, potom ste to dali na 9 mesiacov a teraz to bude ako? Konkrétne pýtam sa ja a teraz ako osoba, pretože stále mi pribúdajú protilátky, hej. Som si to dal vyšetriť. Omnoho viacej, ako som mal mesiac a pol, dva mesiace po, po COVID-e, ktorý som prekonal. Takže toto by som rád počul z tohto darebáckeho zákona, aby mi to vyplynulo.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

11.11.2021 9:55 - 10:10 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Tu v tejto sále pri takomto návrhu mali sedieť všetci, čo to spískali cez svojho iniciatívneho blbca, celá vláda. No, žiaľ, týmto iniciatívnym blbcom je v tomto prípade minister zdravotníctva. Už za socializmu bolo také heslo, ktoré znelo takto: „Iniciatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ.“ Čo sme starší, to dobre poznáme.
A celá táto iniciatíva je paškvil. Je to absolútny apartheid. Je založený na absolútnom klamstve, že vraj vakcína je sloboda. Tu vidíte, tu vidíme túto ich slobodu. Zaočkovaní, zarúškovaní. Každý z očkovaných má tu na tvári tento náhubok. Očkovaní roznášajú nákazu, sami ochorejú a tiež aj umierajú. Čo je to za prekliata vakcína? Aké sú to vakcíny, keď nechránia? To nie je očkovanie proti tetanu, ktoré chráni. Čoho sa boja s týmto náhubkom?
Tento COVID teror je na to, aby úplne, totálne zotročil ľudí. Každý, kto toto podporí, je súčasťou satanského plánu. Ja to tak nazývam. (Smiech v sále.) Môže sa smiať, môže sa smiať. Ničíte národ, pekelníci! A zvláštne, že nejak vo veľkom umierajú známe osobnosti. Toto tu nebolo. Očkované známe osobnosti nejak vo väčšom množstve a tí, čo sú neznámi, o tých je ticho a ŠÚKL falšuje údaje.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 9.11.2021 18:38 - 18:39 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pani Janka Bittó Cigániková, viete, nechcem sa večer rozčuľovať, tak vám odpoviem trošku tak poetickejšie. V tom tmavom outfite ste vyzerala ako bohyňa potratov. Pramene tmavých vlasov sa vám kývali v spravodlivom hneve sťa šable piráta Čierna brada.
Pani Bittó, vy ste, vy vlastne mužov nenávidíte, čo sa my muži máme starať do práv žien, do vašich materníc. No viete, bol raz dávnejšie ešte za socializmu taký poľský film, poľský film, volal sa Sexmisia. Do toho sveta bez mužov by ste zapadli.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 9.11.2021 18:18 - 18:22 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Vážené kolegyne a kolegovia, na stole máme návrh pani Záborskej. Poviem pravdu, pre mňa osobne je tento návrh slabučký, neocukrený čaj, ale budem za neho hlasovať. Prečo? Predstavuje trošičku maličký posun, posun kladný, v prospech žien a nenarodených detí, v prospech tehotných žien. Aj tento maličký kladný posun predstavujúci sa v tomto zákone demaskoval a určil líniu. Jasne určil jednu líniu medzi ľuďmi, ktorým záleží na ochrane života, a tými, ktorým sa ježia vlasy a chlpy z toho, že niekto chce, niekto má snahu chrániť ženu, ktorá počala dieťa.
S úžasom som sledoval priam hysterické, priam fanatické útoky na tento návrh zákona, ktorý nezakazuje potraty, ešte raz hovorím, nezakazuje potraty, len zväčšuje možnosti uvažovania pre ženy, ktoré sú v ťažkej situácii. No a dnes sme už zažili aj sexuálnu prednášku pani Bittó Cigánikovej o tom, ako docieliť to, aby ženy neotehotneli. Nuž je to minimálne divné, všetci sme tu dospelí a vieme, ako sa to robí, nie je to tak, pani Bittó? Nie sme malé deti predsa.
V dnešnej rozprave som nechcel vystúpiť, ale keď musím a teraz je taká chvíľa a tá nastala práve teraz, tak musím. Najviac kritizujú ten zákon tí, čo majú plné ústa ochrany vtákov, psíkov, mačičiek, jašteričiek, vtáčikov. Tí, čo presadzujú všelijaké nezmyselné návrhy či nariadenia Európskeho parlamentu, alebo slávnej Európskej komisie. Tí, čo potrebujú psíkov v reštauráciách namiesto ľudskej spoločnosti, tí, pre ktorých je konzum viac, ako je odkaz generácií predkov, odkaz dvoch tisícročí. Tí, ktorým vadí normálna rodina, ktorú predstavuje muž, žena a deti. Tí, ktorí zavádzajú gender ideológiu, snažia sa ju zavádzať, partnerstvá a tiež aj manželstvá párov rovnakého pohlavia, tí, čo sa producírujú alebo podporujú dúhové pridy.
Viete, keď som videl dnes na nádvorí hradu pani Simonu Petrík, hneď som vedel, príde sodoma-gomora. Príde masáž a hľa, brožúrky na stoloch od progresívcoch, to je čo? Tu im vadí obyčajný maličký posun v riešení tejto situácie, naozaj maličký.
Tento zákon je sociálny zákon, ako tu už povedala moja predrečníka pani Sulanová. Naozaj niektorí poslanci asi nečítajú s porozumením, či nepočúvajú s porozumením, ale sa im chlpy ježia a vidia a počujú to, čo v tomto zákone nie je.
Pani Cigániková sa pýtala, či je krabica, že deti sa majú rodiť z lásky, tak ste sa vyjadrili pred chvíľou. No, ja sa teraz tak pýtam, tak uvažujem, filozofujem, že čo bol ten akt, keď tá žena otehotnela, keďže sa deti majú počať a rodiť z lásky, tak čo to potom bolo? Bol to len pud alebo čo?
Toto nechápem, tento zákon je jasný od úplného začiatku, mal už byť dávno odsúhlasený. A tento zákonodarný zbor sa už mal konečne venovať hrozivým prognózam, ktoré visia ako Damoklov meč nad našou vlasťou.
A okrem toho som veľmi rád, že konečne prišiel na pretras, to čítanie tých pozmeňovákov, pretože už som sa cítil ako na psychiatrii, bodka, čiarka, dvojbodka. Jednoducho bolo to úplne hrozné, treba to zmeniť.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 9.11.2021 15:51 - 15:52 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Lehotský, povedali ste starý svet sa stretáva s novým svetom. Tak pri tomto sa práve zastavím. Evidentne ste prívrženec toho kvázi nového sveta, ale tento váš tzv. nový svet vidíme na vlastné oči a mnohí v Európe cítia na vlastnej koži. Takí ako vy spôsobujú rozklad dvojtisícročného systému v Európe, civilizácie, ktorá napriek všetkým omylom, chybám, vojnám a nešťastiam išla stále dopredu. Takí ľudia ako vy, čo kritizujú akékoľvek náboženstvá, to znamená nášho kresťanského náboženstva, spôsobujú to, že 21. storočie je storočím bláznov, ktorí zničili vlastnú civilizáciu práve cez vaše liberálne názory, zamorili Európu moslimami, zničili tradičnú rodinu v západnej Európe, v kostoloch sú diskotéky a mešity sa stavajú o dušu spasenú. Toto ste spôsobili vy. A ešte budete tu stále kydať na naše tisícročné kresťanské tradície. Fuj.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 9.11.2021 10:19 - 10:21 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Tak pani Cigániková, tento ináč pre mňa slabučký návrh zákona pani Záborskej, vy zo škály plusu tento zákon dávate do škály mínusovej. Pani Cigániková, povedal by som vám niečo, ale bolo by to neslušné. A také slová nepatria do parlamentu a ja už desaťročia nepoužívam neslušné slová. Ale každopádne nechápem, kde sa to vo vás berie. Však povedzte to konečne nahlas, čo si myslíte, že vy chcete zmeniť odveký príkaz - milujte sa a množte sa, na milujte sa a nemnožte sa. Jednoducho, pelešte sa iba.
Viete, čo nevidieť budem mať na krku 60-tku. Dlho sedím v parlamente a myslím si, že počúvať v mojom veku sexuálnu prednášku od Janky Bittó o technikách sexu, ktoré vedú k neotehotneniu, je dosť divné.
A ešte jedna vec, viete Janka Bittó, raz ste povedali, že vakcína je sloboda, tak buďte slobodná a zhoďte ten náhubok, však vás nemôže tento potmehúcky vírus napadnúť, keď ste zaočkovaná. Okrem toho, bez rúška ste krajšia, takto vyzeráte ako pelikán.
A v Poľsku vás trápi úmrtie jednej ženy, tu na Slovensku vás netrápia úmrtia po očkovaní? Netrápia vás zápaly srdcového svalu? Netrápia vás tisíce ľudí, ktorí umreli len pre neliečenie, ktorí sa dostali do nemocnice až neskoro, pretože odporučenie mali - pite čajíček a berte Paralen?
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.11.2021 15:52 - 15:53 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pani Halgašová, dvakrát ste hovorili o tom, kto všetko tam na tom paškvile bude participovať, ale zabudli ste na jednu skupinu, ktorá by tam mala byť v prvom rade prítomná, prítomná pri tomto konaní. Viete, kto to je? No ja vám to poviem, je to jednoduché, sú to súkromní vlastníci lesných a iných pozemkov. Tých ste nemenovali ani raz, možno ste zabudli, v čo úprimne verím.
Predkladatelia tohto zákona idú všeličo zapracovávať, všelijako, len zdá sa mi, že neberú ohľad na vlastníkov, súkromných vlastníkov. A toto hovorím ako poslanec, ale aj ako vlastník lesa a pozemkov.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.11.2021 15:37 - 15:38 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. 50 centov za m2? Však to je drzosť najväčšieho rangu. Aby som bol presnejší, je to svinstvo, je to priam prašivina, aby som to správne a priamo pomenoval. Naozaj sa pán Šíbl nebojí zúfalých činov, ktorých sa môžu dopustiť ľudia v zúfalstve, a môžu používať v lepšom prípade vidly a sekery. Vy naozaj chcete ožobračiť ľudí? No nie vy, čo ste to hovoril, ale ten pán Šíbl chce naozaj ožobračiť ľudí a hodiť im pár medenákov? Tak ako ožobračili napríklad moju svokru, keď jej hodili pár halierov a zobrali jej obrovské množstvo hektárov? No ďakujem, toto je naozaj svinstvo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 4.11.2021 15:20 - 15:22 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Fecko, zaujala ma jedna vec z vašej rozpravy. Hovorili ste, že sa začne, že sa musí začať zisťovať identita potomkov nezistených vlastníkov. No to ale bude sizyfovská robota. Drvivá väčšina potomkov sa roztratila kde-kade po svete. Pretrhali sa korene rodín, rodov, pomenili sa mená, rody vymreli po meči či praslici, zabudlo sa, zabudli na škvarky zeme, ktoré im ostali po ich predkoch. Už zabudli aj na svojich predkov spred mnohých desaťročí či storočí. Ja som v tomto ohľade skeptik. To dohľadenie bude... to dohľadanie bude naozaj sizyfovská robota.
Bude treba dačo vymyslieť, niečo vymyslieť, čo s tou pôdou, kde sa nezistení vlastníci a ich dedičia nezistia. Ja sám s tým mám skúsenosť. Ja som vlastnil aj vlastním obrovské množstvo podielov ornej pôdy, trvalých trávnatých porastov, mám aj lesnú pôdu a tiež mám ako spoluvlastníkov nezistených vlastníkov. Ja sám som sa snažil dopátrať, pretože som mal snahy odkúpiť aj od ostatných spolupodielnikov, ale jednoducho tých nezistených som sa absolútne, sa mi nepodarilo dohľadať, čo som sa snažil.
Ďakujem.
Skryt prepis