Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

15.11.2022 o 17:46 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie v rozprave 9.12.2022 11:25 - 11:37 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Vážené kolegyne a kolegovia, poviem to jasne a úplne na rovinu. Obrovské množstvo ľudí tvrdí, že politika je svinstvo. A nemajú pravdu? Čo iné je aj včerajší ranný návrh vlády o tzv. kybernetickej bezpečnosti?
Plukovník magister Róbert Pekarčík z Národného bezpečnostného úradu spracoval úplne nepríčetný návrh zákona na vypínanie nepohodlných stránok novín či inak prezentovaných názorov. Toto je ďalší výčin tejto vlády a ďalší klinec do jej rakvy. Ale je tu XY dôvodov, aby táto vláda padla, odišla a zmizla do nezabudnutia. Schválne hovorím - do nezabudnutia, lebo to všetko, čo nastvárali, na to sa nesmie zabudnúť. To aj v trestnoprávnej rovine. Stručne zhodnotím stav štátu.
Obrovská časť obyvateľstva sú úveroví otroci. Nemáme vlastný priemysel, sme len montážnou dielňou, niečo podobné ako Detroit. A každý vie, ako Detroit skončil. Nemáme potravinovú sebastačnosť. Naša armáda nás nezachráni a neochráni pred ničím. Sme prvosledový terč v možnej veľkej vojne. Dlžoby, ktoré máme ako štát, budú splácať ešte aj naši pravnuci. Školstvo je v troskách, zdravotníctvo tiež a tak ďalej a tak ďalej.
Budem sa venovať hlavne dvom osobám, ktoré boli aj v prvej, Matovičovej vláde, aj v druhej, Hegerovej vláde, čo je tiež Matovičova vláda.
Minister Mikulec, kauza údajného úplatku 100-tisíc eur.
Po druhé. Mohol mať prístup k informáciám, na ktoré nemal zákonný nárok.
Po tretie. Kauza vymyslených dôvodov na stíhanie.
Po štvrté. Možné manipulácie dôležitých svedkov.
Po piate. Vojna medzi jednotlivými zložkami v polícii.
Po šieste. Vojna v jednotlivých zložkách.
Po siedme. Odpočúvanie samých seba.
Po ôsme. Zasahovanie do živých prípadov.
Po deviate. Škandál so stravovaním v azylovom tábore.
Po desiate. Škandál s vrtuľníkmi.
Po jedenáste. Participácia na covidovom šialenstve.
Po dvanáste. Participácia na šialenom zadlžení Slovenska.
Po trináste. Vládny návrh zákona o azyle z apríla 2022. Tomu sa budem viacej venovať.
Po štrnáste. Nezvládnutie ani ukrajinskej migračnej krízy a nezvládnutie súčasnej migračnej krízy. Neuzatvorenie hraníc. Prijímanie Abdulov, Bašírov a neviem akých, Mohamedov bez dokladov a akceptu... a akceptácia ich vymyslených mien a pôvodu.
Žiaľ, ešte jeden predstaviteľ vládnej koalície sklamal. Kto to je? No Boris Kollár. Budem sa mu venovať neskôr.
Teraz sa vrátim k tomu zákonu o azyle. Po vlastizradnom procese realizácie prijímania amerických vojakov a vlastizradnej zmluvy so Spojenými štátmi je to ďalší návrh zákona, ktorý na Slovensku umožní pobyt ďalších prapodivných persón či elementov nepotrebných a škodlivých pre našu vlasť. Z textu návrhu a tiež aj z dôvodovej správy jednoznačne vyplýva, že toto vôbec nie je šité pre Európanov. Nie je to šité pre Ukrajincov, nie je to šité pre Srbov či iných pôvodných obyvateľov Európy. Je to šité pre hordy neprispôsobivých elementov z Afriky, z Blízkeho východu a nebodaj z moslimských krajín a Ázie. Tento návrh zákona mal upravovať prvotnú integráciu azylantov a cudzincov, ktorým sa poskytla doplnková ochrana.
Samozrejme, že to ide podľa smerníc EÚ, toho klbka vreteníc. A nikým nevolená Rada Európy ničí všetko, na čo siahne. Naša vláda kašle na občanov Slovenskej republiky. Ale keď ide o migrantov, ekonomických migrantov, ale hlavne mladých juncov, z ktorých mnohí sú vycvičení teroristi, ktorí sa aktívne zúčastňovali mnohých vojen, teroristických akcií, vrážd, zotročovania ľudí a znásilňovaní, na týchto nekašle. Na týchto naozaj nekašle. O týchto sa stará už aj dopredu. Týmto pripravuje život v banke... v bavlnke, taký, ako majú v krajinách západnej Európy.
Čo nás zaráža? Napríklad mňa zaráža tzv. zlučovanie lodín... rodín. Samo osebe je to pekné, keď je rodina spolu. Ale to už nie je pekné ani v súlade s právom, keď sa do európskej krajiny prisťahuje aj päť žien jedného tridsiatnika spolu s 10 deťmi. No a čo robia? No nič nerobia. Absolútne nič nerobia. Vyžierajú sociálny systém. A v tomto návrhu zákona máme zavádzanie jednorazového príspevku či integračných príspevkov pre azylantov či cudzincov.
Takže ešte raz, pre našich dôchodcov nič, pre naše rodiny s deťmi skoro nič. A pre... Alebo pre dôchodcov povedzme taká jednorazová žobračenka. A zároveň návrhy na pichnutie si neoverenej vakcíny. Toto je starostlivosť. Pointa toho návrhu, a čo, aké môže mať dôsledky. Zoberme si západnú Európu. Záp... Pologramotný bojovník z púšte je častokrát aj vysoko sofistikovaný výrobca výbušnín, ktoré sa používajú v krajinách západnej Európy. (Rečník si odkašlal.) Prepáčte, trošku mám problémy s pľúcami.
Darmo týmto ľuďom budete hovoriť, ženy sa nesmú obťažovať ani malých chlapcov nesmú obťažovať, no, no, no. Odporuje to našim zákonom. Oni to budú robiť. U nás máme zákony proti týraniu zvierat. Sú viacej chránené ako ľudia. No ale pozor, pozor! Medzi zvieratá patria aj kozy. Tieto chránime. A to nevysvetlíte bojovníkovi z púšte, tie kozy. Viete, o čom myslím? Azylanti a ich schéma, schéma ich ochrany a integrácie sú všade v Európe priam žrúti financií. (Poslankyňa z pléna priniesla rečníkovi fľašu s vodou a pohár.) Nie, ďakujem, nemôžem. Nie, to je astmatický záchvat, taký slabší. (Reakcia poslankyne.) Nie, nie.
Žrúti financií... Ale jednu vec, absolútne nechápem, ktorý troglodyt, človek jaskynný to dal do dôvodovej správy, že to bude mať pozitívny a sociálny vplyv na našu spoločnosť. Viete, dám otázku. Sú rôzne typy sociálnych vplyvov. Môže to byť konformita. To je výsledok stretnutia s názormi väčšiny. Inovácia, to je výsledok stretnutia s názormi menšiny. Skupinová polarizácia - zmena priemerného názoru skupiny, ktorá nasleduje po skupinovej diskusii. Rozmením to na drobné. Konformita. Väčšinovej masy migrantov sa to nejak nedotýka. V západnej Európe, samozrejme, tiež nie. Vznikajú no-go zóny. Migranti sú členení podľa svojich kmeňov, národností, národov a náboženstva. Aj náboženstva, lebo sú suniti napríklad a šiíti. Potom tu máme skupinovú polarizáciu. To znamená zmena priemerného názoru, ktorá nasleduje po skupinovej diskusii. No ale vďaka ich kultúrnym návykom, v tom, čo vyrastali, je to nemožné. Pozrime sa na migračné štvrte, ako to tam funguje. Tam autorita štátu vôbec nefunguje. Vplyv štátu tam vôbec neexistuje. Nie je tam ani štátna polícia, lebo tam sa polícia bojí vojsť.
Ešte raz, naši vládni predstavitelia vždy klamali, klamú a budú klamať. Pamätám si, teraz sa to týka predsedu nášho parlamentu, ako Boris Kollár, predseda parlamentu, v 2015., podotýkam, mal agendu žiadni migranti, žiadni migranti, nič také. No na to má pán svoje ovečky. V apríl... v apríli 2021 sa tvrdo postavil - žiadni migranti, žiaden pakt o umiestňovaní migrantov. A čo sa teraz deje? Pozrime sa, Ilava, Kúty. A bohviečo je ešte v pláne. Ja som si dakedy myslel, že najväčší exces v našej politike bol, keď Kiska dovliekol kozu do Prezidentského paláca. No mýlil som sa. Kruto som sa mýlil.
Teraz sa budem trošku venovať ministrovi Naďovi, ktorý je minister nie obrany, ale minister odzbrojovania. Húfnice Zuzany z našich skladov, vojenský materiál v hodnote 154 mil. v júni 2022, štyri vrtuľníky Mi-17, jeden vrtuľník Mi-2, muníciu do systém Grad. A teraz ukrajinský premiér, akurát teraz nedávno, ďakoval Naďovi, Káčerovi a Hirmanovi za desiaty balík, desiaty balík vojenskej pomoci. A čo naši občania, dôchodcovia, rodiny s deťmi a povedzme aj bezdomovci? Vláda aj veľká časť parlamentu nás, nás, ja tvrdím, priamo zatvorila do konfliktu na Ukrajine. Priamo. Ohrozuje tým priamo existenciu života na území Slovenska. Vysvetlím prečo.
Každý cudzí vojak z krajín NATO a tiež zbraňové systémy zločineckej organizácie NATO sú pri eskalácii konfliktu legálne a ľahko zničiteľné terče pre rakety Ruskej federácie. A tiež aj pre možné provokácie ukrajinskej strany. Videli sme to na prípade poľskej dediny a trafeného traktora. Každý aj lokálny konflikt môže vyeskalovať do konfliktu, ktorý už nemusí mať víťaza. A k tomu ešte dodám, že naši vojaci v rámci NATO chodia provokovať na ruské hranice do pobaltských krajín. Nuž už sme cieľ. Hodiny tikajú. Tik-tak, tik-tak. A pubertiak minister Naď si hovorí: „Tik-tak, tik-tak, umriete vy tak či tak.“ Toto je jeho systém. Celkovo to zhodím... zhodnotím. Vláda musí ísť preč, preč, preč.
Len nechápem a to nechápe skoro nikto, ten čudný pakt Molotov-Ribbentrop alias HLAS a SaS. Však hlasáci boli pre saskárov zlodeji, mafiáni, grázli, zločinci, oligarchovia, banditi. Však to je salto mortale, trojitý odpichnutý rittberger. Čo sa to tu deje? Čo to je? Aké zákulisné hry? To napríklad Lojzovi Baránikovi alebo Benčíkovi nevadí ich podpis pri Žigovi, Pellegrinimu? To je zvláštne. To je úžas. To je dačo neskutočné.
Podľa mňa táto naša parlamentná demokracia v slovenskom podaní je obyčajný, praobyčajný brloh. Brloh falošných, odporných, zákerných, plný mozgových, mozgových prehodených hemisfér, odídencov, zradcov, ktorí ťa hocikedy pichnú nožom do chrbta. Spája sa tu nespojiteľné za neurčitými cieľmi. Alebo tie ciele sú veľmi určité, dopredu dohodnuté.
A preto, dobre, jasné, budeme hlasovať za odchod tejto vlády.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 8.12.2022 17:10 - 17:11 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. No mne sa sníva. Pani Remišová, OĽANO a SaS-ka, však vy ste jedna banda. To vám nevadilo, že Sulino s Kočnerom dohadovali voľbu generálneho prokurátora, keď s ním... ste si ho brali do vlády? A teraz tu priam brecháte po sebe a vyčítate mu to?
A nakoniec ste povedali, že bolo pre vás cťou s nimi spolupracovať, ale že teda sú farizeji či pokrytci. No mne sa naozaj sníva. Sú to len dve možnosti. Kvapká na hlavu vám - prvá možnosť, druhá - kvapká na hlavu mne. Výsledok? Platí prvá možnosť. Kvapká na hlavu vám.
A teda tento parlament to je poriadna búda. A ešte jedna taká záležitosť. Tu sa prekárate, či Žilinka, či Honz. Len tak rozmýšľam, že či prokurátor Honz nie je náhodou ten syn privatéra... privatizéra Jaroslava Honza, poslanca Národnej rady Slovenskej republiky za SNS-ku, privatizéra z Bardejova, ktorý ako člen akčnej päťky za Mečiara privatizoval ABC-čko v Bardejove, ktoré potom išlo do krachu. Alebo to bol jeho strýko, alebo otec. No a nie je to škandál, keď on je syn toho esenesáka, ktorý nastúpil do parlamentu ako náhradník za Slavkovskú? To sú zvláštne veci. Naozaj, tento parlament je naozaj brloh.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 8.12.2022 15:25 - 15:25 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Heger, to, čo ste, preboha, vypotil? Nemáte čo dávať proukrajinský na úroveň proslovenského.
Predseda vlády má byť v prvom rade proslovenský, pretože na prvom rade, na prvom mieste je Slovensko. Už to je zlé, že sme sa zamotali do konfliktu, ktorý môže skončiť fatálne. Ale dám vám dobrý tip, 1. januára môžte ísť na fakľový pochod do Kyjeva, výročie narodenia má Sťopka Bandera. Bude tam polovica dospelej populácie Kyjeva. Vaši kamaráti Lipšic a váš kamoš Droba tam už boli na Majdane, keď tam začal chaos. Aj vy ste tam už bol. Môžte si ho zopakovať. Tam budú ultraproukajinskí.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 8.12.2022 10:10 - 10:10 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. No, pán Pročko, tento raz ste veľmi uletel a uletel ste podobne ako spracovateľ tohto návrhu zákona. Chcete poznať svojho ministra globálnej pravdy? Pravdy celovesmírnej, všeobímajúcej, kto spracoval tento váš vládny návrh a návrh Národného bezpečného úradu? Volá sa, prosím pekne, Róbert Pekarčík, ktorý je plukovník a magister vo výkone služby. Gmail robert.pekarcik@gov.sk, jemu môžte dávať otázky, prečo urobil takýto idiotský, úplne idiotský návrh zákona. A on ho spracoval teda, no mal ešte ďalších spolupracovníkov. Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 8.12.2022 9:25 - 9:25 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Viskupič, sloboda slova na Slovensku je minulosť. Dávna minulosť. Médiá, mainstreamové vlasia, vlastnia oligarchovia, alternatíva je tiež pod vplyvom lobistických skupín. Nezakrývajme si oči, že je nejaká alternatíva. Jasne to vidno podľa obsahu. Väčšinu tam majú priestor stále tí istí politici či analytici.
Čo sa týka doby covidovej, ktorú ste spomínali, už sa zmenilo všetko. To, čo bolo predkladané ako pravda a vynucovala sa represiou, je teraz odhaľované ako lož. A to, čo bolo vtedy označované ako hoax, sa stáva pravdou. Myslím si, že na Slovensku je už dávno terorizovanie skutočnosťou. A kto to robí? Tu je taká šablóna. Sú to mimovládky prerastené do štruktúr štátu. Prerastali tam za všetkých minulých režimov. Politici hlavného prúdu, prokurátori, sudcovia a toto je systém, ktorý sa takto tuná u nás deje.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

2.12.2022 13:25 - 13:25 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem, Marek, za faktickú poznámku a chcel by som dodať jednu takú závažnú skutočnosť.
Pred desaťročiami v Nemecku bola situácia, keď tých migrantov tam nebolo veľa a pracovali na stavbách a fungovalo to tam podľa hesla Ali komm, Ali hop, alebo Ali hop, Ali komm. No, žiaľ, teraz je ich tam toľko, že to už toto neplatí. Priživujú sa na sociálnom systéme, jednoducho ich je tam už veľa. A toto isté môže nastať aj u nás. A už pomaly, ale isto nastáva. Zvlášť keď sa pán Hamran vyjadrí, že treba, že my ich tu môžeme mať a že treba posilniť ochranu vonkajších hraníc Schengenu. A kým? Frontexom. No a ten Frontex, čo to je? Je to mimovládka, ktorá dostala stámilióny a ktorá pašuje priam migrantov do Európy rovno skoro z líbyjských brehov. Tak takto to je. Keď ich bude veľa, potom bude už neskoro plakať.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

2.12.2022 13:10 - 13:10 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Vážení kolegovia a kolegyňa, je naozaj potrebné reformovať trestné právo v oblasti, ktorú menoval pán Beluský. A prečo? Vysvetlím vám to. Už som to vravel v tejto sále. Poviem vám to na príklade, keď som sa stretol s veľvyslancom Sýrie pre Európsku úniu, čiže funkčne vysoko zaradený veľvyslanec Sýrskej republiky, boli sme pred rokmi v Ríme na jednej konferencii spolu s manželkami. Prechádzali sme sa po Ríme, rozprávali sme sa a čo mi on povedal? Európa si nedáva pozor na šialencov zo strednej Afriky, ktorých je v Taliansku neúrekom. Obťažovali nás stále po uliciach. O sýrskych migrantoch sa vyslovil, že, žiaľ, je to skupina, ktorá je veľmi, veľmi infiltrovaná džihádistami a zbehmi zo sýrskej armády, ktorým sú tieto myšlienky blízke a neprebehli ku bojovníkom Islamského štátu iba preto, že boli z iných konkurenčných islamistických skupín a vtedy v oblastiach dominoval ISIS a ISIL. Ale napríklad poviem takú zvláštnosť, čo charakterizuje celú situáciu. Napríklad sú tam rôzne odštiepenecké skupiny al-Nusra. Aj tí ľudia, islamisti, utekali do Európy vtedy.
Pekný príklad bol v roku 2015 v Maďarsku, keď migranti utekali v obci Röszke a jedna kameramanka potkla chlapa s dieťaťom. No bol z toho škandál nebývalých rozmerov, nebotyčných rozmerov. Chúďa chlap, chúďa dieťa. Zistilo sa ale nakoniec, že ten úbohý, preúbohý otecko bol bojovník al-Nusra, takej islamistickej skupiny, ktorá sa neznášala s Isilom, Isis a ktorá katovala drúzov, tak ako napríklad ISIL, ISIS katovali jezidov.
Minule som našiel starší záznam, ako sa pán Orlovský, šéf migračného úradu, rozčuľoval, že Mizík šíri hoaxy o migrantoch. Narážal na situáciu, keď sa začala migračná kríza z Ukrajiny. V noci som prišiel na hranice zmonitorovať situáciu, povedzme pomôcť nejakej Ukrajinke s dieťaťom. Ale ukrajinské ženy s deťmi boli na ukrajinskej strane a Ukrajinci, ukrajinskí colníci a naši púšťali v noci prednostne migrantov z Afriky a Ázie. Áno, boli tam aj študenti, jasne ich bolo poznať. Boli to Indovia a Pakistanci. Snáď normálny človek rozozná Inda a Pakistanca od človeka, ktorý pochádza z centrálnej Afriky, či Araba. A dali sa krásne identifikovať. Aký bol medzi nimi rozdiel? Indovia a Pakistanci úplne inteligentne čakali v radoch na autobusy. A tí migranti, ktorí vôbec neboli Sýrčania, neboli ani Indovia, Pakistanci, sa túlali po tábore a jediné, čo vedeli povedať: money, money, auto, taxi. Money, money, auto, taxi, toto dookola opakovali. Neboli to žiadni študenti, boli to darebáci, ktorí utekali za účelom možno páchania kriminality. Že prečo to neboli študenti z Ukrajiny? Nevedeli ani po rusky, ani po ukrajinsky, ani po anglicky, ani po nemecky, samozrejme, ani po francúzsky. Takýchto ľudí púšťame.
U nás v Kútoch je tu tábor. Bol som sa tam pozrieť, čítal som rozhovory s nimi. Taký veľmi známy rozhovor bol s jedným Ahmedom. Ten Ahmed mal vytetovaný kalašnikov pod tričkom, tu končilo tričko a tu mal kalašnikov. No, keď ten bol študent. Tak ten nebol ani študent medicíny, ani ničoho. A keď to bol študent medicíny, tak to bol študent patológie, však preto tam mal ten kalašnikov, tak. Potom sa, boli ďalšie rozhovory s ním, že vraj sedem rokov bol v Turecku a že ušiel, jednoducho zdrhol so sýrskej armády. No jasné, to sú presne tí, o ktorých som rozprával. Teraz už aj pridruženci Al-Nusra, ISIL-u, ISIS-u všetkých možných klanov, ktoré sú tam v tých organizáciách. A títo ľudia sa tlačia do Európy. Západná Európa sa zmenila na kalifát. Len počujete, kde ste, v nemeckých mestách to zavíjanie z minaretov, na uliciach koberčeky, centrálni Afričania zase majú svoje gangy, tí otravujú, žobrú, kradnú, lúpia a toto my tu nechceme a preto je tento návrh dobrý. Upravuje Trestné právo presne v tom, v čom má upravovať.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.11.2022 17:46 - 17:47 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Šefčík, Šefčík, toto bol vrchol spleti lana zamotaného do super veľkého gordického uzla. Gordického uzla nebývalej hrúbky a sily. Tento váš výplod by nepreťal ani Alexander Macedónsky.
A poviem vám, čo mi povedal veľvyslanec Sýrie pre Európsku úniu, keď sme boli pred niekoľkými rokmi v Ríme na jednej konferencii. Veľvyslanec Sýrie... (Ruch v sále a prerušenie vystúpenia predsedajúcim.)

Pčolinský, Peter, podpredseda NR SR
Páni poslanci.

Mizík, Stanislav, poslanec NR SR
... to sme boli s manželkami tam na tej konferencii. Veľmi decentný, solídny pán, alavita náboženstvom, aby ste vedeli, povedal, že Európa si nedáva pozor na šialencov zo strednej Afriky, ktorých sa po Ríme a po Taliansku hemžia ako blchy, a o sýrskych migrantoch, toto dobre počúvajte, sa vyslovil, že, žiaľ, je to skupina, ktorá je veľmi infiltrovaná džihádistami a tiež zbehmi zo sýrskej armády, ktorým sú tieto myšlienky blízke a neprebehli ku bojovníkom Islamského štátu iba preto, lebo boli z iných konkurenčných islamistických skupín. A vtedy tam dominoval ISIS a ISIL. To sú slová veľvyslanca, jeho skúsenosť. A Sýriu pozná dobre.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.11.2022 16:16 - 16:17 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Ďakujem za faktické poznámky, v ktorých ste pripomenul históriu.
Áno, raz sa Európa zbavila osmanského panstva. Vtedy ten ich, tá ich svätá vojna, džihád skrachoval, boli vyhnaní, lenže teraz to robia presne inými, úplne inými zbraňami, nie s mečami, šabľami a s kanónmi, teraz to robia pomocou podpory európskych zradcov a robia to plánovane, by som povedal tak v úvodzovkách, veľmi rýchlym, veľmi rýchlym a veľmi veľkým množením. Príklad vidíme v Kosove, v srdci Srbska. Tam jednoducho populačná krivka týchto moslimov sa zväčšila tak, že Srbi boli vytlačení a sú minimálna menšina.
Na toto si nedala pozor západná Európa a na toto doplatí. Európa už nikde nebude takú, taká, akú som ja poznal pred 30 rokmi. Všetko to už je len islamský kalifát. V mnohých mestách, úplne v mnohých mestách, nedá sa tam žiť. Ešte raz poviem, chodím často do Talianska, tam sa nedá sadnúť s manželkou do kaviarni v centra Ríma, 200 otravných - no, slušne poviem - idiotov tam chodí a naťahuje ruky. A keď mu nedáte, už cerí tie obrovské zubiská a robí problémy. Toto je tam takto. Je tam násilie, vraždy, znásilňovanie.
My toto tu nechceme.
Skryt prepis
 

15.11.2022 16:01 - 16:01 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Vážené kolegyne a kolegovia, na stole máme opäť odvolávanie ministra vnútra Mikulca. Tento minister má viacej životov ako mačka, pardon, mačiak, ten má sedem životov, ale náš minister ich má viac. A škandálov oveľa, oveľa viac.
Pripomeniem len tak zhruba, kauza údajného úplatku 100-tisíc eur.
Po druhé mohol mať prístup k informáciám, na ktoré nemal zákonný nárok.
Po tretie kauza vymyslených dôvodov na stíhanie.
Po štvrté možné manipulácie dôležitých svedkov.
Po piate, to je veľmi dôležité, vojna medzi jednotlivými zložkami v polícii.
A po šieste, vojna aj v jednotlivých zložkách.
Po siedme odpočúvanie samých seba.
Po ôsme zasahovanie do živých prípadov.
Po deviate škandál so stravovaním v azylovom tábore.
Po desiate škandál s vrtuľníkmi.
Po jedenáste participácia na covidovom šialenstve, keď sa nedalo ísť napríklad z okresu do okresu ani na hroby svojich najbližších.
Po dvanáste participácia na šialenom zadlžení Slovenska.
A nakoniec by som podotkol, by som dal ako príklad vládny návrh zákona o azyle z februára 2022. V tomto zákone o azyle boli rôzni musulmani - Mohamedi, Ahmedi, Abdulahovia či Bašírovia - postavení nad úroveň Slovákov, slovenských žien a detí, slovenských dôchodcov, slovenských robotníkov, slovenských živnostníkov, jednoducho pre našu vládu je to jedna z priorít pre... kvôli jednej smernice z klbka vreteníc, to znamená z Európskeho parlamentu a z Rady Európy. A tu je gro, príčina a následok súčasného stavu, pre ktorý je dnes odvolávaný minister vnútra Mikulec, verný to sluha Bruselu a pánov spoza oceána.
Opäť sa po Slovensku, naozaj opäť sa po Slovensku potulujú voľné, čudné tmavšie persóny, o ktorých nikto nič nevie. A kto je to? No sú to práve tí Mohamedovia, Abdulovia, Ahmedi, Abdulahovia, Bašírovia, pohybujú sa vo veľkých množstvách a na hraniciach vzniká tábor, ktorý sa zväčší, a možno za nejaký čas, keď sa tomu neurobí prietrž, bude to niečo také ako v Calais, centrum mafie, drog s vlastnými štruktúrami v rámci toho tábora.
Takzvaní ekonomickí migranti putujú cez Taliansko, Balkán aj Turecko. Od migračnej vlny, ktorú spustila pani - a mnohí ju volajú baba Jaga - Merkel, ja sa k nim pridávam, a ich vítačskí šialenci, nastal prudký vývoj no-go zón, terorizmu, znásilnení, kriminality, výbuchov. Schengenské hranice sú úplne deravé, sú deravé ako sito. Celá Európa je zaplavená túlavými hordami ekonomických migrantov, medzi ktorými sú infiltrovaní džihád... džihádistickí maniaci.
Mikulec tvrdí, že uzatvorenie našich hraníc nepomôže, že sa to musí robiť v akomsi širšom kontexte schengenu. Ale na to nie je čas. Nikdy na to nebol čas. Alebo na to nebola ani vôľa. Mnohí tvrdia, že je plán, plán na globálnu výmenu a zmiešanie obyvateľstva. A veruže, veruže, takto to aj zapácha. Nechcete migrantov v kvótach? Dáme vám ich takto špeciálne, rafinovane. Mikulec aj naši predstavitelia tvrdia, že tí migranti nechcú u nás ostať, že chcú ísť ďalej do Nemecka. Však to je často jediné slovo, ktoré poznajú, Germany, Germany, money, money, Germany.
Ale je tu háčik, Česká republika chráni svoje hranice. Odchytáva týchto elementov a vracia ich na Slovensko. A my ich živíme. Ich počet sa bude zväčšovať. Klasickým vývojom v takýchto táboroch je to, že sa postupne vytvorí hierarchická štruktúra podľa národov a národností na čele so svojimi vlastnými bosami. Podelia si sféru vplyvu a, samozrejme, nevynímajúc, že je tam čierna ekonomika. A ja sa pýtam, kde je problém. Uzatvoriť hranice a hotovo, je to vyriešené. Že to nemôžeme? Že EÚ, že Rada Európy, že také zmluvy alebo také také zmluvy?
A čo? Český minister sa vyjadril, že české opatrenie nie sú príjemné, ale je to nevyhnutnosť. Prečo také slová nepovedal náš pán Mikulec, minister vnútra?
Uvažujem a každý príčetný človek, čo pozná súvislosti, vie, že riaditeľ migračného úradu pri ministerstve vnútra je Ján Orlovský. Pripomeniem jeho život trošku. Sedemročný tajomník a radca na zastupiteľskom úrade Slovenskej republiky vo Washingtone, D. C. Spolupracoval s Kongresom USA a tzv. neziskovkami. Päť rokov bol výkonný riaditeľ Sorosovej Nadácie otvorenej spoločnosti. Takíto ľudia ako on aktívne rozvrátili republiku, čo si budeme navrávať. Len mám také temné tušenie, že či Mikulec riadi Orlovského, alebo je to naopak. Orlovský je tam od roku 2021 a už hneď v roku 2022 bol navrhnutý zákon o azyle, ktorý predkladal Mikulec, hovoril som o ňom v rozprave vtedy.
A teraz tento hrozný kiks s nechránením hraníc. Preto, práve preto tento mačiak, čo už prežil osem či koľko odvolávaní, by mal po tomto odísť.
Spomeniem ešte to, čo som povedal vo faktickej poznámke. Čo je to za idiocia? Hamran povedal, že riešenie migrantov v Európe je na, na to že je agentúra Frontex. To je agentúra, ktorá dostáva 600 mil. eur ročne a ktorá by mala byť zodpovedná za nepriedušné uzavretie hraníc schengenu. Táto agentúra ale pašuje migrantov z líbyjských brehov na európske brehy. Ešte raz, tento perzský ušatý mačiak musí ísť preč, na Melmak. Alfovia majú radi mačky ako delikatesu.
Ešte raz, Mikulec, Hamran, preč, vypadnite!
Skryt prepis