Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

23.7.2020 o 23:42 hod.

Tomáš Šudík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 29.9.2020 9:12 - 9:13 hod.

Tomáš Šudík Zobrazit prepis
Ďakujem krásne. V úvode by som ti chcel aj ja poďakovať, Lucka, za tvoje vystúpenie. Ako mladý človek musím povedať, že už počas môjho života som, bohužiaľ, veľakrát zažil, keď množstvo mojich kamarátov zomrelo, teda sa obesili alebo iné, alebo im zomreli, alebo sa im niečo stalo len z toho dôvodu, že sa počas života veľmi zadlžili. Zadlžili sa preto, že ako mladí ľudia prepadli herniam a kasínam. Začali si požičiavať peniaze od svojich rodičov, kamarátov a všetko prehrávali, až nakoniec skončili v takom štádiu, že boli tak zadlžení a nemal im už kto vôbec pomôcť, a tým pádom prišli o svoj život.
Bohužiaľ, si myslím, že tie zisky kasín a tie peniaze do rozpočtov, ktorými tu niektorí argumentujú, nikdy neprevýšia to, ako je život.
Ďakujem krásne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 22.9.2020 10:45 - 10:46 hod.

Tomáš Šudík
Anička, súhlasím, zákon, ktorý predkladáš, je veľmi dôležitý. Je neakceptovateľné, aby sme nazývali v dnešnej dobe ulice po komunistických vrahoch či udavačoch. Však to je šialené. A pevne verím, že aj samosprávy, ktoré už momentálne majú nazvané množstvo ulíc po týchto komunistických vrahoch či udavačoch, postupne prídu na to a tieto ulice premenujú na nejaké normálne názvy, a nie po týchto ľuďoch.
Takže ďakujem za tvoje vystúpenie.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 22.9.2020 10:16 - 10:16 hod.

Tomáš Šudík Zobrazit prepis
Marečku, ďakujem za tvoje skvelé a vecné vystúpenie. Áno, aj my mladí ľudia odsudzujeme tento komunistický režim, ktorý na Slovensku bol. A som veľmi rád, že som sa do tohto režimu plného zla nemusel osobne narodiť. A viem, že to boli veľmi ťažké časy a česť patrí všetkým, ktorí si tieto ťažké časy museli prežiť.
A momentálne ľudia podľa mňa, ktorí obhajujú tento zločinecký režim, sú len ľudia, ktorí z tohto režimu veľa a veľa čerpali, preto ho takto obhajujú. Ďakujem krásne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 18.9.2020 10:33 - 10:33 hod.

Tomáš Šudík
Ďakujem za slovo. Ja by som iba poprosil, aby ste upozornili našich kolegov, ktorí nemajú na sebe rúška, aby si ich nasadili. Ďakujem krásne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 17.9.2020 10:22 - 10:23 hod.

Tomáš Šudík
Pán kolega, 1,4 mil. nie touto vládou, ale vašou vládou. Vy ste vyžrali celý válov. A hovoriť tu o nejakej ľavicovej vláde, veď povedzme si po pravde, veď na Slovensku nikdy tá pravá ľavicová vláda ani nebola. Lebo v podaní SMER-u to bola vždy len vláda našich ľudí. A hovoríte tu, aký ste tu ľavičiar a srdciar. Ak by ste boli taký ľavičiar a srdciar, nikdy by ste nechodili počas víkendov na kávu do Rakúska.
Ďakujem krásne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 16.9.2020 18:49 - 18:49 hod.

Tomáš Šudík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Richter, dajte si ruku na srdce a povedzte, boli ste desať rokov pri moci a vy sa nehanbíte kritizovať trinásty dôchodok? Veď vy ste ľuďom za trinásť rokov moci nedali nič. Absolútne nič. Ja si pamätám, ako množstvo ľudí skákalo pod vlak len z dôvodu, že si nevedeli zaplatiť nájom na iné veci. Kopec ľudí na Slovensku spáchalo samovraždu kvôli sociálnej politike, ktorú ste tu viedli, pretože nemali na nájom, na dlhy a podobne. Teda doprajte tým ľuďom ten trinásty dôchodok konečne, aby niečo už konečne mali a mohli dôstojne žiť. Viem, že to nie je veľa, ale je to maximum, čo sme mohli dať. Tak buďte rád, že im niečo dáme, nie ako vy.
Ďakujem krásne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.7.2020 3:28 - 3:29 hod.

Tomáš Šudík Zobrazit prepis
Pán Petrák, ak by tu bol pán Štepka z Radošinského naivného divadla, tak určite by vás prijímal aj bez prímac..., aj bez prijímacích pohovorov po tom, čo ste tu pred chvíľou predviedli. Vy sa vraj hanbíte za pána Igora Matoviča.
Tak sa čudujem, že tie roky ste sa nehanbili za vládu strany SMER, ktorá tu rozkrádala, za roky káuz, za roky káuz diplomoviek pána Richtera, pani Vaľovej, pani Zmajkovičovej, rôzne kauzy s alkoholom, s drogami. Celú dobu ste boli ticho a nikdy ste ani jedno slovo popritom nepovedali. Zrazu sa hanbíte. To je nonsens.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.7.2020 23:42 - 23:42 hod.

Tomáš Šudík
Ja by som taktiež chcel poďakovať pánovi Mazurekovi za jeho skvelý a vecný prejav, ktorý dokonca privolal aj pána Krupu za rečnícky pult, čo je rarita, takže ešte raz ďakujem a verím, že takéto prejavy dáte aj nabudúce. (Potlesk.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.7.2020 19:33 - 19:33 hod.

Tomáš Šudík
Jaro, ďakujem za tvoje vecné a odborné vystúpenie v rozprave a som veľmi rád (reakcia pléna), že si našim kolegom z opozície pripomenul, že sme na ich hriechy nezabudli a veľa z nich skončí vo väzení, tam, kde reálne patria.
A viem, že prešlo pár mesiacov a kolegovia sú veľmi nervózni, že nemôžu ďalej pokračovať vo svojich prešvihoch, ale nech sa neboja, už čoskoro na nich určite dôjde.
Ďakujem krásne.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.7.2020 17:17 - 17:18 hod.

Tomáš Šudík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Blanár, vy a vaše združenie nie je žiadna banda, ja s tým určite nesúhlasím, vy ste totiž niečo horšie, vy ste mafia. Sa vám čudujem, že po toľkých rokoch káuz, ktoré máte za sebou, vy verejnej tu niečo rozprávate o spravodlivosti a pravde? To nemáte v sebe ani štipku hanby? Tak toto už je fakt nonsens.
A nehovorte, že OĽANO oklamalo ľudí. Jediný, kto oklamal ľudí, bol SMER. Sľubovali ste nám krajinu, v ktorej sa nám bude dobre žiť, ale totiž nepovedali ste pravdu, že ste sľubovali krajinu, v ktorej sa bude žiť dobre, ale vašim ľuďom.
Ďakujem krásne.
Skryt prepis