Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

17.5.2018 o 17:42 hod.

Ing.

Béla Bugár

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 20.9.2018 16:40 - 16:41 hod.

Béla Bugár
Pán poslanec Klus, môžte reagovať na faktickú.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 19.9.2018 14:54 - 14:56 hod.

Béla Bugár Zobrazit prepis
Ďakujem pekne. Nie som nejaký fajnšmeker, ale... (reakcie z pléna), ale chcem vám povedať, pán kolega, jednu vec, viete, len na odľahčenie. Hovoríte, že nie sú vyškolení tí ľudia, môžu napáchať nejaké škody. Prepáčte, v tomto parlamente máte toľko poslancov nevyškolených, ktorí sem prídu a pomaličky sa naučia a hlasujú za zákony, ktoré potom sú také, aké sú. No a čo je väčšia škoda, keď už teda? Ale to na odľahčenie. Musím vám povedať, že fakt ten tlak bol veľký. Ja som sa pohádal napr. s pánom Sabolom, s pánom Sabolom, alebo napr. výrobcami škótskej whisky, lebo oni sa boja toho, že poklesne ich, dá sa povedať, marža, nebudú mať to, čo doteraz majú, prepáčte, ale ja vždy budem ochraňovať malých, ktorí z vlastného ovocia vypália niečo, s čím sa môžu pýšiť.
A keď hovoríme o fajnšmekroch, ja si nemyslím, že fajnšmekrom je ten, ktorý napr., keď chcete z barackovice alebo z marhulovice urobiť niečo, čo sa nepodobá k tomu, lebo ako fajnšmeker to nechá ustáť v dubových sudoch. No prepáčte, ja si predstavujem ináč barackovicu, a to hovorím o veľkých, lebo oni v tých veľkých zariadeniach toto urobili. Ochutnal som to asi pred troma týždňami a skoro som to vypľul.
Čierne pálenie, bezpečnosť. Prepáčte, to sú veci, ktoré, ktoré, ja si myslím, že absolútne falošné argumenty. Poznáte napr. návod na obsluhu? Aj toto zariadenie bude musieť mať. Poznáte, čo to je koťoho? (Reakcie z pléna.) No a koľkokrát to vybuchlo, lebo nikto nepočíta s tým, že tvrdá voda ten pliešok zanáša, tým pádom už nefunguje to zariadenie tak, ako má. Takže nestrašte tu, lebo potom netankujme benzín, lebo benzín vybuchuje. Samozrejme. Takže, pán kolega, preto vám hovorím, že zbytočne nestrašme, ja si myslím, že to nebude tak fungovať... (Prerušenie vystúpenia časomerom.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 12.9.2018 16:52 - 16:54 hod.

Béla Bugár
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 20.6.2018 10:07 - 10:08 hod.

Béla Bugár
Na vystúpenie pána poslanca s faktickými poznámkami jediný pán poslanec Šuca. Nech sa páči.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.6.2018 10:47 - 10:49 hod.

Béla Bugár
Pani poslankyňa Pčolinská, nech sa páči, môžte reagovať.
Skryt prepis
 

Vstup predsedajúceho 13.6.2018 11:33 - 11:34 hod.

Béla Bugár
127.<br /> Vyhlasujem prest&aacute;vku p&auml;ťmin&uacute;tov&uacute; a potom budeme pokračovať v rokovan&iacute;.<br /> <br /> (P&auml;ťmin&uacute;tov&aacute; prest&aacute;vka.)<br /> <br /> (Po prest&aacute;vke.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 13.6.2018 10:25 - 10:25 hod.

Béla Bugár Zobrazit prepis
31.<br /> Ďakujem pekne.<br /> Teraz d&aacute;vam slovo spoločn&eacute;mu spravodajcovi, predsedovi v&yacute;boru pre zdravotn&iacute;ctvo poslancovi Zeln&iacute;kovi, ktor&eacute;ho ale tu nevid&iacute;m. Kľud, pomaly, pomaly, p&aacute;n poslanec, lebo už sme mali &uacute;raz.<br /> Takže p&aacute;n poslanec ako predseda v&yacute;boru bude n&aacute;s informovať o v&yacute;sledku prerokovania tohto n&aacute;vrhu, nech sa p&aacute;či.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 29.5.2018 11:05 - 11:05 hod.

Béla Bugár Zobrazit prepis
Vážené panie poslankyne, vážení páni poslanci, prosím, aby ste sa ukľudnili, pristúpime za chvíľočku k hlasovaniam.
Dovoľte, aby som privítal hore na balkóne deti. Neviem síce odkiaľ, ale buďte vítaní v Národnej rade! (Potlesk.)
Procedurálny návrh, pán podpredseda Hrnčiar.

Hrnčiar, Andrej, podpredseda NR SR
79.
Vážený pán predsedajúci, dávam procedurálny návrh, aby sme dnes rokovali bez obedovej pauzy až do prejednania bodu s tým, že hlasovanie navrhujem na ďalšiu schôdzu.


Bugár, Béla, podpredseda NR SR
Je s tým všeobecný súhlas? (Nesúhlasná reakcia pléna.) Nie.
Nech sa páči, prezentujme sa a hlasujme.
(Hlasovanie.) Prítomných 126 poslancov, za 83, proti 35, zdržalo sa 7 poslancov, 1 nehlasoval.
Konštatujem, že procedurálny návrh bol schválený.
Teraz prosím pána poslanca Marčeka, aby uviedol hlasovanie v prvom čítaní o návrhu poslancov Miroslava Beblavého a Viery Dubačovej na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 532/2010 Z. z. o Rozhlase a televízii Slovenska (tlač 917).
Nech sa páči.

(Hlasovanie o návrhu poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Miroslava Beblavého a Viery Dubačovej na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 532/2010 Z. z. o Rozhlase a televízii Slovenska a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 385/2008 Z. z. o Tlačovej agentúre Slovenskej republiky a o zmene niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, tlač 917.)

Marček, Peter, poslanec NR SR
Ďakujem za slovo, pán predsedajúci.
Prosím, pán predsedajúci, aby ste dali hlasovať o tom, že Národná rada sa uzniesla v súlade s § 73 ods. 3 písm. c) zákona o rokovacom poriadku prerokovať predložený návrh zákona v druhom čítaní.

Bugár, Béla, podpredseda NR SR
Prezentujme sa a hlasujme.
(Hlasovanie.) Prítomných 127 poslancov, za 27, proti 36, zdržalo sa 64 poslancov.

Konštatujem, že návrh nebol schválený.

Takže teraz prosím pána poslanca Dostála, aby uviedol hlasovanie v prvom čítaní o návrhu poslancov Beblavého a Dubačovej na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa Civilný sporový poriadok (tlač 918).

(Hlasovanie o návrhu poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Miroslava Beblavého a Viery Dubačovej na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 160/2015 Z. z. Civilný sporový poriadok v znení zákona č. 87/2017 Z. z. a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov, tlač 918.)

Dostál, Ondrej, poslanec NR SR
V rozprave vystúpili dvaja poslanci. Pán predsedajúci, dajte, prosím, hlasovať o tom, že Národná rada prerokuje návrh zákona v druhom čítaní.

Bugár, Béla, podpredseda NR SR
Prezentujme sa a hlasujme.
(Hlasovanie.) Prítomných 126 poslancov, za 35, proti 36, zdržalo sa 55 poslancov.

Návrh nebol schválený.

Znovu vás prosím, pán poslanec, aby ste uviedli hlasovanie v prvom čítaní o návrhu poslancov Beblavého a Dubačovej na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa Trestný zákon (tlač 919).
Nech sa páči.

(Hlasovanie o návrhu poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Miroslava Beblavého a Viery Dubačovej na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z. z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov, tlač 919.)

Dostál, Ondrej, poslanec NR SR
V rozprave nevystúpil žiadny poslanec, nezaznel teda žiadny iný procedurálny ani iný návrh.
Pán predsedajúci, dajte, prosím, hlasovať o tom, že Národná rada prerokuje návrh zákona v druhom čítaní.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 17.5.2018 17:42 - 17:43 hod.

Béla Bugár Zobrazit prepis
Samozrejme, ja nemôžem nič iné povedať, teraz ste dali dôkaz, že podľa seba, súdim teba. Ste povedali, že ako by ste vládli, čo by ste skartovali, koho by ste akým spôsobom zničili. Dokonca ma teší, že vy ste povedali, že MOST nás zradil. To svedčí o vašom psychickom stave, lebo predpokladám, že vy ste nás nevolili, ako sme vás mohli zradiť, keď už teda.
Ale mali by ste vedieť čítať s porozumením. My sme aj na bilbordoch mali, že vieme si predstaviť vládu bez SMER-u, ale voliči sa rozhodli tak, ako sa rozhodli a, chvalabohu, lebo ako vás vidím, to už dávno by vláda nebola.
A som rád, že nakoniec to, čo sme tu počuli, hovorí usvedčený, daňový podvodník, akurát, že vie vyskakovať. Môže, lebo tá lehota už dávno je preč.
Viete, komu sľúbili 20 mil. eur za pád vlády Ivety Radičovej? A, čuduj sa svet, rok na to vláda padla.
Takže mali by ste trošku rozmýšľať, čo hovoríte, a možnože potom by ste prišli na to, že hovoríte o sebe.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 11.5.2018 10:47 - 10:49 hod.

Béla Bugár
Pani poslankyňa Milanová, môžte reagovať.
Skryt prepis