Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie v rozprave

10.5.2017 o 10:49 hod.

JUDr.

Martin Glváč

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie v rozprave 7.9.2017 17:41 - 17:41 hod.

Martin Glváč
S faktickou poznámkou nikto. Ukončujem možnosť prihlásiť sa.
Ďalší v rozprave pán poslanec Krajniak.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 7.9.2017 17:11 - 17:16 hod.

Martin Glváč
Reakcia nie je. Ďalšia v rozprave vystúpi pani poslankyňa Remišová.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 6.9.2017 17:34 - 17:39 hod.

Martin Glváč
Ďakujem. S faktickými poznámkami nikto. Ukončujem možnosť sa prihlásiť.
Ďalší v rozprave je pán poslanec Dostál.
Nech sa páči.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 20.6.2017 15:16 - 15:18 hod.

Martin Glváč Zobrazit prepis
No v prvom rade chcem povedať, že na úvod som povedal, že viedol som schôdzu, a nemohol som reagovať na predrečníka, preto som reagoval z..., v rámci rozpravy. To je po prvé.
Pani Remišová, ale o tom Matovičovi ste nejak zabudli rozprávať a trvám na tom.
Pán Galko, ja som hrdý na tú zmluvu, ktorú som urobil, a som si plne vedomý a viem, čo všetko ešte musí byť k tomu. A tiež vám to nebudem rozprávať, a keď vám nevadí niečo iné, čo, o čom ja viem, O. K. Ale to o tom nechcem rozprávať.
Pán Budaj, vám sa budem venovať, hoci pán Osuský minule krásne povedal, že ŠTB bolo len taká vykonávacia organizácia niečoho, čo je nad tým. Vám sa povenujem, keď sa budeme venovať ÚPN v septembri aj o zákonoch, ktorých ja nazývam lex Budaj. Dobre? Ako to bolo v minulosti. Pretože povedať, že eštebák, to vlastne, to je mladícka nerozvážnosť, lebo on sa potom inak ukázal. (Smiech v sále.) Mňa to uráža! A ja to doplním a to hovorím smrteľne vážne, to hovorím smrteľne vážne.
To znamená, pri tejto a naozaj, a kto nepozná matematiku, tak sem nepatrí. Ak niekto povie, že my sme rokovali. Pani Remišová, a koľkokrát s vami Kotlebovci zahlasovali za opozičný návrh? To znamená, rokujete s Kotlebovcami? To znamená, každé hlasovanie vám mám vytiahnuť?! Ďakujem veľmi pekne.
A o pánovi Grendelovi, o pánovi Grendelovi nebudem ani rozprávať. Mňa uráža, že má niekto 8-tisíc euro v RTVS a máme zvyšovať koncesionárske poplatky! A váš kamarát si s vami dopisuje a vy mu riadite, čo má byť v RTVS!
Koniec. (Potlesk a reakcie z pléna.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 20.6.2017 15:07 - 15:09 hod.

Martin Glváč Zobrazit prepis
Ďakujem veľmi pekne. Nechcel som porušovať rokovací poriadok, a keďže tu nikto nebol a viedol som schôdzu, nemohol som reagovať faktickou poznámkou, tak teraz chcem povedať len dve veci.
Pani poslankyňa Remišová, ja chápem, že človek, ktorý, o ktorom pochybujeme, že je spôsobilý na právne úkony, si vás testuje a testuje si celé, celú demokratickú spoločnosť a si vás testuje, či ste vhodný kandidát pokračovať namiesto neho jako líder. Ale ja som bol, ja som neštudoval na matematicko-fyzikálnej fakulte. Na strednej škole, som išiel na strednú ekonomickú školu na zahraničný obchod, kde bola len matematika dvakrát do týždňa, a potom na práve, kde nebola, ale 95 hlasov mínus kotlebovci, stále mi nevychádza, že by bol zvolený váš Václav Mika, ktorého sme pred piatimi rokmi zvolili ako kandidáta SMER-u my, kde všetci, aj pán Sulík, ktorý hovorí, nikdy nebudem meniť víťazný tím. Len on nebol trénerom tohto tímu. On ho nikdy nezostavoval a on dneska povie, že my, keď my sme dneska trénerom tohto tímu, a on nám do toho bude kibicovať. No tak nie! A vy sa poraďte s vaším kamarátom, ktorý vás testuje. To je prvá vec.
Z matematiky, naozaj 95 mínus kotlebovci - stále je to ten pán Rezník, ktorého sme my pred piatimi rokmi nezvolili. Len toto som vám chcel povedať.
Ďakujem veľmi pekne. (Potlesk.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 10.5.2017 10:49 - 11:02 hod.

Martin Glváč
Áno, otváram rozpravu. Do rozpravy som dostal jednu písomnú prihlášku. Pán poslanec Alojz Baránik za klub SaS, nech sa páči.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 7.4.2017 2:14 - 2:16 hod.

Martin Glváč
Dovidenia.
Pani poslankyňa Jurinová, nech sa páči.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 6.4.2017 18:44 - 19:03 hod.

Martin Glváč
Ďakujeme.
Keďže ma presvedčila pani podpredsedníčka Národnej rady, že sa dohodla s pánom predsedom Národnej rady, skôr, ako by mohol vystúpiť pán premiér, že chce vystúpiť ona. Nech sa páči, pani podpredsedníčka. Nech sa páči.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 6.4.2017 9:53 - 9:55 hod.

Martin Glváč

23.
Ďakujem za uvedenie správy. Vzhľadom na zlúčenú rozpravu vás poprosím, aby ste zaujali určené miesto v rokovacej sále a aby ste plnili súčasne funkciu, úlohu spravodajcu. Otváram k týmto bodom programu rozpravu. Do rozpravy som nedostal žiadnu písomnú prihlášku. Pýtam sa, či sa chce niekto prihlásiť ústne. Jeden pán poslanec. Uzatváram možnosť prihlásenia sa.
Nech sa páči, pán poslanec Grendel.

Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 31.3.2017 13:59 - 14:00 hod.

Martin Glváč
Ďakujem veľmi pekne.
Štrnásť hodín, prerušujem rokovanie do utorka do deviatej. A v utorok budeme pokračovať v rokovaní o deviatej, a to návrhom vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona o regulácii v sieťových odvetviach.
Prajem vám pekný víkend a peknú nedeľu.

(Prerušenie rokovania o 14.00 hodine.)
Skryt prepis