Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

23.3.2022 o 10:13 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.5.2022 18:29 - 18:31 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Martin, ty si ich nazval tak pekne, priatelia. Ja týchto dole nepovažujem za svojich priateľov. Vieš, že som trošku radikálnejší.
No, takže, priatelia moji, čo ste tu. Už je to tu. Všetky liberálne spolky, strany, médiá sa spojili. A kto sa s nimi spojil? No mazurekovci. Keď som cez obed pozeral tlačovku Uhríka a po ňom Pellegriniho, skoro som sa vytočil do fialova. Však oni sú ruka v rukáve, ešte aj červené kravaty majú aj Dedolesy ponožky majú, aj si tykajú. Vymysleli si teóriu, že keby Matovičov zákon neprešiel, zvalila by sa vláda. No, houby s makom. To je lož. Nepoznajú počty prvého stupňa základnej školy, koľko poslancov stačí na schválenie tohto zákona.
A k jednej veci by som sa vrátil. Práveže liberáli, keby zákon neprešiel, nešli by z vlády, však prečo? Financie sú dobré lepidlo. Skôr môžu ísť, keď to Matovičovi prejde, viac ich to rozháda.
A ešte jednu vec úplne nechápem. To už si, Miňo, úplne zabudol, za koho vlády ťa dostali z parlamentu? Zabudol náš Miňo na Kaliňákovu Naku, na ľudí, ktorí ho podporovali, na mňa, čo som tam doniesol dva autobusy ľudí pred špecializovaný súd v Bystrici? A teraz nimi bije bandu? To čo za lepidlo ich dalo dokopy? A keby len HLAS, SMER, ale aj SaS-ka? SaS-ka s tričkami j.b.m rodinu? A kto je normálny, pochopí, že to nie my sme začali rozpor, ale títo zradcovia SMER-u a odídenci od nás, od kotlebovcov. My len odpovedáme na to, čo oni začali.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.5.2022 16:32 - 16:34 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Viskupič, veľa z toho, čo ja by som chcel povedať, už povedali moji predrečníci nado mnou, ale pri jednej veci by som sa pozastavil. Vo vašej rozprave ste spomenuli Jozefa Mihála. Toho Jozefa Mihála, ktorý je snáď najznámejší skokan po politických stranách po vašom bývalom poslancovi Dostálovi. V prvej strane, v ktorej pôsobil, bola strana Nádej, ktorej šéfoval Jirko Malchárek, známy z kauzy, žiaľ, známy z kauzy Gorila. A on vraj vôbec, ten náš Mihál, nepociťoval tlak Penty v tejto strane. No cha-cha. Je to symptomatické. Ja si nemyslím, že je vhodné pri pomoci rodinám spomínať meno pána Mihála, lebo spolupracoval s Malchárkom. A mená ľudí, ako je Jirko Malchárek, Haščák, celá Penta a ďalší, nazvem ich kumštéri na hrane zákona alebo za ňou, boli pri rozvrate Slovenska, totálneho rozvratu a brutálneho nástupu oligarchického systému schránkových firiem a podobných svinstiev. Áno, Mihál bude mať viac prednášok, kníh, ale mnohí vyškolení medzi kľučkami v zákonoch od neho veľmi-veľmi radi skĺznu za radu za hranu zákona, takže jeho meno by som nespomínal pri pomoci rodinám.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 19.5.2022 15:04 - 15:05 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Fico, v čase, keď Európa pácha ekonomickú samovraždu, Slovensko pod vedením týchto Matovičových babrákov je líder v samozavraždení. Táto vláda prešustrovala také balíky financií, že tento návrh Matoviča je výsmech a hodenie ohlodanej kosti tým najbezbrannejším. Bankám stá milióny, ľuďom kosť. Ohlodanú kosť.
K tomu, čo ste povedali, že Matovičova vláda, respektíve vláda, ktorej členom je Matovič, ignoruje sociálny dialóg, tak k tomu poviem len toľko, v jej prípade je to normálne, úplne normálne, pretože to je asociálna vláda ignorantov. Je to banda, je to vláda, ktorá pod taktovkou rozhádaných exotov robí všetko pre to, aby Slovensko zničila. Povedali ste, že táto vláda neurobila nič pre rodiny. Ale áno, urobila. Urobili. Dali im beznádej, rastúcu chudobu, úverové otroctvo, chaos a šialený cirkus.
A k tomu benzínu. Ja sám som cez víkend čapoval benzín v Maďarsku. No všetko je tam lacnejšie, aj benzín, aj kúpele. A Slováci, čo tam boli, čo čapovali, neviem, či sa hanbili ako psy. Ja som sa hanbil ako pes, keď sa ma pýtali, že čo naša vláda neurobí taký istý strop? Tak Maďari vedia zastropovať, my čakáme na čo? Na aké kšefty s Oskarom Világim? Čo je to za hra? Čo je to za cirkus? Čo je to za cirkus v tomto parlamente?
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 27.4.2022 15:32 - 15:33 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Teraz sme na vlastné oči videli a počuli predsedníčku poslaneckého klubu Zemanovú, robila grimasy, smiala sa vtedy, keď ste rozprávali o tých strašných veciach a o ktorých rozprával aj váš predrečník. Jej sa nepáčilo, že ste sa na ňu obrátili. Jej v tej predsedníckej hlavičke nedokleplo, že aj rečníci z jej strany či bezprizorní skokani po politických stranách momentálne v SaS-ke, ako napríklad Dostál v minulosti či minister boss tutti capi Matovič, sa bežne obracajú, ako menujú konkrétnych poslancov. Nuž, poslanci väčšinou reagujú vo faktických poznámkach, zvlášť predsedovia klubov to v parlamente vedia a robia tak. A väčšinou idú podľa litery predpisov parlamentu. No ale predsedníčka Zemanová mi pripadá ako prepadlík zo základnej školy medzi absolventami Karlovej univerzity.
Ináč bolo to ťažké počúvanie, zvlášť pri slovách a menách Čaputová, Lipšic, Čurilla a iných. Bolo to na zvýšenie tlaku. Ale ja som pripravený, tu mám tabletky na tlak.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 30.3.2022 14:37 - 14:38 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Marian, jasne a presne si definoval, prečo je potrebné, aby minister Mikulec odišiel. A ja by som k tomu dodal ešte skutočnosť, ktorá charakterizuje práve pána Mikulca ako človeka, pre ktorého je slušný a pracujúci človek či dôchodca menej ako tí druhí. Tak je to pri porovnaní s utečencami, ale platí to aj tiež niekde inde.
Príklad, keď som ho interpeloval, aby konal v prípade slušných ľudí, ktorí nevedia žiť pri rómskom gete v Revúcej. Viete, čo mi odpovedal? Mám doteraz list od neho, v ktorom stojí, že tí, ktorí robia nočné cirkusy, bašavely, dokonca aj iné nechutné záležitosti pod oknami slušných ľudí, vlastne za to nemôžu. Viete, čo mi presne napísal? Napísal mi konkrétnu formuláciu, je to ich obvyklý spôsob života. To mám ako na pamiatku, keď už dakedy nebudem v parlamente. Na to budem často pozerať, na ten vzťah k slušným Slovákom. Čiže v preklade, v noci hulákaj, rob cirkus, hádaj sa, vykonávaj pod oknami potreby, malú aj veľkú, a rob aj tie činnosti, ktoré nechcem konkretizovať, ale každý dospelý človek sa dovtípi. No a čo, slušný Slovák trp a čuš.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 30.3.2022 13:22 - 13:23 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Utečenec Matovič, už ste zdrhol. Váš prejav bola štvrtá cenová skupina nebezpečného, ale naozaj nebezpečného maniaka, v ktorom je prepojená celá škála deformácií, diagnóz, polús, skratov, či nebodaj priameho zásahu 220V tesne pred prejavom. Výrazy, také výrazy, ako ste použili, citujem: „Buzerant posratý, úchyláci, gate im nepadajú, do riti, pusipajtáši“ a tak ďalej v prejave prepojiť ešte aj s Bohom? To je naozaj úžasný výkon! To bolo teda naozaj no. Uf, uf, povedal by náčelník kmeňa Hogo Fogo: „Buď naším šamanom, drahý Matovič.“ A to v minulosti robili novinári, novinári vašeho ideového razenia. Cirkus s Mečiarom, chudákom, keď použil také nevinné expresívne slovíčka – „gágaji, prďúsi, táraji,“ to bol škandál a vulgarizmus najväčšieho zrna, čo naňho vtedy, to sa mesiace ťahalo.
Povedali ste, že Ukrajina nás kalibrovala v hodnotách. No tak, pán Matovič, ale na základe mimoriadne vulgárneho prejavu, vás treba prekalibrovať. Toto skalibrovanie treba prekalibrovať a poriadnymi odborníkmi. A keďže ste už odišiel, len dúfam, že do centrálnej Afriky ku stratenému kmeňu Hogo Fogo.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 24.3.2022 9:34 - 9:35 hod.

Stanislav Mizík
Kolega, pekne ste to rozobrali. Trafili ste klinec po hlavičke. Veľmi pekne ste to rozobrali, ale ja by som bol tvrdší, pretože toto, čo predkladá pán Valášek, je normálne pekelný, normálne pekelný plán, je to dačo diabolské, je to úchylné, ktoré ničí túto Slovenskú republiku. Chce, má za úlohu ju zničiť ešte aj v tomto ohľade. Je to odporné a dobre ste to rozobrali, ale veľmi jemne.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.3.2022 10:26 - 10:27 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Žiak, na vás sa dá reagovať len takto: toto je absolútna schizofrénia. Vy si mýlite duchovno, s prepáčením, s ožratými satiristami. Ateista pomáha jehovistom, aj liehovistom. Biblia je pre vás iba obyčajná knižka. Čo to? Vy nepatríte tiež náhodou k tým Kiskovým belzebubom? (Smiech v sále.) A keď ste spomínali moslimov, tak vo vašom prípade by nastal prípad, ako bolo, ako to bolo v známom literárnom diele, toto by s vami spravili a znelo to takto: "A telíčko bez hlavičky a hlavička bez telíčka." Čiže len tak vám môžem povedať. (Smiech v sále.)
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 23.3.2022 10:13 - 10:14 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Pán Valášek, po nezmyselnom návrhu pani Marcinkovej, a vlastne po nezmyselnej rozprave som sa tentoraz pri tomto zákone opäť nahneval. Pochválili ste Kisku, že v minulosti vetoval navýšenie členov cirkvi na 50-tisíc. Čiže toho Kisku, čo dovliekol kozu, symbol satanistov a Beľzebuba do prezidentského paláca (smiech v sále), pán americký jastrab a agent, toto je prepnutosť. Vy normálne chcete prienik všelijakých pekelných okultistických spolkov na tzv. duchovný trh! Pán Valášek, 150 nejakých pastafariánov, vymyslených Kollárov alebo marťanoidov alebo homoidov či nejakých transformérov bude mať cirkev?! Vám už preplo?!
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 22.3.2022 16:04 - 16:06 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Krúpa, už som sa zľakol, že na mňa zabudnete. No ďakujem za reklamu. Aj negatívna reklama je reklama. A teraz poviem to, čo som už povedal stokrát tu v parlamente. Vraveli ste o tom covide.
Takže, veľavážený sluha jastrabov z NATO, pomrieť ľudí ste nechali vy, vaša vláda. Vy ste od začiatku tzv. pandémie mali nezmyselné opatrenia, ktoré boli k ničomu, ako sa uká... ako ukázal počet mŕtvych. To znamená, rúška, druhé SNP, testovanie, kde nakazení a nenakazení cestovali v autách či v autobusoch spolu, a potom boli nakazení všetci. A liečba? No bola. Cez telefón. A aká liečba? Aké lieky? No žiadne lieky. Iba rada – berte Paralen a pite čajík a volajte, keď bude zle. No ľudia volali, keď bolo zle, ale, žiaľ, rozvinutý zápal pľúc, to už je veľký problém a častokrát exitus. Poznám množstvo obetí takéhoto liečenia. Priamo z môjho okolia, pán Krúpa. A tiež veľa ťažko chorých a mŕtvych po treťom očkovaní. Konkrétne aj moji kamaráti, ktorí boli takí hlúpi, a potom zomreli po treťom očkovaní a na covid. (Zaznievanie gongu.)
Veľmi ste sa, pán Krúpa, zavzdušnil. Myslel som si, že keď tu nemáte svojho parťáka Naďa, budete O. K., že tu sedí pán Mikulec, že budete kľudnejší. Nuž zmýlil som sa, ale mýliť sa je ľudské.
A o tých zákonoch nezmyselných, čo ste vravel, že opozícia dáva, konkrétne aj my, tak to vám pekne, slušne povedal pán Beluský. Ja by som taký slušný nebol.
Ďakujem.
Skryt prepis