Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

26.1.2023 o 11:50 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.2.2023 10:12 - 10:13 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Dostál, Dostál, zjavne ste nepochopili, o čom je táto debata. Mohli ste vymenovať aj všetky vraždy v Mexiku, tam je ich požehnane. A keďže ste už mali všelijaké národnosti, boli ste už Žid, Maďar, Róm a neviem, či ešte aj nie Eskimák, tam vám poviem teda rečou jednej z tých národností, ku ktorej ste sa hlásili. Dostál, diňal pativ asocialos, Dostál, keren vika dikh rasizmus, dikh rasizmus. A odporúčam thulo, bokhalo žiros užernikos. Dostál, vy komunistický cikno džviros.
Keď ste nerozumel, pán Pollák vám rád preloží.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.2.2023 9:35 - 9:37 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Vravel si, že by táto vláda mala prijať účinné rozhodnutia na ochranu občanov. No ale pochybujem o tom. Pochybujem, že táto vláda prijme účinné rozhodnutia. Viem to z vlastnej skúsenosti. Riešil som na základe želania sužovaných obyvateľov žijúcich pri gete v Revúcej problémy, čo majú, narážal som na predstieranú hluchotu a vrchol všetkého nastal vtedy, keď som interpeloval Mikulca. Tú jeho odpoveď mám odloženú a budem ju mať odloženú do smrti. Je tam jasne napísané, je to ich obvyklý spôsob života. Toto mi odpísal Mikulec. Takže môžu neprispôsobiví pod oknami vyrevúvať do nočných hodín, môžu sexovať pod oknami, hrať karty a prevádzať iné radosti zo života. Takýto problém sa týkal aj občanov Michaloviec ešte pred vyše 10 rokmi. Oni si však postavili z vlastných peňazí múr a pred kým? Pred osadníkmi z Angi mlynu, odkiaľ pochádzal aj vrah Eriky. To bolo cirkusu! Jój bože, mimovládky, digrasizmus, digrasizmus. Ale bola to len snaha slušne žiť.
Ešte jednu vec by som podotkol. Tri dni po Erike bol zavraždený podobným asociálom 86-ročný dôchodca. Keď som sa pýtal ľudí v tej dedine na Gemeri, tak mi povedali, že to bolo zvláštne. Bol ubitý palicou, ale krv nebola nikde. Čiže niekto ešte aj tú krv pozmýval z jeho domu. Takže nie je to žiaden rasizmus, je to len snaha slušne žiť.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.2.2023 16:20 - 16:21 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Tak, pani Cigániková, vy ste nazvali tu pána poslanca krutým človekom. To je divné (povedané so smiechom), on vôbec krutý nie je, pretože tento poslanec dáva návrh na ochranu počatého života, a vy to schvaľujete, tento, zničenie počatého života. Vy ste potom čo, keď on je krutý?
A povedali ste taký výraz, že sme moderná spoločnosť. No by som nepovedal, že sme moderná spoločnosť. Sme spoločnosť, ktorú ľudia ako vy už desaťročia menia na zdegenerovanú spoločnosť. Nezabudli ste zase LGT (LGBT, pozn. red.) do toho zapojiť.
Takže, milá sestrička Cigániková z Kramárov či odkiaľ, kde to chodíte na prax, chráň ma Boh, všetci svätí, anjeli strážni moji, cherubíni, aby som sa dostal do vašich rúk v nemocnici. To by bol môj koniec.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.2.2023 16:04 - 16:04 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. Pani poslankyňa, viete, poslanec dal návrh zákona, správne vám povedal, že on často nechápe vás.
Totižto 90 % národa vaše návrhy nechápe a aj tak si ich dávate. Prečo by Čepček nemohol dať svoj návrh zákona? Niekto vás volá, vašu stranu, propotratové monštrá, niekto nositelia slobody a tak ďalej. Je to vec názoru, takže nechajte poslancovi, nech si dá svoj návrh a nech sa o ňom hlasuje v pléne.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14.2.2023 15:33 - 15:33 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo. K tým dvom otázkam kolegu Suju by som pridal aj svoju otázku a otázku všetkých občanov Slovenskej republiky.
Načo riešiť takéto sprostosti, keď štát je v troskách a na kolenách? To už naozaj takéto sprostosti musíme riešiť v súčasnej situácii?
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 1.2.2023 16:07 - 16:07 hod.

Stanislav Mizík
Pán Dostál, neberte to ako invektívu. Vážený pán fanatik do NATO, hovorí sa: Vidieť Neapol a zomrieť. Ja mám svoje heslo: Vidieť Dostála pochodovať v uniforme, potom robiť okop pre stojaceho strelca a až potom zomrieť.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie 1.2.2023 15:59 - 15:59 hod.

Stanislav Mizík
Ďakujem za slovo.
Pani poslankyňa, len stručne. Vy máte svoj názor a ja mám svoj názor, že treba opustiť zločineckú organizáciu NATO. A čoraz, čím ďalej, tým viacej sa veľa ľudí presviedča o tejto pravde, ktorú hovorím nielen ja, ale aj ďalší poslanci a občania tejto republiky.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie v rozprave 1.2.2023 15:53 - 15:58 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Kolegyne a kolegovia, návrh na aktualizáciu súhlasu s prítomnosťou zahraničných síl krajín NATO na území Slovenskej republiky je opäť ďalšia zrada na tomto národe. Žiaden cudzí vojak, žiadna cudzia bagandža, žiadna cudzia uniforma tu nemá čo robiť! Zločinecký pakt NATO rozvrátil celý svet! Krajiny, ktoré sú v NATO a v Európskej únii, rozvrátili Afriku. Svojich spojencov, či v Líbyi, či v Iraku, či v Afganistane, zradili ich, dostali sa tak znovu k systému nové režimy, s tými bojovali, potom nainštalovali svoje vlády či spriaznené vlády a nakoniec tie vlády zradili. Napríklad v Afganistane pastieri kôz ovládli Afganistan a talibanci sú pri moci a vraždia bývalé vládne štruktúry, ktoré ich spojenci, krajiny NATO, zradili a ušli. Brutálne ušli.
Teraz tu máme paškvil, ktorý opäť zaisťuje cudziu vojenskú bagandžu rozšírenú o Švédsko a Fínsko. No ďakujem pekne. Pýtam sa, čo tu majú robiť Švédi a ich silová zložka, ich vojaci? Prečo ich Švédsko nepoužije v neovládateľných no go zónach, kde polícia nezasahuje, kde vládne šaría a kde práve prebiehajú vojny gangov a dosť brutálne? Že vraj pakt NATO má chrániť, že vraj má chrániť krajiny NATO, ktoré sú napadnuté. Ale tu v stredoeurópskom priestore nastala skutočnosť, že krajiny NATO priamo zasahujú do konfliktu na Ukrajine.
Neuveriteľné množstvá zbraní, financií či žoldnierov, provokačné gestá, výzvy, deklarácie, absolútne vojnové štvanie. Ale čo? Ukrajina nie je člen NATO. Čo sa tu teda deje? Nuž, sa tu deje len to, že sme sa stali prvosledový terč v globálnom konflikte, ktorý je už fakticky globálny teraz. Vďaka tejto vláde a ministerstvu obrany sme v tom až po uši. Kto nás tu smeruje do reálnej vojny? Reálnej vojny, kde nastane mobilizácia, kde sa budú kopať zákopy, robiť bunkre. Ako za prvej svetovej vojny, podotýkam. Áno, presne tak sa aj teraz bojuje na Ukrajine. Zákopová pozičná vojna. No a kto bude mobilizovaný? Tí záložáci, ktorí majú po štyridsiatke a už 200 metrov alebo 300 metrov behu je pre nich veľa? Či snáď pôjdu bojovať dúhoví bojovníci 50-kiloví aj s topánkami, v slimkových nohavičkách a poniektorí s dredmi? Samozrejme, s retro sluchátkami na hlave. Však samopal s plnou poľnou váži viac ako oni.
Pýtam sa, nenapadlo nikoho, že prvosledové terče budú na Slovensku napríklad Sliač, Kuchyňa a Bratislava? Je veľa indícií, ktoré hovoria, že to smeruje ku veľkej vojne. Poviem pár príkladov. Zrazu sa začal riešiť návrh zákona o brannej povinnosti. Uznávam, deje sa to každých pár rokov, ale teraz je situácia veľmi hustá. Hovorí sa tomu www.huste.sk. Šumy ohľadom mobilizácie, prienik kuloárnych správ v Bruseli.
A ešte príklad zo zahraničia. Pán minister, viete, že tisíce poľských profesionálov, naozaj profesionálov, nielen vojakov, dôstojníkov odchádzajú do civilu v ďalšom roku? Prečo asi? Napríklad to sú zábery poľských vojakov z internetu, tankisti, poľskí tankisti odmietajú odviesť Leopardy na Ukrajinu. Ale, ale. Povedali ste, keď ste mal rozpravu, že zahraničné sily sú vraj schopné zareagovať pri ohrození Slovenska. Tak ste to povedal, minister Naď. No, ja vám len hovorím, práve zahraničné sily sú ohrozením Slovenska, pretože sú terč. Zvlášť keď Slovensko vyzbrojuje Ukrajinu. Zapojil ste nás do špinavej hry veľmocí, hlavne tej jednej spoza oceána. A jediná cesta, opustiť NATO, zastaviť šialenstvo.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 26.1.2023 11:50 - 11:51 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo.
Pán Matovič, čo to tu hráte? Kto tu hrá špinavú hru s naším národom? Vaša bývalka, strana SaS, sa spolčí s HLAS-om, svojím úhlavným nepriateľom, pomôže povaliť svoju vládu a o krátky čas už je opäť spojená s bývalými partnermi z OĽANO a SME RODINA. A vyše deväťdesiatimi hlasmi brutálne vyšmaria inštitút referenda z ústavy. Prečo nevypadnete, keď vám bola vyhlásená nedôvera? Načo to predlžujete? Prečo nevyhlásite voľby čo najskôr? A len to naťahujete ako malé dieťa sopeľ pri potoku.
Zbabrali ste všetko. Vaše paprče, vaša chorá myseľ všetko zbabrala. Tisíce mŕtvych vďaka neliečeniu. Pretože ber Paralen, pi čajíček až do stavu, keď už je neskoro, to veruže nie je liečba. Nezmyselné testovanie, zaťahovanie Slovenska do vojny, zadlženie na generácie, šialené ceny energií, miliardy nevyčerpané z eurofondov, rozvrat v polícií, cenzúra a tak ďalej a tak ďalej. Máte toho na rováši až príliš veľa, aby ste to naťahovali ako sopeľ zašpinené decko pri potoku.
Vypadnite, zmiznite! Už v máji a nie v septembri! A kde máte vypadnúť? To je jedno. Maurícius, Madagaskar, Biafra, stredná Angola, hocikde. Len vypadnite!
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 9.12.2022 11:40 - 11:42 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za všetky faktické poznámky. Len nechápem poznámku a reč pána Lehotského, či to hovoril na moju rozpravu, či to sa k vám prihovoril, a keď k vám, tak ste ho mal zrušiť, lebo o mne to nebolo.
Pán Dostál, aj napriek tomu, že sme politickí a idelogickí nepriatelia, považujem vás za dosť chápavého človeka. No ja som konkretizoval konkrétne dvoch ministrov bližšie a ich veci, ktoré oni riešia, lebo to je pre mňa gro pri riešení, pri odvolávaní vlády. Rozumiete? Sú súčasťou, boli aj v... v Matovičovej, aj v Hegerovej vláde. Takže toto je pre mňa gro, prečo budem hlasovať za odvolanie. Každý má svoje prirori... priority, dôležité veci, napr. pán Svrček sa zaujíma o ekonomiku projektu a projekty. Chápete, čiže, aby ste to chápal ako dosť chápavý človek. Dúfam, že som vám to jasne vysvetlil.
Pán Svrček, ja som len charakterizoval stav štátu. Že sme montážnou dielňou. Ja som nevravel, že sa nemá u nás aj montovať. Ja som len charakterizoval. To, že sme úveroví otroci a že jednoducho sme montážna dielňa, čo je pravda. Nič viacej som k tomu nepovedal.
A osobne nie som proti projektom, o ktorých ste hovorili. No a keďže sa vyjadril teraz aj pán Kollár ohľadom tej migrácie, tak ja tvrdím, že je tu riešenie. Nie demonštrantov, na každej benzín pumpe zastavovať policajné hliadky, policajti v počte aj desať kusov, ale hermeticky uzavrieť hranice. Hermeticky, aby nemohli prejsť na našu stranu. Oni... a nie, nebudete mi hovoriť nič, pán Kollár, jednoducho príde dajaký Abdul a nakoniec povie, ostatní mu prisvedčia, a že to nie je Abdul, to je Ahmed a je zo Sýrie, pritom bol z Jemenu a hotovo. A už má papier, bumážku a už môže byť u nás, takže tak. (Reakcie z pléna, predsedajúci diskutuje mimo mikrofónu.)
Skryt prepis