Videokanál poslanca

 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

13.5.2021 o 10:02 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Videokanál poslanca

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15.6.2021 11:28 - 11:29 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán minister, to bol teda úžas, čo ste predviedli. Na konkrétne veci, čo uviedol pán Fico, ste nepovedali skoro nič, zvlášť o tých svedkoch na objednávku a o kšeftoch. Kšeftoch vašich. Vaša reč bola v štýle malého chlapčeka, ktorý sa bráni štýlom, ja som nechcel ukradnúť autíčko, to Jožko mi kázal a on zobral tri, bú.
Celkovo ste chcel vyliať špinu na Fica. Vy ste ale vylial iba vedierko. On to dal na pána. On na vás vylial celú cisternu fekál vozu a vaše očistenie nebolo skoro žiadne, len ste sa trošku poutieral vreckovkou. Nepomohlo.
Zažil som prenasledovanie za Ficovej vlády a už som aj za vašej. Som nad vecou. Vaša vláda zaviedla policajný štát.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 27.5.2021 18:14 - 18:15 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Marian, ďakujem ti za perfektný rozbor podopretý faktami.
K tým peniazom bez označenia účelu. No, sú jasným signálom, že niekoho svrbia dlane. Asi mu chýba súkromné lietadlo alebo iná radosť do života.
A teraz k tým rušičom prejavov. No, je to hrôza. V minulom volebnom období boli len dvaja výtržníci, a to pán Matovič a pán Poliačik. Teraz tu máme celú plejádu rušičov, tak ministrov, ako aj poslancov z vládnej koalície. Vyniká v tom hlavne minister Naď. Ten ako predkladateľ robí smerom k rečniacemu zvuky, pazvuky, kriky, vrčanie.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 27.5.2021 15:42 - 15:43 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Pán Matovič, pozorne som vás počúval na klube aj tu v sále. Viete, čo ma vôbec nezarazilo, ani trošku som sa nezačudoval? Poviem vám to. Úplne sa splnili moje slová po vytvorení vašej novej či staronovej Hegerovej vlády. Povedal som, že so stopercentnou istotou nastane konflikt SaS a Sulíka s Matovičom alebo Matoviča so Sulíkom. Len som nevedel určiť, kto bude zápalka a kto pušný prach. Teraz viem. Je taká rocková skladba, kde sa spieva: "Hey, hey, hey, stoopid." A platí to pre vaše vládnutie aj pre celú vašu koalíciu. Pri takej obrovskej sekere, takom obrovskom deficite búchať kýblikom kamarátovi na pieskovisku je stupidita. Tak dokedy sa budete pretekať ako malí chlapci, kto ďalej dociká? Kedy dospejete a odídete? Na Kube tak dlho hovoril Fidel Castro a vy ste jeho nástupca a som vám dal krycie meno – Fidól Kastról.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 13.5.2021 10:02 - 10:03 hod.

Stanislav Mizík
Pán Kamenický, tu v tejto sále pred chvíľou sa splnili moje slová, že sa bude iskriť medzi Sulíkom a Matovičom. Veru sa iskrí, sú pnutia medzi nimi a poriadne. A k tej sekere za 3 a pol miliardy v skrátenej časovej forme. No čo sa dá čakať, keď Matovič, cap, sa stal záhradníkom. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 12.5.2021 16:02 - 16:03 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Takáč, ja osobne som skeptik. Osobne si myslím, že nikým nevolená Európska únia a aj celá Európska únia svojimi požiadavkami a nariadeniami nezabráni tomu, čo sa deje. Napríklad dumpingovým cenám. Celá tá transpozícia je len cirkus. Však celá Európska komisia, Európska únia je založená na tom, že najsilnejší hráči potrebujú trhy. Sú to nemilosrdní predátori. Toto, čo sa deje, už nie je voľný pohyb tovarov a služieb, na čom vznikol predchodca Európskej únie. Teraz je to moloch, nemilosrdný moloch, ktorý si vždy nájde poslušných otrockých pritakávačov, v krajinách, ktoré sú de facto a de iure ovládané.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 10.5.2021 20:12 - 20:13 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. No, už to bolo povedané, čo som chcel povedať, ale už som sa prihlásil, tak to poviem. Však opakovanie je matka múdrosti.
Rasťo, správne si pripomenul peniaze pre mimovládky, ktoré rozkladajú tradičné hodnoty, propagujú LGBT, PRIDY, potraty v súvislosti s konzervatívne zmýšľajúcimi poslancami, ktorí nesúhlasia s takýmito hodnotami, poslancami z vládnej koalície. Pri hlasovaní budú mať určite ťažkú dilemu, rozpor vo svedomí. Uvidíme, či podľahnú tlakom, či budú hlasovať srdcom. Mám však temné tušenie, že to bude ťažká schizofrénia.
No a zo slov pána Hattasa, zriaďovateľa marihuanového parku, si nerob nič.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 10.5.2021 19:10 - 19:11 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Ledecký, hovorili ste o strachu a nenávisti. Už som to viackrát povedal tu v tejto sále. Ja vám poviem, kto má strach. Ste to vy, vaša vláda má strach pred hnevom národa.
A nenávisť? Vaše oligarchistické médiá šíria nenávisť ku názorom, čo len trošku ochraňujúce národné záujmy. Ľudia sa už trestajú a sú ľudia, sú trestaní a súdení oponenti.
A čo sa týka Kisku, keby som nesedel, tak odpadnem. Všetky šialenosti Kisku sú verejne známe a vy o ňom začnete hovoriť. O kriminálnikovi. No bol raz jeden film, ten film sa volal "Bože, ako hlboko som klesla". Bol to erotický film. A vy ste sa vyzliekol celkom dohola. Teda myslenie ste odhalil úplne dohola.
Ďakujem za slovo.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 10.5.2021 18:27 - 18:28 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. No, pán Benčík, veľmi ste neohúrili. Vraveli ste o slobodných médiách. Kde ich vidíte, pán Benčík? Kde ich vidíte, tie slobodné média? Pán Benčík, to sú tie oligarchistické plátky? Alebo napríklad Nočník N, ktoré sú mienkotvorné? Aj keď ich tlačená forma je veľmi, preveľmi nízka. Ale inému tlačenému médiu ste nátlakovou formou, ste vy a vaši obskúrni súpútnici zabránili tlačenému prejavu a tlačenej verzii v predaji. O tých obskúrnych diktátoroch viem, je to vekom. Je mi to ľúto u vás.
Ale ste zabudli na vášho šéfa Kisku. Náčelníka Kisku s obskúrnym Porošenkom či tureckého Mustafu a vychvaľovanie jeho ostrova slobody. Toho ostrova slobody Turecka, kde si Mustafa sám urobil prevrat a sám si ho hneď aj potlačil.
Pán Benčík, celkovo ste spojil Malinovú, Mečiarove pochybné bratstvá, Moldavu nad Bodvou, Fica s kolou, byty po sovietskej armáde, Ficov byt, masera Kožku, ktovie čo ešte všetko ste tam nahovorili, to človek si ani nemôže pamätať, ale k téme ste nepovedali absolútne, absolútne nič. Ešte raz, absolútne nič. O Kolíkovej ste nepovedal nič a o tých veciach, ktoré viedli poslancov, aby ju, že ju chcú odvolávať.
Ale no, ešte raz. Ľutujem vás, je to vekom.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 10.5.2021 16:22 - 16:23 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Dostál, už to bolo spomenuté predrečníkom mojím, je veľmi zaujímavý váš dvojaký meter. Podozrenia na pani Kolíkovú sú podľa vás nedôveryhodné. Ale napríklad podozrenia ohľadom ruských agentov pri možnej účasti ruských agentov pri výbuchu muničných skladov vo Vrběticiach sú pre vás dôveryhodné. Aj podozrenia, ktoré ste mali voči vláde Ficovej, to všetko bolo dôveryhodné.
Čiže jedno podozrenie popriete a druhé podozrenie, hŕŕ, na sankcie.
Som rád, že som sa v mojom veku dozvedel, že sú dobré a zlé podozrenia. A vy už aj s určitosťou dokáže podozrenie identifikovať. Vy ste Sherlock Holmes, komisár Moulin, detektív Kojak, vy ste detektor na podozrenia. Keďže fyzika a chémia sú moje celoživotné lásky, tak si vám dovolím navrhnúť, že po konzultáciách s vami vytvoríme stroj na detekovanie podozrení a dáme si to patentovať.
Ďakujem.
Skryt prepis
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 10.5.2021 14:54 - 14:56 hod.

Stanislav Mizík Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Pán Lehotský, opäť, ale opäť ste uleteli ako raketa Space X. Vraveli ste o nejakom mafiánskom štáte. Nuž, zarúbali ste si sekerou do kolena. Však váš zakladateľ americký agent, podporovateľ fašizmu na Ukrajine, turecký ostrov stability Andrej Kiska z Popradu a súčasne slovenský lietajúci Cyprián popíjal kapučínko s bosom Reichelom. S tým Reichelom, v ktorého hoteli sa rezali hlavy v Géčku, v hoteli Gerlach, Géčko to volajú v Poprade.
Zefektívnenie súdov v rámci súdnej mafie, čo ste spomínali. Už som to vravel, ste hluchý, to je zbytočné vám dačo hovoriť. Je to sťaženie prístupu občanov ku spravodlivosti.
No a teraz prejdeme na tú hlavnú vašu agendu, moralizovanie Fica. No vy zo strany Andreja z Popradu, úžerníka, podvodníka s pozemkami, hovoríte o morálke? Tam vedľa vás, kde ste rozprávali, sedel a sedí ďalší etalón morálky, ten zo Slušného Slovenska. Udáva ľudí na kriminálke za porušovanie núdzového stavu a sám ich porušuje pri bašáveli pekných rozmerov.
Hovorili ste o kauzách Fica, no po vašom páde prídu onakvejšie kauzy a budú to iné kalibre káuz. Napríklad vlastizrada a tak ďalej.
Ďakujem.
Skryt prepis