6. schôdza

20.4.2020 - 30.4.2020
 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie v rozprave

30.4.2020 o 11:36 hod.

Mgr.

Boris Kollár

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Vystúpenia

Zobraziť vystúpenia predsedajúceho
 
 

Vystúpenie v rozprave 11:36

Boris Kollár
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Vážené pani poslankyne, vážení páni poslanci, navrátilci, vážení páni poslanci zo SMER-u. (Reakcia z pléna. Zaznenie gongu. Zasmiatie sa v sále.)
Škoda, že nevediem schôdzu, lebo by som hneď upozornil pána poslanca, aby nenarúšal priebeh schôdze.
Takže, vážené pani poslankyne, ja sa nebudem vyjadrovať teraz k Programovému vyhláseniu vlády, lebo to za mňa urobil premiér, prináleží mu a povedal všetko, zhrnul všetko, čo by som mohol konštatovať aj ja. Ja sa chcem obrátiť na vás, na plénum, na Národnú radu, na všetkých 150 poslancov, na vládu, na všetkých koleg..., na všetky kolegyne a kolegov.
Boli sme tu teraz desať dní. Ale predtým sme tunák v skrátenom legislatívnom konaní museli prijímať sety zákonov proti korone. A keďže som bol štyri roky v opozícii, tak si tak viem porovnať ten parlament, ktorý tu bol predtým a ktorý je teraz. A keďže tunák je veľmi veľa nováčikov, len zo strany OĽANO je tunák 50 nových a aj niektorí zo SMER-u, od nás, tak chcem vám povedať, že toto je jeden kultivovaný parlament a ja sa ako predseda parlamentu chcem poďakovať každému jednému, všetkým politickým stranám naprieč celým politickým spektrom, koalícii, rovnako ĽSNS, SMER-u, že pri prijímaní týchto zákonov boli konštruktívni, že boli ústretoví, že sme to vo veľakrát robili konsenzom a že sme prijímali tie zákony prakticky jednohlasne alebo jednomyseľne. Za to vám z mojej strany určite patrí poďakovanie a úcta. (Potlesk.)
A na záver chcem ešte pripomenúť a poďakovať vláde za celé Programové vyhlásenie vlády a som pevne presvedčený, že keď sa tu takto stretneme o štyri roky a podarí sa nám toto Programové vyhlásenie vlády naplniť, tak sa naplnia aj slová pána premiéra, že sa na Slovensku naozaj oplatí podnikať, pracovať a žiť. A ja hovorím a ja dopĺňam, že pokiaľ sa budeme na ľudí pozerať tým srdcom, tak sa tu bude naozaj dobre žiť.
Ďakujem. (Potlesk.)
Skryt prepis

Vystúpenie v rozprave

30.4.2020 o 11:36 hod.

Mgr.

Boris Kollár

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video