31. schôdza

9.5.2018 - 29.5.2018
 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 14:56 hod.

Ing. PhD.

Milan Uhrík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Vystúpenia

Zobraziť vystúpenia predsedajúceho
 
 

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14:53

Milan Mazurek
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Ďakujem ti, Marian, ešte raz za vystúpenie. Mňa len mrzí jedna vec, že rokujeme naozaj o dôležitej veci. Vyšlo to takto na poobede na piatok, sme v podstate v parlamente už osamotení, nikto to nepočúva, ale verím, že si to buď pozrú tí poslanci SMER-u a vládnej koalície, ako aj poslanci OĽANO z archívov, alebo to možno teraz sledujú niekde doma na televízoroch, lebo už aj o takých situáciách som počul. No každopádne v tomto prípade ide o bezpečnosť Slovenskej republiky. Po tom, ako tu bolo odhalené, aká v skutočnosti veľká a obludná sieť protinárodných, protikresťanských organizácií presadzujúcich tie najzvrátenejšie, najhoršie hodnoty, aké si len vieme v mysli predstaviť, dovoz Afričanov, islamistov, aby tu znásilňovali ženy, aby tu vraždili, unášali deti, aby tu jednoducho páchali teroristické útoky, podpora všetkých tých úchyláckych hnutí, ako si to hovoril, keď jednoducho chlap sa rozhodne, že je žena a nechá si urobiť prsia a podobné zvrátenosti, ktoré v normálnej spoločnosti ešte pred dvadsiatimi, tridsiatimi rokmi nikto, nikto ani len nepredpokladal, že môžu nastať. Veď predsa keby pred dvadsiatimi, tridsiatimi, možno štyridsiatimi rokmi niekto niekomu povedal na verejnosti, že, počuj, o 40 rokov tu budú chlapi nahí v kožených trenkách pochodovať po námestiach s dúhovou vlajkou a oslavovať svoju zvrhlosť, svoju inakosť, chodiť tu chlapi v podpätkoch a chlapi v kožených rôznych remencoch a, neviem, v iných zvrátenostiach, ktoré napadnú len v tých najhorších, najzvrátenejších hlavách, tak by ten človek povedal: ty si blázon, ty to nemáš v hlave v poriadku, čo to trepeš? A teraz po dvadsiatich piatich rokoch masírovania za pomoci médií a mimovládnych organizácií to berieme ako úplne bežnú vec. Úplne bežnú vec, že chlapi s holými zadkami behajú po námestiach a tvária sa, že sú v pohode a že to my vlastne sme tí neznášanliví a zlí, a takýmto spôsobom chcú na seba jednoducho upútať pozornosť. A toto je len začiatok, to príde k úplne ďaleko horším veciam, keď sa tomu nepo... (Prerušenie vystúpenia časomerom.)
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 14:53 hod.

Milan Mazurek

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14:55

Ján Mora
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Marian, ja by som ťa ešte doplnil ohľadne tých mimovládok, pretože hrozba neriadenia, resp. nekontrolovania takýchto mimovládnych organizácií, to nie je hrozba iba na celoštátnej úrovni, ale je to hrozba aj na lokálnej, resp. krajskej úrovni, kedy, viď príklad za všetky, je výhra mimovládnej úderky v Banskej Bystrici Lunter a Lunter, ktorí napríklad ako prvé spravili zastupiteľstvo v dekadentnom štúdii tanca, ktoré sa profanuje tým, že tam sa váľajú po pódiu nahí chlapi alebo nahé ženy. Alebo takisto keď jeho prvé kroky, tohto mimovládneho Luntera viedli na americkú ambasádu, takže naozaj treba si dať pozor, je to naozaj hrozba a tento zákon je viac ako aktuálny. Ďakujem.
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 14:55 hod.

Ján Mora

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14:55

Stanislav Mizík
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Ďakujem za slovo. Marian, tieto mimovládky infiltrovali celý štát. Pozorne som študoval výročné správy Nadácie otvorenej spoločnosti v skratke NOS a, ejhľa, bývalí štipendisti tohto NOS-a sú v štátnej správe, dokonca som ich našiel aj v NAKA. A z tohto NOS-a vyšiel hlien, ktorý dusí naše životy. Došlo to do takého štádia, že mimovládky chodia na školenia do Jeruzalema spolu so SIS-kármi a pri nich ako apendix politický prokurátor Honz. V televízii jeho tvár neukážu, ale v Jeruzaleme sa hrdo sfotil pri mimovládkaroch aj s certifikátom. Ďakujem za slovo.
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 14:55 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14:56

Milan Uhrík
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Marian, keď si rozprával, tak hore sedeli žiaci. Medzičasom sa vymenili, bola tam iná trieda a mňa v tej súvislosti napadla tiež jedna rozvratná činnosť mimovládnych organizácií, Denníka N, ktorý je už teda preukázateľne napojený aj na Nadáciu otvorenej spoločnosti, resp. na Georga Sorosa, a ktorý klame, pretože sami sme ho usvedčili z klamstva, keď tvrdil, že teda bývaš v dome, ktorý si naša strana kúpila ako sídlo. A tento denník vydal príručku, samozrejme, zadarmo, nezištne, ako inak, vydal príručku proti propagande a konšpiráciám v počte 3-tisíc kusov, ktorú poroznášal po stredných školách deťom, kde samozrejme hovorí o tom, že všetko, čo je na východ od Slovenska, je zlé a všetko, čo je na západ od Slovenska, je dokonale dobré, kde vyzýval žiakov k akceptovaniu rozmanitosti, inakosti, kde bojoval proti tzv. konšpiráciám, hoaxom. Samozrejme, bojuje proti tomu práve opačnými konšpiráciami a hoaxami. A medzi tými ľuďmi, ktorí ovplyvňujú alebo vystupujú v rámci týchto projektov, je zase Jaroslav Nagy, teraz mi tam padli oči, ako úplná náhoda, zo Slovenského inštitútu pre bezpečnostnú politiku. To znamená, človek, ktorý je platený priamo z rozpočtu Spojených štátov amerických, ktorého platí priamo vláda Spojených štátov amerických. Tento človek, tento chlap chodí nielen po médiách, ale aj po stredných a základných školách a rozpráva deťom veci, za ktoré ho platí Amerika. Viac, čo viac by musel spraviť pre to, aby sme ho mohli naozaj označiť za zahraničného agenta?
Ďakujem.
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 14:56 hod.

Ing. PhD.

Milan Uhrík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 14:58

Marian Kotleba
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Ďakujem za faktické poznámky. Ja ešte možno taký postreh, keď som rozprával o tom, že, žiaľ, ak sa k tomu nepostavíme, tak sa naozaj priblíži doba, keď budú rodiny, kde otec sa bude volať Fero a mama Jožo, tak aj tie deti, tí žiaci, ktorí boli na balkóne vtedy, tak sa zasmiali, pretože aj oni vnímajú a chápu, že to je absolútne smiešne, neprirodzené a choré a že tak predsa rodina nemôže nikdy fungovať, nemôže byť muž otcom a zároveň druhý muž mamou. To sa nedá, je to proti prirodzenosti, je to proti prírode, je to proti božiemu stvoreniu človeka. A tie deti na základnej škole to absolútne chápu. O to horšie je, keď to nechápu vládni činitelia, keď to nechápu poslanci, ktorí tu sedia, ktorí sú tu na to, aby plnili čo najlepšie aj úlohu ochrancov Slovenskej republiky a zákonnosti a normálnost. A potom, žiaľ, ja musím povedať, že z tých detí na tom balkóne, z tej základnej školy by boli možno omnoho lepší poslanci ako mnohí, ktorí tu dnes síce nie sú, ale mali by tu byť, pretože ak to deti chápu a poslanci a vládni činitelia to nechápu, tak niekde sa naozaj stal veľký problém. Niekde sa stal veľký problém a my ten problém budeme musieť vyriešiť skôr, ako veľmi ťažko dopadne na celé Slovensko, ako veľmi ťažko začne zanechávať trvalé neliečiteľné následky na celej spoločnosti. Lebo potom, potom bude tá masáž tak obrovská a tak silná, že už to ani tie deti chápať nebudú a to už bude veľmi zle.
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 14:58 hod.

Ing. Mgr.

Marian Kotleba

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie v rozprave 15:00

Milan Mazurek
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Využijem ešte raz možnosť vystúpiť v rozprave ako ústne prihlásený, aby som doplnil predrečníka Mariana Kotlebu, lebo chcel prečítať zoznam mimovládnych organizácií, ktoré sa nielenže aktívne podieľajú na rozvrate Slovenska, ale doslova podporujú a vyzývajú k vraždeniu nenarodených detí. Ja si neviem predstaviť väčší hyenizmus, zvrátenosť ako človeka, ktorý dostal možnosť na život, ktorému nebolo upreté právo na život, ale vyzýva ostatných, aby vraždili svoje vlastné deti. To jednoducho, to sa nedá ani opísať, to sa nedá vysvetliť, proste propotratový aktivista, alebo aktivista za tie reprodukčné práva, či ako to nazývajú, to je človek, ktorý by mal prvý ukončiť svoj vlastný život, aby ukázal, že to s tým propotratovým aktivizmom myslí vážne. Lebo ja naozaj nechápem, tak ak on dostal právo na život, nemôže ho chcieť upierať iným. A toto je jeden z tých príkladov, ako mimovládne organizácie financované často aj zo zahraničia prezentujú hodnoty, ktoré sú tak strašne zvrátené, že v hlavách normálnych ľudí ani len nemajú miesto.
Ten zoznam tých mimovládnych organizácií, viac ako päťdesiatich, ktoré vyzývajú poslancov, aby nepodporili našu novelu zákona o umelom prerušení tehotenstva, ako sa teraz moderne nazýva, by som teraz rád prečítal. Sú to mimovládne organizácie, iniciatívy, konkrétne Možnosť voľby, ASPEKT, Občan, demokracia a zodpovednosť, Slovensko-český ženský fond, Občianske združenie Odyseus, Platforma žien Slovenska, Portál ženy v meste, Kapitál – kultúrno-spoločensky mesačník, APART Collective, Konsent, Redakčný kolektív portálu Feminist.fyi, Ženské kruhy – občianske združenie, PRIDE Košice, Sapliq, Glosolália – rodovo orientovaný časopis, to je sila, Únia materských centier, Občianske združenie ŽENA V TIESNI, Plán B, n.o, OZ HANA, Olymp, občianske združenie, Iniciatíva Inakosť, tá financovaná Sorosom, ktorú som predtým spomínal, Poradenské Centrum Nádej, Dúhový PRIDE Bratislava, to sú tí chlapi v kožených trenkách a remence a iné zvrátenosti, KOTVA, nezisková organizácia Trebišov, zvláštne, Nomantinels, aha, OZ POMOC RODINE, o. z. TransFúzia, EsFem, Helsinský výbor za ľudské práva na Slovensku, samozrejme osobne Sorosova Nadácia otvorenej spoločnosti, opakujem bývalá premiérka Radičová ešte nedávno šéfka tejto organizácie, Aliancia žien Slovenska, Aliancia žien – Cesta späť, PROGRSSFEM, QUO VADIS, Iniciatíva Povstanie pokračuje, United Colours OF Footbal, antirasistický futbalový festival, Centrum pre výskum etnicity a kultúry, Kundy Crew – feministická umelecká skupina... Naozaj, proste dať si takého niečo do názvu, to už samo vypovedá o tom, že aké je mentálne rozpoloženie týchto Kundy Crews žien, to proste, to je hrozné... Divadlo na Vysokej Nohe, Prešovská rozvojová agentúra, Nie v našom meste, platforma, Banská Bystrica, Women Institute Slovakia, Česká ženská lobby, ktorá zastupuje podľa týchto informácií 35 členských organizácií, proFem, ACORUS, Prostor pro rodinu, Otevřená společnost, AKO INAK, ROSA, Manushe, Centrum pre filantropiu, NKC – gender a věda, Sociologický ústav, AV ČR, to bude asi nejaká asociácia vied, a OZ Antigona.
To znamená, toto je zoznam tých mimovládnych organizácií, ktorý potom pokračuje ďalším zoznamom rôznych konkrétnych ľudí, zvrátených ľudí, ktorí podporujú vraždenie nenarodených detí, rôznych úchylákov ľudí, ktorí si proste zmysleli, že dnes som bol muž, zajtra budem žena, ľudí, ktorí chodia reálne po tých námestiach v tých kožených trenkách. Mnoho aj poslancov Národnej rady, ktorí sa týchto úchyláckych, zvrátených, chorých pochodov zúčastňujú a tvária sa, ako je to dôležité. A v tejto súvislosti naozaj ľudia častokrát premýšľajú o voľbe slovenskej tu arabskej strany, pretože majú nejaké údajne protiimigračné postoje a podobne. Uvedomte si, že práve ich poslanci, Martin Poliačik, bývalý pán poslanec Droba, pán Gröhling a ďalší sa nielenže aktívne zúčastňujú tých pochodov úchylákov a podieľajú sa na ich organizácii, ale dokonca Martin Poliačik osobne organizoval, alebo neviem, či spoluorganizoval alebo sa len účastnil, proste nejako bol aktívne zapojený do týchto vec, protest pred poľskou ambasádou proti potratovému zákonu a údajne za práva žien, to znamená, protestoval za vraždenie nenarodených detí. To znamená, ako som hovoril, propotratový aktivista, to je pre mňa jednoducho niečo nepredstaviteľné naozaj. Ak mne bolo dané právo na život, nemôžem ho upierať nikomu inému, to proste, to je fundament, ktorý jednoducho musí chápať každý, kto má IQ nad 80, ale o tom pri slovenskej arabskej strane naozaj niekedy pochybujem.
Ďakujem.
Skryt prepis

Vystúpenie v rozprave

25.5.2018 o 15:00 hod.

Milan Mazurek

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15:05

Milan Uhrík
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Boli tu vymenované mimovládne organizácie, ktoré sa podieľali, alebo teda vyzývajú nejakým spôsobom nemeniť potratovú politiku na Slovensku. Súvisí to s týmto návrhom zákona práve skrz to, že sa bavíme o mimovládnych organizáciách. Je ale zaujímavé, že mnoho z tých mimovládnych organizácií, ktoré tu boli vymenované, spája opäť a znovu ten istý atribút, a to je financovanie zo zahraničia a, samozrejme, druhá vec, podpora imigrácie. Čiže tie isté organizácie, ktoré na jednej strane vyzývajú na obmedzenie pôrodnosti na Slovensku, zároveň vyzývajú na príchod imigrácie. Príchod imigrantov z Afriky, z Ázie a neviem odkadiaľ všade. A medzi nimi, čo si pamätám mená, Otvorená spoločnosť, Iniciatíva Inakosť, samozrejme tie, všetky tie dúhové "prajdy", ktoré tam boli spomenuté. Čiže znova a ďalší argument preto, aby bol konečne schválený, či už to bude tento náš návrh zákona, alebo strana SMER si potom pripraví možno, alebo vládna koalícia nejaký iný návrh zákona. Hlavné je, aby konečne bolo zverejnené, aby spoločnosť, verejnosť vedela, kto tieto zahraničné mimovládne organizácie platí, ako sú medzi sebou poprepájané a potom začnú vyplavovať na povrch, potom sa začnú ukazovať veľmi zaujímavé súvislosti. A myslím si, že aj verejnosť, verejnosť bude z toho značne zhrozená.
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 15:05 hod.

Ing. PhD.

Milan Uhrík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15:06

Marian Kotleba
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Miňo, som rád, že si teda namiesto mňa prečítal ten zoznam. Tam ešte ďalej nasledoval zoznam angažovaných jednotlivcov, ktorí ešte ako osoby fanaticky teda sa vyjadrujú za vraždenie tých nenarodených detí. Sú to, ako povedal aj Miňo pred chvíľkou, presne tí istí ľudia, ktorí na jednej strane nazývajú možnosť zabiť nenarodené dieťa obrovským právom a výdobytkom demokracie, na strane druhej nám všetkým sa snažia nanútiť to, že máme nejakú povinnosť prijímať sem nejakých cudzincov, imigrantov, pričom štát sa dnes nevie dostatočne dobre postarať ani o naše vlastné mladé rodiny, o všetkých obyvateľov Slovenskej republiky. A na strane tretej sú to presne tí istí ľudia, presne tí istí ľudia, ktorí podporujú všetkými možnými spôsobmi tieto zvrátenosti, tieto nenormálnosti, tieto úplne proti prirodzenému chápaniu ľudí a vecí otočené, otočené záležitosti.
Vidíme to vo všetkých aspektoch života a, žiaľ, títo ľudia sú tiež rozlezení vo všetkých častiach, alebo vo všetkých sférach našej spoločnosti. A aj keď mnohí, možno to z toho zoznamu bolo dobré vypichnúť, aj keď mnohí sa sami nazývajú ako aktivisti mimovládnych organizácií, resp. mimovládni aktivisti, tak svoje životy žijú a sú financovaní z vládnych peňazí, pretože mnohí títo ľudia sú zamestnancami štátu. Mnohí títo ľudia sú zamestnancami vládnych organizácií a, žiaľ, mnohí sú aj členmi rady vlády Slovenskej republiky. To znamená, navonok sú to mimovládni aktivisti, peniaze dostávajú od vlády a v rámci rady vlády ešte rozprávajú o tom, čo je normálne a čo by podľa nich malo byť do spoločnosti zavedené. A toto je na tom to najväčšie nebezpečenstvo.
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 15:06 hod.

Ing. Mgr.

Marian Kotleba

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15:08

Stanislav Mizík
Skontrolovaný text
Ďakujem za slovo. Milan, mám taký sen, takú víziu a znie takto: Všetky tieto čertove spolky, ktoré si spomínal, budú odsúdené za holokaust nenarodených detí.
A k tomu Drobovi, čo dodať? Čo je to za schizofrénia? Chodí na pochody týchto koženogaťkárov a zároveň tvrdí, že s islamským terorizmom sa máme zmieriť. Ďakujem.
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 15:08 hod.

Mgr.

Stanislav Mizík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s faktickou poznámkou 15:09

Milan Mazurek
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Ďakujem ešte raz kolegom za reakciu a tu je presne dobré poukázať na ten paradox, na ktorý už sme poukazovali mnohokrát v minulosti, ak príde na poslancov slovenskej arabskej strany, pretože tam je to až do očí bijúce, ale tiež pri OĽANO, lebo keď si pozrieme ich vystúpenia týkajúce sa témy, ja neviem, nástupu islamu, islamizácie, stavby mešít a prenikania tejto kultúry do Európy, tak napríklad Igor Matovič sa preslávil tým, ako tu dával veľké obrovské predslovy, že islam vôbec nie je nebezpečný, že islam to nie je také zlo, aké sme prezentovali, že to vôbec nikoho nediskriminuje, že to je vlastne náboženstvo mieru. Poslanci SaS tu bijú za prijímanie imigrantov akýmkoľvek možným spôsobom, aké to je jednoducho možné. Stále imigranti, imigranti, islam a tak ďalej, všetko je v poriadku. A stavím sa, na to dám krk, že množstvo z tých organizácií, ktoré sú na tom zozname, aby podporovali vraždenie nenarodených detí, podporuje práve príchod týchto islamských fanatikov do Európy. Hovorí častokrát o islamofóbii, o nebezpečenstve, nenávisti, xenofóbii a podobných nezmysloch a potom sa angažuje za práva homosexuálov, transsexuálov, neviem ešte akých iných čo sexuálov, a pritom, keď sa pozrieme na to, ako si islam robí poriadok s týmito ľuďmi, tak jednoducho človek musí dôjsť na to, že to sú buď schizofrenici alebo úplne nevzdelaní hlupáci, alebo sú tak dobre zaplatení alebo tak dobrí užitoční idioti, že jednoducho prepúšťajú túto agendu s cieľom zničenia Európy len preto, že to proste naozaj chcú. Pretože čo robia islamisti s homosexuálmi, to si môžete nájsť na internete. To proste to sú, to tam strieka krv, lietajú vnútornosti, odpaľujú sa bomby. To je princíp islamu k homosexuálom.
To znamená, ja neviem toto pochopiť. Na jednej strane mimovládky podporujú vraždenie nenarodených detí, čo je takisto v islame nepredstaviteľná vec, na druhej strane podporujú homosexuálne pochody, inakosti a neviem ešte aké zvrátenosti, na tretej strane obhajujú islam a podporujú dovoz imigrantov. Proste úplná nekozistentnosť, ktorá je ... (Prerušenie vystúpenia časomerom.)
Skryt prepis

Vystúpenie s faktickou poznámkou

25.5.2018 o 15:09 hod.

Milan Mazurek

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video