1. schôdza

8.7.2010 - 8.7.2010
 
 
Loading the player...

Prosím povoľte Vášmu prehliadaču prehrávať videá vo formáte flash:
Google Chrome | Mozilla Firefox | Internet Explorer | Edge

Vystúpenie

8.7.2010 o 17:41 hod.

Ing.

Zsolt Simon

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
 
 

Vystúpenia

Zobraziť vystúpenia predsedajúceho
 
 

Vystúpenie 17:24

Milan Ježovica
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Vážený pán predseda, dámy a páni, dovoľte mi, aby som vám oznámil výsledky tajného hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre európske záležitosti, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Na tajné hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre európske záležitosti bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Po vykonaní tajného hlasovania overovatelia Národnej rady Slovenskej republiky spočítali hlasy a zistili, že v tajnom hlasovaní o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre európske záležitosti 1 poslanec neodovzdal hlasovací lístok. Zo 148 odovzdaných hlasovacích lístkov bol jeden neplatný.
Zo 147 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Ivana Štefanca hlasovalo za 129 poslancov, proti 12 poslancov, zdržalo sa 6 poslancov.
Podľa § 15 zákona č. 350/1996 o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov na voľbu predsedu výboru Národnej rady Slovenskej republiky je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny prítomných poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre európske záležitosti zvolený Ivan Štefanec. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Ústavnoprávneho výboru Národnej rady Slovenskej republiky, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol žiaden neplatný.
Zo 149 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Radoslava Procházku hlasovalo za 136 poslancov, proti 10 poslancov, zdržali sa 3 poslanci.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Ústavnoprávneho výboru Národnej rady Slovenskej republiky zvolený Radoslav Procházka. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre financie a rozpočet, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol žiaden neplatný.
Zo 149 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Jozefa Kollára hlasovalo za 127 poslancov, proti 14 poslancov, zdržalo sa 8 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre financie a rozpočet zvolený Jozef Kollár. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre hospodárstvo, výstavbu a dopravu, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov bol 1 neplatný.
Zo 148 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Stanislava Janiša hlasovalo za 112 poslancov, proti 30 poslancov, zdržalo sa 6 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre hospodárstvo, výstavbu a dopravu zvolený Stanislav Janiš. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre pôdohospodárstvo a životné prostredie, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky.
Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol ani jeden neplatný. Zo 149 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Máriu Sabolovú hlasovalo za 115 poslancov, proti 30 poslancov, zdržali sa 4 poslanci.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bola za predsedníčku Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre pôdohospodárstvo a životné prostredie zvolená Mária Sabolová. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre verejnú správu a regionálny rozvoj, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov boli 2 neplatné.
Zo 147 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Igora Chomu hlasovalo za 128 poslancov, proti 13 poslancov, zdržalo sa 6 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre verejnú správu a regionálny rozvoj zvolený Igor Choma. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol ani jeden neplatný.
Zo 149 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Júliusa Brocku hlasovalo za 118 poslancov, proti 23 poslancov, zdržalo sa 8 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci zvolený Július Brocka. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol ani jeden neplatný.
Zo 149 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Viliama Novotného hlasovalo za 109 poslancov, proti 30 poslancov, zdržalo sa 10 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo zvolený Viliam Novotný. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol ani jeden neplatný.
Zo 149 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Martina Fedora hlasovalo za 128 poslancov, proti 16 poslancov, zdržalo sa 5 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť zvolený Martin Fedor. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Zahraničného výboru Národnej rady Slovenskej republiky, ktoré sa konalo 8. júla 2010, teda pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol ani jeden neplatný.
Zo 149 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Františka Šebeja hlasovalo za 84 poslancov, proti 58 poslancov, zdržalo sa 7 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Zahraničného výboru Národnej rady Slovenskej republiky zvolený František Šebej. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre kultúru a médiá, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov bol 1 neplatný.
Zo 148 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Dušana Jarjabka hlasovalo za 128 poslancov, proti 12 poslancov, zdržalo sa 8 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre kultúru a médiá zvolený Dušan Jarjabek. (Potlesk.)
Oznámenie o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre ľudské práva a národnostné menšiny, ktoré sa konalo pred chvíľou.
Bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 149 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 149 poslancov. Všetci poslanci odovzdali hlasovacie lístky. Zo 149 odovzdaných hlasovacích lístkov bol 1 neplatný.
Zo 148 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Annu Belousovovú hlasovalo za 93 poslancov, proti 41 poslancov, zdržalo sa 14 poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bola za predsedníčku Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre ľudské práva a národnostné menšiny zvolená Anna Belousovová. (Potlesk.)
Ďakujem pekne, pán predseda.
Skryt prepis

Vystúpenie

8.7.2010 o 17:24 hod.

JUDr.

Milan Ježovica

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie 17:41

Zsolt Simon
Skontrolovaný text
Ďakujem. Vážený pán predseda, navrhujem za poslanecký klub MOST - HÍD preradiť niektorých poslancov v rámci výborov, a to z ústavnoprávneho výboru Gábora Gála do branno-bezpečnostného, z branno-bezpečnostného Bélu Bugára do sociálneho a zo sociálneho Rudolfa Chmela do ústavnoprávneho. Ďakujem pekne.
Skryt prepis

Vystúpenie

8.7.2010 o 17:41 hod.

Ing.

Zsolt Simon

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video
 
1.schôdza NR SR ustanovujúca - 1. deň - štvrtok - B. popoludní
 

Vystúpenie 18:39

Andrej Kolesík
Skontrolovaný text
??? vymazať
Skryt prepis

Vystúpenie

8.7.2010 o 18:39 hod.

Mgr.

Andrej Kolesík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie v rozprave 18:39

Andrej Kolesík
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Vážený pán predseda, vážené pani poslankyne, páni poslanci, podávam správu o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu, ktorá sa konala pred chvíľou.
Na tajné hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 145 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 145 poslancov.
Po vykonaní tajného hlasovania overovatelia spočítali hlasy a zistili, že v tajnom hlasovaní o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu žiaden z poslancov neodovzdal hlasovací lístok. Zo 145 odovzdaných hlasovacích lístkov bolo, nebol žiaden neplatný.
Zo 145 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Mariána Saloňa hlasovalo za 123 poslancov, proti bolo 8 poslancov, zdržalo sa 14 poslancov.
Podľa § 15 zákona č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov na zvolenie predsedu výboru Národnej rady Slovenskej republiky je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny prítomných poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu zvolený pán poslanec Marián Saloň. (Potlesk.)
Na tajné hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 145 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 145 poslancov.
Po vykonaní tajného hlasovania overovatelia spočítali hlasy a zistili, že v tajnom hlasovaní o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva 0 poslancov neodovzdalo hlasovacie lístky. Zo 145 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol žiaden neplatný.
Zo 145 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Petra Žigu hlasovalo za 119 poslancov, proti bolo 13 poslancov a zdržalo sa 13 poslancov.
Podľa § 15 zákona č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov na zvolenie predsedu výboru Národnej rady Slovenskej republiky je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny prítomných poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva zvolený pán poslanec Peter Žiga. (Potlesk.)
Na tajné hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky na preskúmavanie rozhodnutí Národného bezpečnostného úradu bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 145 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 145 poslancov.
Po vykonaní tajného hlasovania overovatelia spočítali hlasy a zistili, že v tajnom hlasovaní o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky na preskúmavanie rozhodnutí Národného bezpečnostného úradu 0 poslancov neodovzdalo hlasovacie lístky. Zo 145 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol žiaden neplatný.
Zo 145 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Janu Laššákovú hlasovalo za 128 poslancov, proti bolo 8 poslancov a zdržalo sa 9 poslancov.
Podľa § 15 zákona č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov na zvolenie predsedu výboru Národnej rady Slovenskej republiky je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny všetkých poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bola za predsedníčku Výboru Národnej rady Slovenskej republiky na preskúmavanie rozhodnutí Národného bezpečnostného úradu zvolená pani poslankyňa Jana Laššáková.
Pán predseda, ďakujem, skončil som. (Potlesk.)
Skryt prepis

Vystúpenie v rozprave

8.7.2010 o 18:39 hod.

Mgr.

Andrej Kolesík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie v rozprave 18:39

Andrej Kolesík
Skontrolovaný text
Zobrazit prepis
Vážený pán predseda, vážené pani poslankyne, páni poslanci, podávam správu o výsledku tajného hlasovania o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu, ktorá sa konala pred chvíľou.
Na tajné hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 145 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 145 poslancov.
Po vykonaní tajného hlasovania overovatelia spočítali hlasy a zistili, že v tajnom hlasovaní o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu žiaden z poslancov neodovzdal hlasovací lístok. Zo 145 odovzdaných hlasovacích lístkov bolo, nebol žiaden neplatný.
Zo 145 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Mariána Saloňa hlasovalo za 123 poslancov, proti bolo 8 poslancov, zdržalo sa 14 poslancov.
Podľa § 15 zákona č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov na zvolenie predsedu výboru Národnej rady Slovenskej republiky je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny prítomných poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Národného bezpečnostného úradu zvolený pán poslanec Marián Saloň. (Potlesk.)
Na tajné hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 145 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 145 poslancov.
Po vykonaní tajného hlasovania overovatelia spočítali hlasy a zistili, že v tajnom hlasovaní o návrhu na voľbu predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva 0 poslancov neodovzdalo hlasovacie lístky. Zo 145 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol žiaden neplatný.
Zo 145 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Petra Žigu hlasovalo za 119 poslancov, proti bolo 13 poslancov a zdržalo sa 13 poslancov.
Podľa § 15 zákona č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov na zvolenie predsedu výboru Národnej rady Slovenskej republiky je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny prítomných poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bol za predsedu Osobitného kontrolného výboru Národnej rady Slovenskej republiky na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva zvolený pán poslanec Peter Žiga. (Potlesk.)
Na tajné hlasovanie o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky na preskúmavanie rozhodnutí Národného bezpečnostného úradu bolo vydaných a poslanci si osobne prevzali 145 hlasovacích lístkov, teda na voľbe bolo prítomných 145 poslancov.
Po vykonaní tajného hlasovania overovatelia spočítali hlasy a zistili, že v tajnom hlasovaní o návrhu na voľbu predsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky na preskúmavanie rozhodnutí Národného bezpečnostného úradu 0 poslancov neodovzdalo hlasovacie lístky. Zo 145 odovzdaných hlasovacích lístkov nebol žiaden neplatný.
Zo 145 platných hlasovacích lístkov overovatelia zistili, že za Janu Laššákovú hlasovalo za 128 poslancov, proti bolo 8 poslancov a zdržalo sa 9 poslancov.
Podľa § 15 zákona č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov na zvolenie predsedu výboru Národnej rady Slovenskej republiky je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny všetkých poslancov.
Overovatelia konštatujú, že v tajnom hlasovaní bola za predsedníčku Výboru Národnej rady Slovenskej republiky na preskúmavanie rozhodnutí Národného bezpečnostného úradu zvolená pani poslankyňa Jana Laššáková.
Pán predseda, ďakujem, skončil som. (Potlesk.)
Skryt prepis

Vystúpenie v rozprave

8.7.2010 o 18:39 hod.

Mgr.

Andrej Kolesík

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 18:51

Jana Laššáková
Skontrolovaný text
Ďakujem pekne za slovo. Prosím členov výboru na preskúmavanie rozhodnutí NBÚ, ktorí boli pred malou chvíľou zvolení, aby sa zúčastnili zasadnutia, ktoré je zvolané na zajtra ráno o pol desiatej do zasadačky ústavnoprávneho výboru na číslo dverí 150. Ďakujem pekne.
Skryt prepis

Vystúpenie s procedurálnym návrhom

8.7.2010 o 18:51 hod.

JUDr.

Jana Laššáková

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 18:51

Július Brocka
Skontrolovaný text
Ja zvolávam rokovanie výboru pre sociálne veci teraz ihneď po skončení ustanovujúcej schôdze vo výborovej miestnosti číslo 245 na druhom poschodí.
Skryt prepis

Vystúpenie s procedurálnym návrhom

8.7.2010 o 18:51 hod.

Ing.

Július Brocka

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 18:52

František Šebej
Skontrolovaný text
Ďakujem, pán predseda. Zvolávam ustanovujúcu schôdzu zahraničného výboru teraz hneď v miestnosti číslo 183, na tamtej strane rokovacej sály na chodbe, na prvom poschodí.
Skryt prepis

Vystúpenie s procedurálnym návrhom

8.7.2010 o 18:52 hod.

PhDr. CSc.

František Šebej

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 18:52

Viliam Novotný
Skontrolovaný text
Ďakujem pekne. Zvolávam ustanovujúcu schôdzu výboru pre zdravotníctvo ihneď po skončení ustanovujúcej schôdze do našej zasadacej miestnosti číslo 143. Ďakujem.
Skryt prepis

Vystúpenie s procedurálnym návrhom

8.7.2010 o 18:52 hod.

MUDr.

Viliam Novotný

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video

Vystúpenie s procedurálnym návrhom 18:52

Anna Belousovová
Skontrolovaný text
Zvolávam ustanovujúcu schôdzu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre ľudské práva a národnostné menšiny hneď po skončení tejto schôdze do rokovacej miestnosti číslo dverí 149. Poprosím všetkých členov výboru.
Skryt prepis

Vystúpenie s procedurálnym návrhom

8.7.2010 o 18:52 hod.

RNDr.

Anna Belousovová

Videokanál poslanca
Zobraziť prepis Poslať e-mailom Stiahnut video